Oglum intten tanistigi kizi istiyor

Avrupa vatandaşları vizesiz almanyaya gelebiliyor.almancalari varsa iş bulabilirlerse ikamet edebiliyorlar.kizda hiç almanca yok
Verdiğiniz bilgi biraz yanlış olmuş, ab vatandaşları çalışma ve yaşama hakkına sahip, almanca bilmesine veya iş bulmasına gerek yok. Adres kaydını yaptırdıktan sonra legal olarak sıkıntı yaşamaz. Sonrasında vergi nosunu alması yeterlidir. Ayrıca elini sallasan türke çarptığımız almanyada pekala türk restoranlarında vs çalışabilir, devletin sağladığı almanca kurslarına giderek almancasını ilerletebilir.

Konunuzdaki diğer detaylara gelirsek, başkasının çocuğunu üstüne almak bulgaristanda bile neredeyse imkansız. İşin aslını öğrenmeden başınıza dert almayın.

Cok cetrefilli bi durum. Soylenenler ne kadar yalan ne kadar dogru belli degil. Cocuk gercekten kizin olabilir ki degilse bile kanunen annesi. Kizin ailesi 19 yasindaki muhtemelen o.zaman daha kucuktur cocuklarini bi adama verip Almanya ya gondermisler vs vs. Nerden tutsan elinde kaliyor. Bilemedim. Cok guven veren durumlar yok gibi🤔

Kız nikahlı degilse, dil bilmiyor ve çalışmıyorsa orda nasıl yaşıyor tam anlamadım prosedür nasıl işliyor ki ? Bide çok iyi araştırın bence ALLAH korusun dolandırıcı falan olmasın neler duyuyoruz

daha ilk sayfadan yazmış arkadaşlar ben geç geldim ama söylenmiş zaten

kız hırsız da dolandırıcı da olabilir aman dikkat edin

nikahlı değilse Almanya da nasıl duruyor hem de adam kendi çocuğunu neden onun üzerine yazdırsın eşi olmayan kadının

bekar anne diye devletten çok para alır desek o zaman kızın kendisine de işsizlik maaşı vs verilir zaten geçinir adama muhtaç değil

ikincisi adam çocuğunu bunun üzerine yapacak kadar buna güveniyorsa nikah da yapar oturum alır yoksa Almanya da hiçbir bağı olmayan hatuna neden oturum versinler

ben bu hikayeye güvenmem

bir de sokakta görüşeceğine evde görüşsün açıklamanız bende tereddüt oluşturdu

yani erkek olan sizinki, sokakta görüşseydi kızla ne olabilir sokakta, kafede vs neden eve getiriyor ki

Anası babası belli olan bir çocuğu, başka bir kadının üstüne nasıl yapabiliyorlar yav? Kız sallıyor olmasın, belki gerçekten çocuğu var. Söz konusu çocuk kaç yaşında bu arada? Evlenmek için bazı şartlara sahip olmak gerekiyor, oğlunuzla bunu konuşmak zorundasınız. İşi gücü yok, bir aileyi geçindirecek geliri yok, ee kim bakacakmış onlara, nerede yaşayacaklarmış? Üstelik kız dil bile bilmiyor, ona da direkt siz bakmakla yükümlü olacaksınız yani. Oğlunuza kıza yardımcı olamak için her yolu deneyeceğinizi ama bunun yolunun şimdilik asla evlilik olmadığını anlatın. Bir de anladığım kadarıyla kızı yüz yüze 10 gündür görüyor oğlunuz da. Tanımıyor bile aslında. Ürkütücü.

Normal yasantisi olan bekar kizlara ne olmusta gitmis ne idugu belli olmayan bir kizi bulmus getirmis oğlunuz. Bence kiz kendine epeyce asik etmis oglunuzu ki gozu kor olmus.Ama kiz icin ayni seyleri dusunemedim nedense.

Ikinci el arabayı bile bukadar kolay uzerinize alamazsiniz. Peki bu cocuk gerçekten yaninda mi ve annelik yapiyor mu, veya yanina almak istiyor mu, yoksa kagit üstünde mi? Kendi cocugu degilse asla bakmaz, bakiyorsa kendi cocugudur.

Bence kizin gözü acik ve senin oglani saf gördü. Valla pek bir sey yapamazsin, oglun kendi düșmeden aklı bașına gelmez gibi geliyor bana. Para kazaniyor mu oglunuz? Yasaklar böyle konularda ișe yaramiyor ama evinize almayın bence.

Verdiğiniz bilgi biraz yanlış olmuş, ab vatandaşları çalışma ve yaşama hakkına sahip, almanca bilmesine veya iş bulmasına gerek yok. Adres kaydını yaptırdıktan sonra legal olarak sıkıntı yaşamaz. Sonrasında vergi nosunu alması yeterlidir. Ayrıca elini sallasan türke çarptığımız almanyada pekala türk restoranlarında vs çalışabilir, devletin sağladığı almanca kurslarına giderek almancasını ilerletebilir.

Konunuzdaki diğer detaylara gelirsek, başkasının çocuğunu üstüne almak bulgaristanda bile neredeyse imkansız. İşin aslını öğrenmeden başınıza dert almayın.
Öyle değil maalesef devletin kapısına gittik yardim için.Evet çalışma ve oturma izni var.Ama almanca arıyor işyerleri.Devlette Ab de den gelen kişilere hemen devlet desteğinde bulunmuyormus

Kız nikahlı değil oglum henüz ev açacak durumda degil

Oğlunuz onunla evlenirse kendilerine ayrı ev açmaları gerektiğini biliyor mu?

“Oğlum sen kocaman insansın. Ne yapacağına karışamayız. Sonuçlarını kendin yaşayıp görmelisin. Ama evlenecekseniz, bu evden gitmelisiniz. Ev üstüne ev olmaz. Sen istediğin hayatı yaşayabilirsin ama bana hayatımı nasıl yaşayacağımı söyleyemezsin, dayatamazsın. Ben sana nasıl karışmıyorsam, sen de bana karışamazsın. Ben hep beraber yaşamak istemiyorum. İster bu kızla, ister başkasıyla evlen, gelinle aynı evde oturmam. Hatta şu anda daha evlenmeden de oturmak istemiyorum. Ayrı eve çıkın. Bizden maddi destek de beklemeyin. Bir kadının sorumluluğunu almak istiyorsan, onunla yaşamak istiyorsan yaşayabilirsin. Ama bunu finanse etmeyi bize dayatamazsın. Bunun sorumluluğunu tek başına al veya alma, tercih senin” deyin.

Birkaç ay burnu sürtsün, sonra geri gelir. Parası, pulu, evi olmayınca, kız da onu bırakır zaten.

Ama ikisine de çok net olun. Asla para vermeyeceğinizi bilsinler. Sonra kucaklarında torunla gelmesinler. Gelse bile hayat oğlunuzun hayatı. Yaşayıp görsün. Ne olursa olsun maddi destek olmayın ve evinizde barındırmayın. Kendi hayatınıza sahip çıkın.

Öyle değil maalesef devletin kapısına gittik yardim için.Evet çalışma ve oturma izni var.Ama almanca arıyor işyerleri.Devlette Ab de den gelen kişilere hemen devlet desteğinde bulunmuyormus
Ben Almanyada öğrenciydim , sonrasında stajyer mühendis olarak bulundum ama eğitim bursu dışındaki yardımları bilmiyorum. Fakat en basiti kuzenim, almanca bilmeden gitti ve araba fabrikasında işe başladı. Çokta imkansız değil iş bulma. Ücretsiz almanca kursu alan kişileride biliyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. ❤

Oğlunuzla konuşun bir aileye bakacak maddi düzeye gelince evlenin bak kızın zaten güzel bir hayatı olmamış maddi olarak hazır olduğunda ona güzel bir hayat sunabildiğinde evlenirsin (diyin) kıza da o zamana kadar almancanı geliştir çocuğun da senin olamadığını hukuken ispat et sonra gel mutlu bir yuva kurun diyin. Oğlunuzla tatlı tatlı konuşun öyle ikna edin yoksa ters teper. Ama kızın yalan söyleyip söylemediğini bilemezsiniz. Belki de adamı terketti kaçtı ya da öyle bir adam yok bile. Hiçbir çıkar yol bulamazsanız kızdan ailesinin adresini öğrenin birini yollayıp araştırtın kimdir nedir. Anlattığı hikaye bana hiç doğru gelmedi.

Bu kız kurtulmak için oğlunun yanına gelmiş, tekin işler değil, evlenseler o çocuğa ne olacak uğraşabilicek misiniz ve daha 22 yaşında ne evliliği !? Kaçsın o kızdan oğlunuz

Kafasina gore oglunuza inanip gelebiliyosa yarin bir gun baskasina da gider. Oglunuzu kurtarin. Tamam mutsuz olabilir siddet gorebilir polise siginmak varken baska bi adama kacmak ne demek. Nasil gidebiliyor. Nasil kolay inanabiliyor.Bu yönden bakin bir de

Mrb
Bizim durum çok karışık ve acil önerilere ihtiyacım var. Oglum geçenlerde bana gelip intten bir kızla tanıştığını ve onunla görüşmek istediğini anlattı.Bende sokaklarda tanımadığı bir insanla bulusmasın diye bize gelmesine izin verdim.Biz almanyada yaşayan bir aileyiz.Buarada oglum 22 kız ise 19.Neyse bu kız 10 gün önce geldi bize ve geldiğinde öğrendimki kız bulgaristanda yaşayan türklerden ,bu kız ailesi tarafından bir adama nikahsız veriliyor ve bu adamla almanyaya geliyor.Adamin bir çocuğu varmış ve bu çocuğu bu kızın üstüne kaydetmişler.Yani kız cocugun annesi görünüyor.Cocugu annesi terk etmiş ve adamda çocuk parası alabilmek için bu bizim kızın üstüne yapmış.Yani kız çocuklu görünüyor.Kiz bu adamdan şiddet görmeye de baslamis ve benim oglum çik gel demiş.Kiz şimdi bizde fakat almancası olmadığındadan iş bulma imkânı düşük ,iş olmadanda ikamet etmesi mümkün degil.Simdi dün geldi oglum bana ,kızla evlenmek istediğini söyledi.Hic tepki göstermedim eşimde göstermedi.Sadece daha çok erken olduğunu biraz daha beklemelerini söyledik.Kizi asla bırakmak ve geri göndermek istemiyor.Kizin birlikte olduğu adamda peşini aramıyor zaten.Kizin bize söylemesi adam kıza elini sürmemiş yani karı koca ilişkisi yaşamamışlar.Dogrumudur ben bilemem.Cikmaza girdim ,kizi geri göndermeye birşekilde ikna etsek, ki çok zor görünüyor ,oğlumu kaybetmekten kız giderse bunalıma girmesinden çok korkuyorum.Oglum çok duygusal ,dün babasının boynuna sarılıp beni ondan ayırmayın diye hüngür hüngür ağladı.Neyapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Adamın çocuk parası alabilmek için anneye ihtiyacı yok. Bu işte bir terslik var. İyice araştırın. Oğlunuz 22
yaşında, hiç mi yaşadığı ülkenin kanunlarını kuralarını bilmiyor. Daha evlenecek olgunluğua ulaşmamız oğlunuz tek mesele kızın dil sorunu sanıyorsunuz

Bulgaristan falan filan hikaye bayaaa çalışılmış ama çok tanıdık .
Müge Anlıya çıktı adamın biri dolandırılmış .
Kız evliyse nasıl evlenecek oğlunuz .
Tmm deyin boşanma işlemlerine bi bakının derim .Varsa bi abukluk pek yanaşmaz direk düğün olsun filan diye tutturur zaten kız .
Kıza para teklif edin Türk filmleri gibi 😂Herşeyi öğrendik parayı al git blöfü .

Bulgaristanda olsa artik dunyanin her yerinde cocuga her hangibir vatandaslik kimligi cikariyorsan eger kapi gibi dogum belgesi isterler.Kiz da alengirli isler var orasi kesin ama...Bu arada bahsedilen cocuk kac yasinda?
Ben eger yerinizde olsam bu birliktelige onay vermezdim.Kizin ne ailesi ortada,ne de bir tanigi var.Hirlimi hirsizmi belli degil.Boyle birini nasil kabulleniceksiniz?Oglun bir aglar iki gun bunalima girer sonrasinda kabullenir.Bu sekilde gecmisi bilinmeyen biriyle nasil olucak oda yapamaz.

Kizin ailesi ne diye böyle bir evlilik yaptirmis bu adamla ben bunu anlamadim bide bulgaristan insani kadar dolandirici bir toplum ! yok siz nesine bukadar güvendiniz ne diye ister oglunuz aglasin zirlasin ?!
Oglunuz bu yasina kadar kizin anlattigi olaylara inanacak kadar olgunlasmamis ama evlenme durumunu göze alabiliyor.
ALLAH askina birde kiz nasil tanimadigi bir insanin evine gidebiliyor sizi tanimadan etmeden ??
Dikkatli olun polise veya baska yetkili yerlere basvurun. Ve ikisini asla ne disarda nede icerde yanliz birakin.

Anne baba dışında aklı başında biri oğlunuzla konuşsun.
Bunun normal bir durum olmadığını anlatsın.
Siz de çok güvenmeyin. Bana pek inandırıcı gelmedi. Kız çok mağdursa polise gitsin.

Back
X