Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç teli ip aklınıza bunlara benzer ne gelirse ağzında sürekli bir ara gece uyurken dahi yapmaya başlamıştıKıl yenme sorununu duymadım. Allah yardımcınız olsun
O yaslardayken benim oglumda yiyordu tırnak surekli eli agzındaydı bı gun tuvaletini yaparken poposundan yedıgı bıseyın kabuk gibi bı parcası cıkmıstı buyuk tuvaletini yaprken bende gordum dedımkı, bak tırnaklarını yiyorsun popondan kurt cıktı gercekten tırnak karında kurt yapıyor. O zaman korktu daha bir kere elini Agzına goturdugunu gormedım belki korkutarak soyledım bana kızanlar olur ama kesin cozum oldu simdi on yasında her hafta tırnağını kesiyorum.1 yılı geçti... Kardeşi dünyaya geldikten sonra huyu suyu değişti. Gözümden sakındığım 4 yaşındaki oğlum gitti yerine aksi, huysuz, memnuniyetsiz ve gözyaşı hazır akmaya, kapı gıcırdamasına yuvarlar oldu yaşlarını gözlerinden..
Anaokuluna başladık, ilgimi ve desteğimi esirgemedim, doğumdan sonra uykusuzluklarıma rağmen eski davranışlarımı bozmadım.
Davranışlarındaki agresiflikler yumuşadı tam, Yavaş yavaş adapte oluyor derken tırnak yeme alışkanlığı aldı başını gitti. 1 yıldır vazgeçmiyor. Okuldaki pedegog olsun, öğretmeni olsun ayrıca dra da gittik . Denilen tek şey bilinçli yapmıyor, kızmayın... Ev ortamınız sakin olsun. Genel olarak sakiniz zaten normal, sıradan.Ama kahroluyorum. Okuldaki fotolar ve videolarda hemeh hemen hepsinde tırnaklar ağzında Evdeyken de uyarılarım boşuna..
Acı oje aldım , sürdüm olmadı. Hijyen açısından zararları anlattım konuştum olmadı. Ama en ufak dalışında tırnakları ağzında etlerine kadar kemirip yiyor. Çok üzülüyorum. Bildiğiniz kesin çözümü olan yöntem var mı? Yardımcı olun ne olur. İnanın tırnaklarını kesmeyi özledim. Uzat kesince şunu alıcam, bunu yapıcaz çok denedim. Olmuyor olmuyor
Asla moralinizi bozmayın şükür biz kısa bir süre de tırnak yeme olayını çözdük tırnak yemeden sonra ki tırnak keserken ki mutluluğumu anlatamam.7 aylık hamileydim ve çalışıyordum kızım tırnak yemeye başladı.Psikolgla görüştüm kızımı görmeye gerek duymadı kardeşi geleceği için kaygıdan yapıyor bol bol ilgilenin geçer dedi.İzne ayrıldım doğumdan önce sonra baba baya ayrıldı kızımızla güzelce ilgilendik şükür tırnak yemeyi atlattık bir kaç ayda.1 yıl sonra huysuzkukları başladı pedagoga götürdük şükür bayağı fayda gördük.Bende çok uyarmıştım acı oje falan almıştım ama önemli olan psikoloji.Bir psikolağa özellikle oyun terapisi uygulayan götürmenizi tavsiye ederim1 yılı geçti... Kardeşi dünyaya geldikten sonra huyu suyu değişti. Gözümden sakındığım 4 yaşındaki oğlum gitti yerine aksi, huysuz, memnuniyetsiz ve gözyaşı hazır akmaya, kapı gıcırdamasına yuvarlar oldu yaşlarını gözlerinden..
Anaokuluna başladık, ilgimi ve desteğimi esirgemedim, doğumdan sonra uykusuzluklarıma rağmen eski davranışlarımı bozmadım.
Davranışlarındaki agresiflikler yumuşadı tam, Yavaş yavaş adapte oluyor derken tırnak yeme alışkanlığı aldı başını gitti. 1 yıldır vazgeçmiyor. Okuldaki pedegog olsun, öğretmeni olsun ayrıca dra da gittik . Denilen tek şey bilinçli yapmıyor, kızmayın... Ev ortamınız sakin olsun. Genel olarak sakiniz zaten normal, sıradan.Ama kahroluyorum. Okuldaki fotolar ve videolarda hemeh hemen hepsinde tırnaklar ağzında Evdeyken de uyarılarım boşuna..
Acı oje aldım , sürdüm olmadı. Hijyen açısından zararları anlattım konuştum olmadı. Ama en ufak dalışında tırnakları ağzında etlerine kadar kemirip yiyor. Çok üzülüyorum. Bildiğiniz kesin çözümü olan yöntem var mı? Yardımcı olun ne olur. İnanın tırnaklarını kesmeyi özledim. Uzat kesince şunu alıcam, bunu yapıcaz çok denedim. Olmuyor olmuyor
Bakın bizde önce psikiyatriste götürmüştük psikoloğa gerek yok hiperaktif dedi fakat rehber öğretmeni Hiper aktif değil dedi bizde psikolog bulduk o da hiperaktif değil dedi oyun terapisi çok iyi geldi.Bir psikolog bulmanızı tavsiye ederimAdınıza çok sevindim. İnşallah ben de oğlumu bu alışkanlıktan kurtarabilirim. Hep yanındayız, çalışmıyorum. Tüm günüm onların. Eşim de işten gelince 4 kişilik oyunlar kuruyoruz her gece her gece olmasa da sıklıkla. Behçet uz çocuk hastanesindeki psikiyatr dr.muz 2 seanstan sonra gelmenize gerek yok artık. Dediklerimi uygulayın , kaygı stres ve korku yaratıcak durumlardan kaçının dedi. Tekrar dr araştırmasına girdik .
İşe yarayıp yaramadığı konusunda bizleri de bilgilendirir misiniz? Kızım da 3-4yaşlarında başladı ara ara unutturdun. Bir ara gitar kursuna yazdırdım o zaman etleri kanadını için mecburen uzattı nasıl mutlu olmuştuk unuttu düzeldi diye. Kurs bitince tekrar başladı 11 yaşında şuan. Biraz hassas bir çocuk,, kaygı düzeyi yüksek ben anlıyorum nedenlerini ama çözüm bulamadım. Bu aldığınız şey faydalı olursa bir de onu deneyelim biz deMavala stop siparişi verdim. İnşallah çözüm olur. Sebebini anlamadığım ve bir türlü çözemediğim bir durum