Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandır tanisiyolar ki oğlunuz onun icin hüngür hüngür ağlıyo üstelik daha 22 yaşında gerçekmi bu anlattığın ya sacma biraz yani bnce oglunuzu pskologa goturunMrb
Bizim durum çok karışık ve acil önerilere ihtiyacım var. Oglum geçenlerde bana gelip intten bir kızla tanıştığını ve onunla görüşmek istediğini anlattı.Bende sokaklarda tanımadığı bir insanla bulusmasın diye bize gelmesine izin verdim.Biz almanyada yaşayan bir aileyiz.Buarada oglum 22 kız ise 19.Neyse bu kız 10 gün önce geldi bize ve geldiğinde öğrendimki kız bulgaristanda yaşayan türklerden ,bu kız ailesi tarafından bir adama nikahsız veriliyor ve bu adamla almanyaya geliyor.Adamin bir çocuğu varmış ve bu çocuğu bu kızın üstüne kaydetmişler.Yani kız cocugun annesi görünüyor.Cocugu annesi terk etmiş ve adamda çocuk parası alabilmek için bu bizim kızın üstüne yapmış.Yani kız çocuklu görünüyor.Kiz bu adamdan şiddet görmeye de baslamis ve benim oglum çik gel demiş.Kiz şimdi bizde fakat almancası olmadığındadan iş bulma imkânı düşük ,iş olmadanda ikamet etmesi mümkün degil.Simdi dün geldi oglum bana ,kızla evlenmek istediğini söyledi.Hic tepki göstermedim eşimde göstermedi.Sadece daha çok erken olduğunu biraz daha beklemelerini söyledik.Kizi asla bırakmak ve geri göndermek istemiyor.Kizin birlikte olduğu adamda peşini aramıyor zaten.Kizin bize söylemesi adam kıza elini sürmemiş yani karı koca ilişkisi yaşamamışlar.Dogrumudur ben bilemem.Cikmaza girdim ,kizi geri göndermeye birşekilde ikna etsek, ki çok zor görünüyor ,oğlumu kaybetmekten kız giderse bunalıma girmesinden çok korkuyorum.Oglum çok duygusal ,dün babasının boynuna sarılıp beni ondan ayırmayın diye hüngür hüngür ağladı.Neyapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var
İyi etmissiniz. Baskı kurmayın simdilik.Herkese tsk ederim kizi bugün tIrene bindirip yolladık.oglummperisan arkasından çok ağladı.evladim mutlu olsun isterdim bu olay banada bir ders oldu.Yalniz kızla hala yazisacagini soyluyo.
Herkese tsk ederim kizi bugün tIrene bindirip yolladık.oglummperisan arkasından çok ağladı.evladim mutlu olsun isterdim bu olay banada bir ders oldu.Yalniz kızla hala yazisacagini soyluyo.
19 yaşında bulgar kız evlenecekmiş, miş
Sizi prrişan edecekti
Kızın hormonları tavan yapmış iyiki
Geri yollamışsınız, kesin bir tezgahtı bu
Oğlunuzda ağlarsa ağlasın
Böyle olgunlaşacaktır
Konu uzamasın, kapansın diye mi şunu yazdınız bilmiyorum ama çok mantıksız geldi bu gelişme. Ya da basit mi diyeyim?Herkese tsk ederim kizi bugün tIrene bindirip yolladık.oglummperisan arkasından çok ağladı.evladim mutlu olsun isterdim bu olay banada bir ders oldu.Yalniz kızla hala yazisacagini soyluyo.