- Konu Sahibi rojbininannesi
-
Diş dönemi çok normal . Geçince düzene sokun şimdi düzene soksanizda tekrar bozulcak . İlk disi mi ?Bende baktım bu siteden öyle yorum yapan çok diş çıkartıyor ama rahatsız değil hiç o konuda çok erken dış çıkardı hata sıkıntı olmadı yemesi
Çok güzel aslında uzun uyuyor . Emmek için uyanıyor benim bebeğim de öyleDeğişiyor aslında11 12 yada bir oluyor bazen genellikle bir ama
Hayır ilk dış değil sekiznci acaba gece gecmi yatırsamDiş dönemi çok normal . Geçince düzene sokun şimdi düzene soksanizda tekrar bozulcak . İlk disi mi ?
Tek akşam uykusu böyle gündüz bir saat yatsada yeter ama yok inan yarım saat sürmüyor su yada mama için kalkıyor sabah yedide ayaktaÇok güzel aslında uzun uyuyor . Emmek için uyanıyor benim bebeğim de öyle
Şimdi bazı bebekler 4 saat uyanık kalabilir bazı bebekler 8 saat . Diyelim ki sizin bebeğiniz gece uykusuna 21:00 yattı uyandığında saat 11:00 toplam 12 saat gece uyumuş oldu . Ogleden sonra şekerleme yapmak ister oda 2 saat olsa yeterli . Gece 00:00 kadar oylamaya cakisin5 uyusun ertesi gün aynı şekilde yapın böyle böyle aliscak . Uyku saati gelince eee yapalım diyin bir iki üç derken aliscakHayır ilk dış değil sekiznci acaba gece gecmi yatırsam
Bazı bebeklerde az uyur ondandir . Dişi çıkınca düzene girerTek akşam uykusu böyle gündüz bir saat yatsada yeter ama yok inan yarım saat sürmüyor su yada mama için kalkıyor sabah yedide ayakta
O saatte uyanan çocuk uyumaz tabiDeğişiyor aslında11 12 yada bir oluyor bazen genellikle bir ama
O gece uyksu yazdığım sabah uykusu 7. De kalkıyor uyumuyor artık takı öğlenden sonra ancaO saatte uyanan çocuk uyumaz tabien geç 8 de kalkması gerekir öğlen uykusu için
Akşam dokuzda uyuyor zaten sabah yedide kalkıyor bazense 6 buçuk kalkıyor beni uyandırmıyorSabah erken kaldırın zaten yorulduğu için en azından öğlen tek uyku yapar . Akşamda 9da uyutursunuz
Gece mi o saatte yatıyorO gece uyksu yazdığım sabah uykusu 7. De kalkıyor uyumuyor artık takı öğlenden sonra anca
Hay AllahAkşam dokuzda uyuyor zaten sabah yedide kalkıyor bazense 6 buçuk kalkıyor beni uyandırmıyor
Dokuzda yatıyor akşamGece mi o saatte yatıyor
Gece iyi gündüz çok sıkıntı oluyorUykusu kötü değil aslında.
Gündüz yorucu evet ama güzel bir gece uykusu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?