Hangi ulke ?Arkadaslar cok kotuyum. Konumu bilenler bilir. Yurt disina tasinacagiz. Ve bugun stresten bayginlik gecirdim. Oglum icin uzuluyorum. Nasil olucak alusicak mi. Dil ogrenecek mi. Kuzenlerine cok duskun. Cok ozluycek mi. Bana birseyler soyleyin . Sizce oglum icin kotumu olucak. Cocuk oralar da bunalima mi giricek. Oglum 5 yasinda. Bu arada iyi para vermeseler hayatta gitmem. Ve is esim icin cok cok iyi olucak.
Hangi ülkeye gidiyorsunuz?Arkadaslar cok kotuyum. Konumu bilenler bilir. Yurt disina tasinacagiz. Ve bugun stresten bayginlik gecirdim. Oglum icin uzuluyorum. Nasil olucak alusicak mi. Dil ogrenecek mi. Kuzenlerine cok duskun. Cok ozluycek mi. Bana birseyler soyleyin . Sizce oglum icin kotumu olucak. Cocuk oralar da bunalima mi giricek. Oglum 5 yasinda. Bu arada iyi para vermeseler hayatta gitmem. Ve is esim icin cok cok iyi olucak.
Oglunuz bircok yetiskine gore daha cabuk ogrenir dili.Sonucta gitmeye karar verilmis bence oglunuz icin degil kendiniz icin stres yapiyosunuz yapabilirmiyim diye.Oglunuzun gelecegi icin guzel seyler bunlar....Arkadaslar cok kotuyum. Konumu bilenler bilir. Yurt disina tasinacagiz. Ve bugun stresten bayginlik gecirdim. Oglum icin uzuluyorum. Nasil olucak alusicak mi. Dil ogrenecek mi. Kuzenlerine cok duskun. Cok ozluycek mi. Bana birseyler soyleyin . Sizce oglum icin kotumu olucak. Cocuk oralar da bunalima mi giricek. Oglum 5 yasinda. Bu arada iyi para vermeseler hayatta gitmem. Ve is esim icin cok cok iyi olucak.
Ogluma yansitmamaya calisiyorum ama sabahtan beridir aglama krizindeyim.Sizi hatırladım konularım taşınıyor diye isyan eden üyesiniz. :)
Yalnız siz böyle paronayak davranırsanız çocuğunuza yansır ve daha kötü etkilenir.
Baygınlık falan geçirmek nedir sanki sizi sürüyorlar gibi yaşadığınız yerden.
Çocuk o daha, alışır merak etmeyin, herşeyin daha güzel olacağını çok güzel arkadaşlar tanıyacağını yeni bir dil öğreneceğini söyleyin.
Olumlu yaklaşın, şayet çocuk ortama alışamazsa bu sizin yüzünüzden olur gibi geldi.
5 yil kadar.Çok mu uzun süre kalacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?