Oglum intten tanistigi kizi istiyor

Kız çocuğu bulgaristanda almış üstüne. ORADA OLUYORMUS .Banada inandırıcı gelmio

O konuda emin değilim. Almanyada yaşayıp bulgaristanda başka çocuklarını üstüne gösterip almanyadan cocuk parası alanlar var. Araştırın isterseniz. Ama adamın üstüne değilde kadının üstüne neden kayıt oldu orası muamma. Bence kadının kendi çocuğu da olabilir

Google a : Kindergeld Bulgarien Betrug yazin çıkar

Banada inandırıcı gelmedi.
Cocuk bebekmi? Hangi gerekceyle üstüne almış? Yani çocuğun babasi var ve yaşıyor. adam AB vatandaşı.
Düşünüyorum ama hukuksal acidan aklima hiçbir sebep gelmiyor. Bu kizin veya adamin avantaji ne olabilir (çocuğu kütüğüne almaktan)

İkinci konu ise kendi oğlunuzun durumu. yani fazla baski yapmaya gelmez- gider kiyar nikahi.
Devlet yardimiyla gecinirler.
En iyisi kızı şimdilik göz önünde bulundurmak.

Polise gitsenız elinize ne gececek? Polis ne yapabilirki?

Bu iste yalan oldugu cok belli. Bir bit yenigi var. Anlattıklariniza gore taşlar hic yerine oturmadı.

Kız baskasinin cocugunu nasil ustune almis ? Bu kızın ailesi nerdeymis ? Adam pesine dusmeyecegi ne malum tabi oyle bir adam varsa. Yani polise gitmenizi oneririm dolandirici olabilir oglunuzun zaaflarndan faydalınıyor belki iyice arastirin sorup sorustun

Bence kızı araştırın. Hikayesi hiç inandırıcı gelmedi bana.
Keşke evinize almasaydınız.
Oğlunuzla konuşun, ikna etmeye çalışın.

Zor bir durum. Bilemedim şimdi. Benim oğlumda sizinkiyle aynı yaşta. Başıma gelse ne yapardım bilemiyorum.

Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Amaaa içime sinmedi yaşananlar?...Kızın üzerine çocuk var peki öbür adamla nikâhı olmadan nasıl üzerine aliyor çocuğu gerçekten zor bir durum karmaşık baya üzecek bu olay sizi

Vay be onca olay var ve halen kizin bekaretini söz konusu ediyorsun ya.

Tersi olsa ve kizin böyle bir teklif ile gelse, onu bir kaşik suda boğardin ama.

Bu nasil bir iletişimsizlik ki, çocuğun kim ile konuştuğunu bilmiyorsun. Eve kimi davet ettiğini bilmiyorsun.

O kizin anlattiği hikaye doğru olabilir, yalanda olabilirde. En basit, çocuk parasi sadece anneye değil, babayada verilir. O para için niye kizi anne olarak göstersin? Ki bunu yapmakta kolay değil. Evlatlik almiş olur o çocuğu çünkü. Prosedürler uzun.

Daha mantikli bir açiklama ise, kiz zamaninda kaçti eski sevgilisi ile, almanyaya geldi ve çocuklari oldu. Sevgilisi bunu yüz üstü birakti ve oğlun ile tanişti.

Her halukarda, bu bir film değil. Oğlun kurtarici kahraman değil. Ordaki sosyal servislere durumu bildirip, kizin yanliz bir evde kalmasini sağlayin. Oğlun o kiz ile ilişkisine devam etmek istiyorsa edebilir. Ve oğlun ile sağlam bir cinsellik üzerine konuşmaniz lazim. Korunmak üzerine.

Cünkü bunlar bide çocuk yapar, aşklarini göstermek için yada kizin daha çabuk vatandaşliği almasi için. Asil o zaman başiniz belaya girer.

Asla müsade etmezdim. Siz her gün ağlayacağınıza oğlunuz ağlasın. Zannetmiyorum sizin desteğiniz olmadan cesaret edebileceğine.

Oglum çalışıyor ama yeterli degil

Destek çıkmayın o zaman, istediği kadar ağlasın. Ama sert de çıkmayın. Gidip gizlice evlenmesin.

Çocuk olayı çok saçma geldi bana.
Çocuk yardımı sadece anneye mi yapılıyor? Adam kendi üstüne alsa yetmiyor mu?

Zorla evlendirilme gibi bir durum, döven söven bir adam bile yok belki ortada.
Belki kız sevgilisinden hamile kaldı, doğurdu. Ailesi istemedi, çocuğu bırakıp geldi size yerleşti. Çocuk kaç yaşındaymış söylemedi mi?

Nikah yoksa cocuk nasil üstune yapmislar cok sacma geldi banada evlilik cetesindeki kizlardan olmasin bu kiz hikaye hic inandirici degil bence polise gidin kızin kimligini arastirin

Dolandırıcı vs olabilir.
Ne olaylar duyuyoruz öyle.
Bence oğlunuzdan gizli bir polise vs gidip iyice araştırın Kızın söyledikleri doğru mu değil mi ? Eğer doğru söylüyorsa da bu yasın evlilik için çok erken olduğunu şartlar müsait olduğunda doğru kararla evlilik yapılabileceğini anlatın oğlunuza.
Sizi dinlemezse dinleyebileceği arkadas kuzen vs birini şokun araya. Ama zıt gitmeyin de bunu yaparken.
Kızı da yüz üstü bırakmayın. Iş bulun gerekirse ailesi ile irtibata geçin kalacak yer ayarlayın.

Allah yardımcınız olsun.

Çocuklar büyüdükçe daha da zor oluyor her şey derler , tam da bu mesele.

Ne yapılır tam manasıyla bilemedim ; bir uzmandan destek alırdım sanırım.

Bu sürede de oyalardim oğlumu. Okulu, mesleği , evlilik yapabilmek için maddi imkanları anlatırdım.

Korumacı rolünü oynuyor şimdi. Belki zamanla araları bozulur.

Peki o diğer çocuğun babası , çocuğun parası için düşmeyecek mi kızın peşine ?

kız oturum alabilmek icin yalan soyluyor olabilir mi?
bana neden bilmiyorum kiz cok masum gelmedi
diger adam kimmis neredeymiş?
cocuk parasi almak icin kizin uzerine almasina ne gerek var onuda anlamadim?
biz mesela yurt disinda degil turkiyedeydik babam yurt disinda bizim cocuk paralarimizi alirdi cocugun adamin oldugu ispatliysa kizin uzerine kaydetmesine gerek yoktu yani
hadi adam bir gun cikti geldi basiniza bela oldu ozaman ne olacak oglunuzun psikolojisi bozulmayacakmi?
haberiniz varmi bilmiyorum bulgarlar hergun turkiyeden birilerine cagri atar kapatirlar cok kisiyi turkiyeye gelicem bana para gonder diyerek dolandirdilar cok ocagi sondurduler
kizacaksiniz belki ama yerinizde olsam ihbar ederdim

Oğlunuzun yaşı itibariyle zıtlaşmamaniz uygun olmuş ,bence böyle devam edin ama alttan altta henüz evlenemezsin,nasıl geçineceksiniz vb şekilde işleyin ki sizin destek olmayacağınızı bilsin,size güvenipte kalkışmasın birşeye.
Erteleyin erteleyebildiginiz kadar,kızı da evden uzaklaştırmaya bakın,başınız belaya girebilir.

Back
X