Oğlum için üzülüyorum.

Çocuklar daha çabuk öğreniyor dili , adapte olmaları çok zaman almıyor...
Burda komşumun da çocuğu küçükken gelmişler çok çabuk öğrenmiş gayet adapte olmuş mutlu durumda şu an ... Bukadar endişelenmeyin..

Cok sagolun. Insallah bizim iconde iyo olucak.

Tesettirlu degilim. Malasef orada kapanicam.

Panik atak var bende. Guclu olamiyorum.

Kadınsın, annesin, güçlü olamıyorum diyip kestirip atamazsın. Güçlü olmazsan kocanın da sana saygısı olmaz, çevrendekilerin de...Ne güzel ilginç yeni bir deneyim yaşayacaksın, bundan zevk almak yerine neden vesvese yapıp hayatı herkese çekilmez hale getiriyorsun ki?

Arabistan cidde kentine gidiyoruz. Oglum amerikan vatandasi. Amerikan okuluna gidicek. Biz de siteli evde oturacagiz. Her sey hazir ama ben korkuyorum.
Emin olun oğlunuz sizden daha cabuk alısıcak fakat olayı dram haline getirip baygınlık geçirmek nedir onu ankamadım.Sizin hayatınızı bu kadar etkiliyorsa gitmeyebilirsiniz.Ayılıp bayılıcak kadar gitmeyebilirsiniz veya alışamazsanız siz dönebilirsiniz.Eşiniz çalışır orada.Panik atagıız var ise tedavi görmeliydiniz görüyorsanız doktorunuzla konustunuz mu ilaç işleri nasıl olucak bunları araştırdınız mı?Bence oğlunuzdan önce kendi sağlığınızı düşünün o daha cocuk herseye alısır.

Il
ilac kullaniyorum . O kadar haklisiniz ki . Kendime sozum gecmiyor.

Ne guzel yazmissiniz. Cok haklisiniz tesekkur ederim.

Il
ilac kullaniyorum . O kadar haklisiniz ki . Kendime sozum gecmiyor.
Siz annesiniz eşinizi geçtim ama oğlunuz sizin sorumluluğunuzda.Siz annenizi bu yasınızda bu halinizde gorsenız etkılenmezmısınız.Kı bu kucucuk coocuk kafasında neler kurucak.

Çocuklar masum olduğu kadar da çok sinsiler.

Sen açık verdin mi yumuşak karnı gördüler mi çok acımasız olabilirler:)

Güçlü dur ce güzel vir macera yaşayacağınızı düşün onlara öyle hissettir.

Birçok çocuk böyle ülkelere gidiyor ve artı oozisyon kazanıyor. Ben zorlanan görmedim, moralman çöktüğün için anartıyorsun. Sen güçlü olursan çocuğun da olur, daha iyi şartlara sahip olacak ve ufku normal vir çocuğukindrn daha geniş olacak..
Dramatize etmeyin...

size kızsamda anlıyorum.
zira iş değişikliğim oldu. günlerce yeni işim nasıl olacak diye üzüldüm strese girdim. eşim gece işe gittiğinde tek başıma düşünüp günleri zindan ettim kendime. ama boşunaymış! zira biz insanoğlu her şeye alışıyoruz uyum sağlıyoruz. şu an bulunduğunuz yerin tadını çıkarın. orda da yeni yeni hayatlar tanıyacaksınız, yeni bir dil öğreneceksiniz belki, oğlunuzun eğtim standartları yükselecek .. daha bir sürü olumlu yanı vardır onları düşünün.

bu arada oğlunuz çok küçük en fazla birka haftada tamamen uyum sağlayacaktır..

Daha önceki konunuza da yazmıştım, keşke bana nasip olsa.
Yerleşir yerleşmez hemen bir umre yapmanızı tavsiye ederim, ruhunuza çok iyi gelecektir emin olun.

Ben avustralyada yaşıyorum buraya o kAdar çok çoçuklu aileler geliyorkiii hepside 2. Yıla kalmadan dili söküyorlar üstelik 10 yaşdan tut 17 yaş arası kiii sizin çoçuğunuz 5 yaşında daha rahat söker dili benim kızım 4 yaşında akıcı türkçe biliyor ingilizcesi çat pat seneye okula başlayacak hiç endişem yok çünkü çok çabuk söküyorlar yalnız çoçuğunuz bunalıcakdır ilk aylar zamanla alışır üstelik 5 yıl nedirkiii göz açıp kapayana kadar geçer

Bu cidde ile.ilgili daha önceden de çok konun var yanlış hatırlamıyorsam. Fazlasiyla abartiyorsun diher konularında arkadaşlar bayagi bir yorumda bulunmuşlardı.Ortada ayilip bayilacak bir durum yok sen böyle yaparsan cocugunda haliyle senden etkilenir. Güçlü olmasın hakkında hayirlisi olsunnhayati kendine cekinilmez kilan sensin lütfen artik bu kadar yıpratma kendini insan istedikten sonra yapamayacagi sey yok.

Bu aralar dusunup dusunup cok bunaldim . Cok haklisiniz arkadaslar. Benim guclu olmam lazim ki oglum mutlu olsun. Desdeginiz icin tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…