Sen yazmaya bilirsin.Aldığınız cevapları tekrar tekrar duymaya niye ihtiyac duyuyosunuzki enteresan
Aynı konuyu tekrar acmışsın
Panik atak var bende. Guclu olamiyorum.Biraz güçlü ve olgun olun yahu. Çocukça hareketler, bayılmalar. İlginç bir vaka.
Cok sagolun. Insallah bizim iconde iyo olucak.Çocuklar daha çabuk öğreniyor dili , adapte olmaları çok zaman almıyor...
Burda komşumun da çocuğu küçükken gelmişler çok çabuk öğrenmiş gayet adapte olmuş mutlu durumda şu an ... Bukadar endişelenmeyin..
Tesettirlu degilim. Malasef orada kapanicam.Allah yardımcınız olsun. Parasız pulsuz hayat olmuyor, madem maddi geliriniz yükselecek... Cidde'yi gördüm ben çok lüks havuzlu güzel evler var. İnsanlar refah içinde yaşıyor. Arabistan'da insanlar zengin, marketlerine girin Türkiye'de en lüks marketlerde görmediğiniz çeşitler vs. Bir şekilde oyalarsınız kendinizi, alışveriş yaparsınız, Arapça öğrenirsiniz, kitap okursunuz vs. Beş yıl korkunç uzun süre sayılmaz. Aslında sormak haddime değil ama tesettürlü bir hanım mısınız? Şu yüzden soruyorum, hani normalde de kapalıysanız orada kapalı olmaz zor gelmeyecektir daha kolay alışırsınız.
Panik atak var bende. Guclu olamiyorum.
Emin olun oğlunuz sizden daha cabuk alısıcak fakat olayı dram haline getirip baygınlık geçirmek nedir onu ankamadım.Sizin hayatınızı bu kadar etkiliyorsa gitmeyebilirsiniz.Ayılıp bayılıcak kadar gitmeyebilirsiniz veya alışamazsanız siz dönebilirsiniz.Eşiniz çalışır orada.Panik atagıız var ise tedavi görmeliydiniz görüyorsanız doktorunuzla konustunuz mu ilaç işleri nasıl olucak bunları araştırdınız mı?Bence oğlunuzdan önce kendi sağlığınızı düşünün o daha cocuk herseye alısır.Arabistan cidde kentine gidiyoruz. Oglum amerikan vatandasi. Amerikan okuluna gidicek. Biz de siteli evde oturacagiz. Her sey hazir ama ben korkuyorum.
ilac kullaniyorum . O kadar haklisiniz ki . Kendime sozum gecmiyor.Emin olun oğlunuz sizden daha cabuk alısıcak fakat olayı dram haline getirip baygınlık geçirmek nedir onu ankamadım.Sizin hayatınızı bu kadar etkiliyorsa gitmeyebilirsiniz.Ayılıp bayılıcak kadar gitmeyebilirsiniz veya alışamazsanız siz dönebilirsiniz.Eşiniz çalışır orada.Panik atagıız var ise tedavi görmeliydiniz görüyorsanız doktorunuzla konustunuz mu ilaç işleri nasıl olucak bunları araştırdınız mı?Bence oğlunuzdan önce kendi sağlığınızı düşünün o daha cocuk herseye alısır.
Ne guzel yazmissiniz. Cok haklisiniz tesekkur ederim.Kadınsın, annesin, güçlü olamıyorum diyip kestirip atamazsın. Güçlü olmazsan kocanın da sana saygısı olmaz, çevrendekilerin de...Ne güzel ilginç yeni bir deneyim yaşayacaksın, bundan zevk almak yerine neden vesvese yapıp hayatı herkese çekilmez hale getiriyorsun ki?
Siz annesiniz eşinizi geçtim ama oğlunuz sizin sorumluluğunuzda.Siz annenizi bu yasınızda bu halinizde gorsenız etkılenmezmısınız.Kı bu kucucuk coocuk kafasında neler kurucak.Il
ilac kullaniyorum . O kadar haklisiniz ki . Kendime sozum gecmiyor.
Ne guzel yazmissiniz. Cok haklisiniz tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?