- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
Doktora götürün lütfen bekletmedenHanimlar oğlum kolonya içmiş olabilir. Birşey olur mu? Bol su verdim hemrn bir de yoğurt yedirdim. Lütfen birşey diyin. Benzer birşey yaşamış olan var mı?
Eşime anlatamiyorum ki. Gidelim diyorum ama yok. Doktor bir arkadasi var onu aradi. O da ağzından koku geliyor mu demiş. Oğlumun ağzından da koku gelmiyordu. O da birşey olmaz o zaman demiş. O yüzden götürmüyor. Anlamıyorum normalde benden çok panikler hemen alır götürür. Sinir oldum.
Zehir hattını arayın içiniz rahat etsin doktor aslında doğru demiş bayağı çok içmiş olmalı bir yudum almıstir çok acı keyfi içemez ama ictiyse de Allah korusun geri dönüşü yok mide yıkama vs bile zorEşime anlatamiyorum ki. Gidelim diyorum ama yok. Doktor bir arkadasi var onu aradi. O da ağzından koku geliyor mu demiş. Oğlumun ağzından da koku gelmiyordu. O da birşey olmaz o zaman demiş. O yüzden götürmüyor. Anlamıyorum normalde benden çok panikler hemen alır götürür. Sinir oldum.
Ama icmemistie ya nasıl buldunuzZehir hattını arayın içiniz rahat etsin doktor aslında doğru demiş bayağı çok içmiş olmalı bir yudum almıstir çok acı keyfi içemez ama ictiyse de Allah korusun geri dönüşü yok mide yıkama vs bile zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?