oğlum kayınvalideme yaklaşmıyor onunda suçlusu ben oldum

derinvedeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
43
0
86
40
Diğer
yine ben yine problemlerim...ama bu defa o kadar sinirliyimki...diğer konumda kayınvalidemin soğukluğundan bahsetmiştim...5 yıllık evliyim o bana soğuk davrandığı halde ben yakınlaştım hep yapısı öyledir diye..çünkü eşim annemin yapısı bu der ama sevdiği birisi olsun yağlı ballı pek bir mutlu olur..daha ağzından kızım lafını duymadığım gibi adımı bile karıştırır deniz diyeceğine derya der..neyse bunlarıda fazla umursamadım..bir eziyetinide gördüm desem yalan olur..ama içten içe kızıyormuş bana yüzüme söyleyememiş şimdiye kadar..geçen cumartesi görümcem onun yengesi kayınvalide oturuyoruz..benim oğlan kayınvalideme yaklaşmıyor ağlıyor git diyor görümcemde şakasına ne yaptın çocuğa anne dedi..yengeside ısırdınmı yoksa çocuğu dedi güldü ama..sonra çay dağıtıyorum oğlanı almış kucağına aman oğlum annen ısırdınmıda diyor herşeyi diyecekler insana dedi...bende şok oldum..anne onu benmi söyledim dedim...sonra görümcemde dediki yengem söylediya onu dedi..hımmm öylemi dedi..çocğu annene bırakıp gidiyorsun korkusundan banada yaklaşmıyor annem bırakıpta gitcek diye dedi...ben tabi sustum herkesin yanında birşey söylemedim ama o kadar sinir oldumki..o yüzden yaklaşmasa benim anneme yaklaşmz..onun haricindede kimseye öyle yapmıyor..aslında o anda söyleneck çok şey vardı sustum..kendisi kızının yanına haftada bir gider ama bizim yanımıza ayda bir o da ya yemeğe davet ederiz ya çaya davet ederiz o şekilde gelir..biz onun yanına gidicekmişiz..haftada bir yada 15 günde bir gidiyordum ama gitmekten vazgeçtim...torununu seveckse gelsin benmi ayağına gideceğim hep..kızına haftada bir gidiyorsa oğlunun yanınada gelsin..tabi gelmezsen torunun yanına o da seni yabancı gibi görür..eşimde akşam annemler çıkalım dedi..gitmiyorum dedim..onada sitem etmiş çocuk bana yaklaşmıyor diye..eşimde aydan aya görürse tabi yaklşmaz gelmiyosunuzki demiş.biz gelmiyosak siz gelin demiş.bu nasıl anlayış ne yapmaya çalışıyor ya..ama gitmeyeceğim bende soğudum artık..5 yıldır umurasamadm ama bende aptal değilim artık..herkese hakettiği gibi davranacağım.

o sana nasıl laf ediyosa sende et sustukça tepene biner.ayrıca çocuk deyip geçmemek lazım onlar kim iyi kim kötü bizden daha iyi biliyolar.ben daha çok küçükken babanem bize gelmiş sonra gelir gelmez ben babaneme geldiğin gibi git demişim kaydirigubbakcemile3 anneme ne eziyetleri vardı.ben bile anlamışım çok küçük olduğum halde ama babanem çocuk diye geçiştirmiş kaydirigubbakcemile3 böyle şeyler oluyo tabi.

bencede çocukta anlıyor demekki...benim babamın aldığı şeyleri biliyor kim aldı desen hemen dedem der..kapıda arabasını görse bir heyecanlar sevinçler..annemin kucağına atlar öper...ama artık bıktım sessiz kalmaktan bıktım..karşılık versem bu defa daha kötü oluruz...bilmiyorum ama tek bildiğim bu konular yüzünden eşimden bile soğuyorum..keşke evlenmeseydim diyorum...

Derler canım benim oğlumda ben nereye o oraya hep peşimde dolanır mutfakdaysam yanımda odasında oynar salondaysam yanımda yatak odamda benle uyur ben kucaklar odasına bırakırım..
Kaynanam zaman zaman bende kalıyor eşime çocuğu yanımda bile otutturmuyor demiş benden uzaklaştırıyor soğutuyor çocuk hep annesinin yanında gelip benle oturmuyo diye beni kocama şikayet etmiş
BU çocuk 5 yaşında sonuyçda ufak bebek değilki önüne oyuncak döküp oturtim ayağı var sonuçda peşimde dolanıyor cahil insanlar ne dediklerini bilmiyorlar dengesiz dengesiz konuşuyorlar bende eşime tamam ÇOCUĞUN ELıNı AYAĞINI BAĞLARIM YANINA OTURTURUM DEDıM hiç kalkmaz yerinden

Cahillik başa belaaaa

eşimde hiç üstünde durmadı bende duyma boşver ben artık oğlumu alıp o evde olduğunda dışarıya çıkıyorum hepten uzaklaşsın az bile yapıyorum kadındaki zekaya bak aklı nelere çalışıyor..

kimi geliyor diye şikayet eder kimi gelmiyor diye:)) ben olsam hiç takılmam gelmezse gelmesin ya o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran neden takıyorsu n ki

eşiminde bana söylediği bişey yok aslında ama şimdiye kadar kayınvalidemin soğukluğunu çekdim..onun davrandığı gibi davranmadım ben hep boşver dedim gerçektende fazla takılmadım şimdiye kadar yaptıklarına...ama bu söylediği gerçekten beni sinir etti..kızına haftada bir gidip sürekli bizim gelmemizi bekliyor..daha biir kere biz çağırmadan geldiğini hatırlamıyorum..

kimi geliyor diye şikayet eder kimi gelmiyor diye:)) ben olsam hiç takılmam gelmezse gelmesin ya o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran neden takıyorsu n ki

canım bn gelmiyor diye takılmıyorumki...çocuk yaklaşmıyor diye bana bana laf sokuyor...bende ayda bir kere gelirse tabi çocuk yaklaşmaz diye kızıyorum..torun sevecek ben ayağına götüreceğim..bende umursamıyorum gelip gelmeyişini zaten..benim için gelmesin kimse ama çocuk yaklaşmıyosa bendende bilmesin diye kızgınlığım

doğru haklısın bence bi kere daha derse sen de de ki gelmiyorsunuz ki çocuk sizi yabancılıyor.. zaten o da torununa düşkün olsa görmeden duramaz bence orda başkalarının yanında yanına gelmeyince rencide oldu o yüzden üste çıkmak istedi

ben biraz farklı düşünüyorum sanırım bu konuda. senin anneni sevipte babannesini sevmemesi kadını üzmüştür. benim yigenimde (3 yaşında) bi güün annem telefona istemiş oda çocuk işte gelmem demiş annemle konuşmamış yani telde annem oturmuş aglamış niye konuşmadıki diye. öyle söylemesi olmamış ama ne yapıcaksın torun oldugu için deger vermiş yoksa takmazdı bile. kendimden örnek kayınvaldem ne beni takar ne de karnımdaki bebegi..............

gelinler bitti torunlarla uğraşıyor bu kaynana milleti çocuk bu her odaya girer istediğini yapar,her hareketten bi mana çıkarıyolar :umursamaz:suçlamak için her yolu deniyorlar.ayrıca anneye düşkün olması normal tabi peşinden gidecek çünkü çocuk en çok anneyi görüyor.bütün gün onunla.

demişsin ya canım herkese hakettiği gibi davranacağım diye. işte yapacağın tekşey bu olmalı. takma boşver. o da babannelik yapsımda cocuk sevsin.

aman boşver o nasıl davranıyorsa sende öyle davran ona..o soguk madem sende soguk ol.belki anlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…