- 20 Aralık 2022
- 4.273
- 1.697
- 63
- Konu Sahibi rojbininannesi
-
Yaaa maşallah
Bay bay ilacı sakın kullanmayınMerhaba anneler çoğu annenin sıkıntısı ya bebeğinin uyumamasidir yada yememesidir yada benim gibi ikisi bir arada olanlar kızlar oğlum uyumuyor benim oğlum sabah yedi kalkıyor dokuzda kahvaltı vermeye çalışıyorum saat on olana kadar çünkü sabah uykusu yapmıyor ve yemiyor bir bazen iki saat sürüyor vermem saat on yada on buçukta yatıyor artık huysuz oluyor yatırıyorum ve saat 11 olmadan kalkıyor ve ben sık sık uyutmuyorum tekrar uyksu geliyor birde tekrar uyutuyorum ve sürekli mız mız yatiriyorum saat ikiye gelmeden kalkıyor ben odadan çıkınca kalkıyor bu döngü hep böyle ve uyymadigi için huysuz olunca yemiyor benim gibi olup çözüm bulan varmı yeni bir yaşına girdi doktora götürsem ne dicek sağlık ocağına diyorum bir ilaç varmış bay bay diye onu tavsiye etti ben uyusun yesin istiyorum benim gibi olupta çözüm bulan varmı acaba gerçekten artık yoruldum oğlumda sürekli uykusuz ac kaliyor yemiyor haline üzülüyorum
Uyuduğu uyandığı saatleri 3 gün boyunca bir kağıda yazın şekerleme gece uykusu hepsi . Benim bebeğim de öyleydi çok Şükür düzene girdi buradaki arkadaşlar sağolsun onların tavsiyesi ise yaradıMerhaba anneler çoğu annenin sıkıntısı ya bebeğinin uyumamasidir yada yememesidir yada benim gibi ikisi bir arada olanlar kızlar oğlum uyumuyor benim oğlum sabah yedi kalkıyor dokuzda kahvaltı vermeye çalışıyorum saat on olana kadar çünkü sabah uykusu yapmıyor ve yemiyor bir bazen iki saat sürüyor vermem saat on yada on buçukta yatıyor artık huysuz oluyor yatırıyorum ve saat 11 olmadan kalkıyor ve ben sık sık uyutmuyorum tekrar uyksu geliyor birde tekrar uyutuyorum ve sürekli mız mız yatiriyorum saat ikiye gelmeden kalkıyor ben odadan çıkınca kalkıyor bu döngü hep böyle ve uyymadigi için huysuz olunca yemiyor benim gibi olup çözüm bulan varmı yeni bir yaşına girdi doktora götürsem ne dicek sağlık ocağına diyorum bir ilaç varmış bay bay diye onu tavsiye etti ben uyusun yesin istiyorum benim gibi olupta çözüm bulan varmı acaba gerçekten artık yoruldum oğlumda sürekli uykusuz ac kaliyor yemiyor haline üzülüyorum
Zaten niyetim asla öyle şeyler değil iştah şurupları yada uyku için şuruplarBay bay ilacı sakın kullanmayın
Doğrudur doktora sormuştum o damlayi çok kızmıştıZaten niyetim asla öyle şeyler değil iştah şurupları yada uyku için şuruplar
Nasıl yapicam canım o nasıl oluyor üç gün boyunca yazınca ne olucak ne yapicam anlatirmisnUyuduğu uyandığı saatleri 3 gün boyunca bir kağıda yazın şekerleme gece uykusu hepsi . Benim bebeğim de öyleydi çok Şükür düzene girdi buradaki arkadaşlar sağolsun onların tavsiyesi ise yaradı
Bende sağlık ocagina söyledim aşı için götürdüğümde bana bunu kulanip memnun kalanlar var dediDoğrudur doktora sormuştum o damlayi çok kızmıştı
Anne sütünü ya da mamayı ne kadar alıyor gün içinde. Onunla doyuyor olabilir mi? Birde uyku çin, genelde gece uykusu kötü geçen bebekler gündüzde zorlanıyor. Ancak bazen şansınıza bebeğiniz diğer bebeklerden farklı bir uyku ritmi olabilir. Sanırım 1 yaş sonrası bir yerlerde gece uykuları toparlıyor. Çok zorlamayın ek gıda için zamanla yemeye başlıyorlar.Merhaba anneler çoğu annenin sıkıntısı ya bebeğinin uyumamasidir yada yememesidir yada benim gibi ikisi bir arada olanlar kızlar oğlum uyumuyor benim oğlum sabah yedi kalkıyor dokuzda kahvaltı vermeye çalışıyorum saat on olana kadar çünkü sabah uykusu yapmıyor ve yemiyor bir bazen iki saat sürüyor vermem saat on yada on buçukta yatıyor artık huysuz oluyor yatırıyorum ve saat 11 olmadan kalkıyor ve ben sık sık uyutmuyorum tekrar uyksu geliyor birde tekrar uyutuyorum ve sürekli mız mız yatiriyorum saat ikiye gelmeden kalkıyor ben odadan çıkınca kalkıyor bu döngü hep böyle ve uyymadigi için huysuz olunca yemiyor benim gibi olup çözüm bulan varmı yeni bir yaşına girdi doktora götürsem ne dicek sağlık ocağına diyorum bir ilaç varmış bay bay diye onu tavsiye etti ben uyusun yesin istiyorum benim gibi olupta çözüm bulan varmı acaba gerçekten artık yoruldum oğlumda sürekli uykusuz ac kaliyor yemiyor haline üzülüyorum
Memnun kalanlar çok . Peki ya sonrası çocuğa verdiği zarar. Bana çocuk doktoru bunu kullanırsan gelişme çağındaki bir çocuğun mekinazmasini bozarsin yazık verme dedim . Vermedim çok uykusuz gecelerimiz oldu düzene girdi . Bebeğiniz diş çıkarıyor mu şu anBende sağlık ocagina söyledim aşı için götürdüğümde bana bunu kulanip memnun kalanlar var dedi
En uzun uykusu kaçta oluyor . Mesela benim bebeğimin en uzun uykususu 00:00 - 08:00 arası . Not 4- 5 kere emziriyorum uyanıyor ama tekrar dalıyorNasıl yapicam canım o nasıl oluyor üç gün boyunca yazınca ne olucak ne yapicam anlatirmisn
Beklemeyin.
Uyku aşırı yıpratıcı bir şey ama en azından beslenme için kendinizi yiyip bitirmeyin.
Asla asla paketli/şekerli gıda vermeyin, gerisini koyverin.
Çünkü büyük ihtimalle aslında eskiden yiyormuş dediğiniz günler de gelecek.
Yok kendim yapıyorum herşeyi bebekler için tarif bakıyorum farkli olur diye bizim çok uyku sıkıntısı var uyusa yiyecek aslındaBeklemeyin.
Uyku aşırı yıpratıcı bir şey ama en azından beslenme için kendinizi yiyip bitirmeyin.
Asla asla paketli/şekerli gıda vermeyin, gerisini koyverin.
Çünkü büyük ihtimalle aslında eskiden yiyormuş dediğiniz günler de gelecek.
Anne sütü on ayliken kendi bıraktı tek gogustu zaten gece uykusu tek iyi dokuz da mutlaka uyuması lazım gündüz uyku yapmadığı içinde gece iki yada üç defa kalkar sabah yedide ayakta gündüz uyumadigi için yemesi sıkıntı oluyor mama da 5)6 kaşık oda aç kaldığı için uyku sırasında veriyorum diyorum bari tok yatsın yine aynı ya suyla yatırıyorum yine aynıAnne sütünü ya da mamayı ne kadar alıyor gün içinde. Onunla doyuyor olabilir mi? Birde uyku çin, genelde gece uykusu kötü geçen bebekler gündüzde zorlanıyor. Ancak bazen şansınıza bebeğiniz diğer bebeklerden farklı bir uyku ritmi olabilir. Sanırım 1 yaş sonrası bir yerlerde gece uykuları toparlıyor. Çok zorlamayın ek gıda için zamanla yemeye başlıyorlar.
Benim dokuzda uyur o arada alt değiştirme su için birde bazen bir yada iki defa 6 kaşık tek mama yaparim gece uzun yani2/3 defa kalkar bu aralar 4 defa kalkıyor diş evresinde aslında 11 aylık oldundan beri. ÖyleEn uzun uykusu kaçta oluyor . Mesela benim bebeğimin en uzun uykususu 00:00 - 08:00 arası . Not 4- 5 kere emziriyorum uyanıyor ama tekrar dalıyor
Bende çorba yapıyorum kemik suyu falan ne bilim araştırıyorum ne yer ne sağlıklı meyve veriyorum eline öyle bakıyorum hep sitelere ya yemek yine her neyse ama uyku çok çözümsüzBenim bebeğim de iştahsız 2 haftadır çok üzülüyorum paketli gıdalara karşıyim. Verbilcegim en masum şey komposto ve anne sütü öyle idare ediyoruz ama doymadigi için ağlıyor ona bende çözüm bulamadım çok üzgünüm
21:00 uyku. uyanış kaç pekiBenim dokuzda uyur o arada alt değiştirme su için birde bazen bir yada iki defa 6 kaşık tek mama yaparim gece uzun yani2/3 defa kalkar bu aralar 4 defa kalkıyor diş evresinde aslında 11 aylık oldundan beri. Öyle
Bende baktım bu siteden öyle yorum yapan çok diş çıkartıyor ama rahatsız değil hiç o konuda çok erken dış çıkardı hata sıkıntı olmadı yemesiMemnun kalanlar çok . Peki ya sonrası çocuğa verdiği zarar. Bana çocuk doktoru bunu kullanırsan gelişme çağındaki bir çocuğun mekinazmasini bozarsin yazık verme dedim . Vermedim çok uykusuz gecelerimiz oldu düzene girdi . Bebeğiniz diş çıkarıyor mu şu an
Değişiyor aslında11 12 yada bir oluyor bazen genellikle bir ama21:00 uyku. uyanış kaç peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?