Oglum intten tanistigi kizi istiyor

Aboo
Hikaye cok sacma ya
Kiz atmis bence bol keseden.
Bir de kizin "nikahlandim ama elime eli degmedi" halleri cok mantiksiz geldi bana. Yani kendini boyle göstermeye çalışmasına ne gerek var? Cok klasik bir kiz tipi.
Benim eski bir ev arkadasimin üniversitede kirmadigi ceviz kalmamisti. Okul bitip kucuk sehre donunce flortlestigi kisi ilk haftalardan elini tutmak istedi diye abartili tepkiler vermis "ben senin bildiğin kizlardan degilim. Bir erkegin elini tutmak benim icin kucuk-hemen yapilacak birsey degil. Sogudum senden sen beni oyle kizlardan mi saniyorsun" falan...tabii cocuk da bir baska klasik insan tipi. Hosuna gitmis daha cok asik olmus falan fişman.
yaniii boyle insanlara guvenmemek gerekiyor bence.
Kesin var altinda birsey ama nasil ogrenilir bilemiyorum.
Ama konunuzun en ilginc yeri "oglum tanimadigi insanlarla disarida bulusmasin" diye eve cagirmaniz. Asil kizin tanimadigi insanlarla evde bulusmasi daha kotu degil mi?
Ne denir ki konuya...

Çok iyitepki vermişsiniz eğer net hayır deseniz daha çok bağlanır ..aşik insanlar kör olur ve karşı tarafı kotulerseniz daha çok severler emin olun.... Bence ılımlı yaklaşım şu şekilde...kız çok güzel vs deyip oğlum evlenme demiyoruz elbette evlenebilirsin sadece biraz buyuyun birbirinizi tanıyın evlilik hayatı zor sonra Allah korusun yipranirsiniz gibi şeyler ...hem bu arada kızın ailesiyle tanışırız belki ona sahip çıkacağımızı söyleriz ( amaç kız yalancimi onu bulmak) hem neyin kimiymis iyice öğreniriz bu arada sende para biriktirip düğün kına gecesi ev eşyası için para biriktirirsin sana senin maasinla geçim zor kızda Almanca öğrenip bir iş bulur vs ... Gibi hayatın gerçeklerini yüzüne vurun bence....çünkü siz evlenince biz maddi yardım edemeyiz size..artık kendi ayaklarınızın üstünde durmalısınız vs gibi sozler

Anlattığı hikayenin gerçek olduğu ne malum? Belki o çocuk gerçekten kadınındır. Belki kadın dolandırıcı? Öyle herkese inanmayın bu devirde.

Bana sorarsanız bu olayda size doğru aktarılmayan çok Bilgi var. Bazıları eksik bazıları yanlış bilgi.
kızın yaşı daha çok küçük yardım edin tabiki ama olayı eşinizle araştırın gerçekte neler dönüyor öğrenmeye çalışın.

Turk degildir o kiz , cingenedir. Turkce bilen herkes turk mu oluyor.Romanyada ki cingenelerde turkce konusuyor.Dolandirici her ulkede var.Bizi sahsen Belcikaya ilk geldigimizde turkler dolandirdi.Esim cok calisip hakkini alamadi.Bu boyleymis boylede gider...

Bizim ev sahibinin oğlunu böyle bulgaristanlı kız dolandırmış zavallı yeni mobilya dahi almış çocuğa kredi çektirmiş üstelik nikahta kıydırmış sonra benim sevdiğim var deyip bulgaristana kaçmış, şimdi biz yeni mobilyalı evin keyfini çıkartıyoruz kiracıyız anlayacağın kendi evimin mobilyalarını evimde bıraktım bir süreliğine kiracı durumundayız

Bulgaristanda öyle çeteler var ki aman aman çok dikkatli olun. Bende yurt dışında yaşıyorum ve telefonum çalındığında polis Bulgar çetesinden bahsetmişti. Koca milleti bir grup yüzünden aynı görmek istemiyorum ama Bulgaristan denincede güvenmek zor.. inşaAllah doğru karar verirsiniz.
Oğlunuza karşı sert tepki göstermemenizi ayrıca taktir ettim.

Rabbim yardımcınız olsun cok zor ya
Kız bana tekin gelmedi Bulgaristan dan sürekli Türkiye deki numaralara cagrı attırıp adamları dolandırıyorlar
Evlenip altınları alıp kacanlarda var
Hikayesi de tutarlı gelmedi
Ne yapın edin önüne gecin bu işin

Çocuk kızındır bu bir.
Ikıncısı nıkahsızda olsa bır bırlıktelık soz konusu , kıza nasıl guvenebılırısınız.
Ilıskı durumu ıse tamamen aralarında olan bır durum , ancak dedıgım gıbı ılıskı aslında bırıyle beraberken baslıyor ben hayatta ınanmam aksıne

Oğlunuz aklını başına alır inşallah.siz de engel olun bence.oglunuzun şimdi ağlaması ilerde aglamasindan iyidir.

Kesinklikle kiz yalan söylüyor ve oglunuzda kanmis.Sonra aglayacagina simdi aglasin

Ailecek cesaretinize hayran kaldım.
Tanımadığınız ne idüğü belli olmayan birini evinize almışsınız. Bide oğlunuz evlenecem diye tutturmuş.
Dolandırıcı olmadığı ne malum?
Anlattığınız hikayede bana hiiiiç inandırıcı gelmedi.

Dikkat edin.

Bu hep pipi sevdali olmaktan geliyor. O pipilidir, eve kiz getirse bile sorun olmuyor. Irkekter tabi, baska ne yapacak. Ayni seyi kiz yapsa, annesine konuyu bile açamaz. Kaldi ki erkek eve getirecek ve beraber yasayacaklar, 19 yasinda.

Cocugu kim ile konusuyor, acaba ne ile ograsiyor, hayati nasil gidiyor bilgi yok. Zaten yurtdisinda çogu çoçuklar, hele erkekler o sekilde büyüyor. Kuralsiz, istedigini yapiyorlar. Sonuç olarak aileler, bu erkekler ile evlenen kadinlar rezilde oluyorlar, vezirde oluyorlar.

Herkese tsk ederim kizi bugün tIrene bindirip yolladık.oglummperisan arkasından çok ağladı.evladim mutlu olsun isterdim bu olay banada bir ders oldu.Yalniz kızla hala yazisacagini soyluyo.

Back
X