Allah kolaylık versin, zor bir durum evlat sonuçta. Siz yine de pedagoga götürün bence. Belki çözümü çok kolaydır.
Siz götürün de içiniz rahatlar en azından. Ya da kısmi kreşler var akranlarıyla biraz zaman geçirmesi için yazdırın bir kreşe. Haftanın belli günü yarım gün enerjisini atsın çocuk.Amin..
Pedagog düşündüm aslında ama doktor üç yaşa kadar normal deyince,bebeğimde şu an konuşup derdini anlatamıyorken eşim gereksiz gördü.Bizde konuşuyoruz dinlemiyor doktoru niye dinlesin diyor.
Yine de başka çarem yok gibi.
Isırınca ne yapıyorsunuz peki? O an kucağınızdan indirin ve ilgiyi kesin. Yaptığının yanlış olduğunu böyle algılayabilir. Yine ısırmamasını söyleyin bırakırken de. Kızarak değil tabii ki. Bir süre sonra tekrar iletişime geçin. Isırıyor ilgi istiyor diye o anda daha fazla onunla oynamayın.
Kendini ısırıyor mu
Denediniz mi kolunu vs ısırsın
Yani o sadece tepkinin farkında da acıyı hissederse belki anlar zira ilgi için yapıp gülüyor diyorsunuz
pedogaga götürün
atıyorum bir çocuğu ısırsa
karşı taraf evladının can havliyle bağırmasıyla çocuğa tokat atabilir
Kucağımdayken ısırınca dişlerinden kurtulmak için indiriyorum yere zaten,yoksa kopana kadar bırakmayacak.
Acı çektiğimi farkediyor bence, çünkü hani canın yanınca iç çekersin ya o ses çıkıyor istemsizce.
Ciddi duruyorum, konuşuyorum,sadece gülüyor
Tepki vermeyin, kizmayin, yada ağlama numarası vs hiçbir işe yaramayacagini düşünüyorum. Siz tepki verince hoşuna gidecek ve kolay kolay vazgecmiycektir. Bir de 2 yaş sendromu denen şeyden olabilir çocukların birçoğu 2 yas döneminde bambaşka bi çocuk olabiliyorlar. Kızımdan biliyorum.Size kolayliklar diliyorum
Isırması için oyuncağı var mı peki ? Diş kaşıntısına veriyorlar ya onun gibi. Sizle inatlaşmak hoşuna gidiyor sanırım.
saç konusunda bi arkadaşımda çok çekiyordu peruk aldı çocuğu halen bagımlı peruğu çekip uyuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?