• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum için Kıvanç ismi nasil?

gunes27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
18
0
86
Ankara
Tüp bebekle 4 yil sonra hamileyim çok şükür. 2 buçuk ay sonra inşallah oğlum olacak Kıvanç ismi nasil sizlerinde fikrini almak istiyorum.

bence daha güzel isimler var onları koyabilirsin. benim bir arkadaşım da çocuğu olmuyordu tüp bebekle oldu 5 yıl sonra.. ismini büneyye koydular :):) bilmiyorum senin hoşuna gider mi arapça bir isim. oğulcağızım demek:34:

bence daha güzel isimler var onları koyabilirsin. benim bir arkadaşım da çocuğu olmuyordu tüp bebekle oldu 5 yıl sonra.. ismini büneyye koydular :):) bilmiyorum senin hoşuna gider mi arapça bir isim. oğulcağızım demek:34:

ilk defa duydum böylee bir isim :52:

Tüp bebekle 4 yil sonra hamileyim çok şükür. 2 buçuk ay sonra inşallah oğlum olacak Kıvanç ismi nasil sizlerinde fikrini almak istiyorum.
Canım Kıvanç çok güzel bir isim kulağa falan çok güzel geliyor söylerken çok beğenirim ben de aklıma direk Kıvanç Tatlıtuğ gelir her seferinde :) Oğluşun da en az onun kadar yakışıklı olur inşallah tatlım..

Aynen böyle isimleri taşıyabilecek oğlanın bir havası olmalı..eminim rabbim size de gönlünüze göre sağlıklı ve yakışıklı bir oğlan verdi zaten..

Back
X