Doğuma Hazırlık Oğlum İçin...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ne zormuş bu isim bulma işi
Newden oğluma layık olabileceğini düşündüğüm bi isimle karşılaşamıyorum?

Taha zor bi isim.Sert sessizlerden oluşuyor.
Yahya ve Kaan da çok eski isimler..
Öneriniz için tşk.ler yine de:)

Valla kizlar bende isim arayisindayim .. daha cok erken benim icin
ama kizima ismiyle hitap etmek istiyorum .. vede gercekden cok zor isim bulmak..

Oglanlara isim bulmak daha kolay bence ..
benim oglum olsaydi alternatiflerim hazirdii ve kesin bi sekilde
ya RÜZGAR ALi yada Burak Ali koyacakdim ..

Ali ismi bence bi erkek cocugu icin en uygun isimlerden hem eski hem yeni hesapi ..
kulaga cok hos geliyor bence.. ama bu kiz isminde ayni degil bi türlü icime sinen isimler yok ..
Duru denize takildim kaldim kaydirigubbakcemile3

şimdi ortalık efe,yağız,yiğit,kayra,çağan kaynıyor.
ben oğlumun adını umut koydum.umut olmazsa barış veya deniz olacaktı.

bence koyma çocukla dalga geçebilirler, isim yüzünden bunalabilir. çok daha güzel dini isimler var onları düşün

canım ben de eşiimde çok beğendi anlamına gelince rüyada zaten açıklamasını yapmışlar.OKURHAN çok güzel bende oğluma koyabilirim)

benimde oğluşum olucak MERT koyucaz ismini yanına isim arıyoruz aklımda ayaz esat tuna ulaç atay yankı yamaç utku eymen eren yekta sizede fikir olur belki...

Sonunda meleğim oğluşum geldi...
Adı Saip Aral oldu.Bugün tam bir aylık oldu oğlum.04,10,2010'da dünyaya geldi.Fikirlerini paylaşan ve iyi dileklerini sunan herkese sonsuz tşk.ler..
Ben de tüm anne adaylarına hayırlı,sağlıklı ve kolay doğumlar diliyor dünyaya gelen ve hayatta olan tüm bebek ve çocuklara hayırlı ,uzun ömürler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…