• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum kedimizi balkondan attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı. 🥺🥺🥺 Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya 😥😥😥
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm 😥😥😥)
İlk adim anneliğinizi sorgulamakla başlayabilirsiniz!

Daha önce bin kere güzelce bu konuyu anlatmıştım oysa ki....
Abla sen iyi misin??? Çocuk ya hani bu . İstersen trilyonlarca kez anlat. Adı üstünde cocuk ya. Kendinizi sevdiğiniz kadar evladınızı sevseniz keşke. Bu ne ya Allahin cezası çocuk ne demek ! Bu nasıl bir tabir . Kediyi tedavi ettirin. Veterine falan götürün. Ya Allah korusun balkondan düşen cocugunuz da olabilirdi. Balkona önlem alıp 5 yaşında ki çocuğu balkona yalnız çıkarmayın bence.

Ya ama şimdi o kadar dramatize etmeye gerek var mıydı? Bence yoktu. Evet herkes bir şekilde tepkisini gösteriyor ama sizin yazdıklarınız da ne bileyim . Yok zavallı çocuk kalbi yere atılmış falan.
ben çocuğa uygulan duygusal ve fiziksel şiddetin o kadar dramatik olduğuna inanıyorum

Daha önce bin kez anlattım demiş çocuğun annesi. Daha önce düştüğünde illa acıdı vs diye yaninda konuşmuşlardir. Çocukları çok küçümsüyorsunuz bence. Gayette kötü olabiliyorlar bazı çocuklar Dovelim demiyorum ama tedavi görmeli çocuk bu yaptığının kötü olduğunu anlamali
Daha neler 😮ne tedavisi ya. Daha önce kedinin atladığını kendi gözleriyle görmüş ve bir şey olmadığı için de kendisi atmış yine bir şey olmaz zannederek. He şöyle olsaydı ,daha önce kediyi atlarken görmeyip canı yansın falan diye tutup atsaydı evet o zaman derdiniz kötü kalpli diye.

Çocuklarda 7 yaşına kadar vicdan merhamet gibi duygular gelişmez. Yaptığının sonuçlarının bile farkında değil. İyi misiniz? Kendi çocuğunuza Allah’ın cezası dediğinizin farkında mısınız? Kötü kalpli olan siz gibi duruyorsunuz daha çok.
Cezaya falan gerek yok. Yaptığının nelere mal olabileceğini anlatıp balkona file taktıracaksınız.

Çocuklarda 7 yaşına kadar vicdan merhamet gibi duygular gelişmez. Yaptığının sonuçlarının bile farkında değil. İyi misiniz? Kendi çocuğunuza Allah’ın cezası dediğinizin farkında mısınız? Kötü kalpli olan siz gibi duruyorsunuz daha çok.
Cezaya falan gerek yok. Yaptığının nelere mal olabileceğini anlatıp balkona file taktıracaksınız.
5 yaşında ki yeğenim de köpeğimizi ıslatır mesela. Ben anlatırım rahatsız oluyor yapma etme diye ama o dönüp diyor ki serinlesin diye yapıyorum .🤷

Geçenlerde Dilek Cesur'un bir videosuna denk gelmiştim. Sizin paspas yaptığınız çocuğu, kimse göklere yükseltmez diyordu. Burda size kızılan konu, gayet basit; evladınıza Allahın cezası sıfatını yüklemeniz. Düşünerek bunu burda yazabilideyse, sinirle çocuğa naptı diyor iç sesim.
Hayvan da olsa kıskanıyor belli, kötü kalpliliğiyle alakası yok yani.

Daha neler 😮ne tedavisi ya. Daha önce kedinin atladığını kendi gözleriyle görmüş ve bir şey olmadığı için de kendisi atmış yine bir şey olmaz zannederek. He şöyle olsaydı ,daha önce kediyi atlarken görmeyip canı yansın falan diye tutup atsaydı evet o zaman derdiniz kötü kalpli diye.
Annesi anlattim demiş yanında mutlaka korkmuşlardir bir şey olmuştur diye. Ben illa kötü niyetle yapmıştır da demiyorum ama o niyetle de yapmış olabilir çok çok acımasız çocuklar var böyle çocuktur yapmıştır derken daha kötülerine yol açılabilir

Allah'ın cezası oğlum kedimizi 1.kattan attı. Hemen koştuk getirdik eve hâli iyi gibi oynuyor ama bir ayağının üzerine basarken belli hafif topalliyor. Oğlum 5 yasinda. Dayanamadım poposuna vurdum birkaç kez ağladı. 🥺🥺🥺 Ekstra baska cezalar da verdim. Çok sinirliyim bu çocuk neden bu kadar kötü kalpli bir çocuk ben inanamıyorum ya 😥😥😥
Neden attın oğlum deyince daha önceden atladığı için birşey olmaz zannettim dedi. (eskiden kedimiz balkondan atlamıştı kapıya gelip miyavladi içeri aldık ama kedi kendine göre atlamistir toprağa denk gelmistir acımadı heralde bir tarafi bir şeyi yoktu şimdi betona düşmüş yavrum hemen aşağıya bakınca gördüm 😥😥😥)
Şaka mı bu? Biri kedi diğeri çocuk. Hem de kendi çocuğunuz. Bebek daha nasıl ona bir hatasından dolayı Allahın cezası dersiniz? Nasıl dövmeye kalkarsınız? Yaptığı hataların doğrusunu öğretmek vazifenizken nasıl onu cezalandırırsınız? Küçücük bebeğin büyük gibi bir şeyleri akıl etmesini nasıl beklersiniz?

Velhasıl konu feyk. Bebek koca kediyi taşıyıp kaldırıp balkondan atıyor öyle mi? Çocuk mu evcil hayvan mı kıyasını yapmamız için mi açtınız konuyu?

Daha önce bin kez anlattım demiş çocuğun annesi. Daha önce düştüğünde illa acıdı vs diye yaninda konuşmuşlardir. Çocukları çok küçümsüyorsunuz bence. Gayette kötü olabiliyorlar bazı çocuklar Dovelim demiyorum ama tedavi görmeli çocuk bu yaptığının kötü olduğunu anlamali
Çocuklar anne babalarinjn aynasıdır, kotu olan cocuk değil kotu olan annesi babasıdır.
5 yasindaki bir çocuğa kötü diyemezsiniz siz anne olmayin ya umarim egitimci falanda değilsinizdir.

Aynı yaşta oğlum var ve çocuğa nasıl davranılması gerektiğini iyi biliyorum. 5 yaşındaki çocuğa kötü diyen bir zihniyet ile tartışacak bir şeyin yok bu saatten sonra

Annesi anlattim demiş yanında mutlaka korkmuşlardir bir şey olmuştur diye. Ben illa kötü niyetle yapmıştır da demiyorum ama o niyetle de yapmış olabilir çok çok acımasız çocuklar var böyle çocuktur yapmıştır derken daha kötülerine yol açılabilir
Oohooo! Çocuklar her anlattığımızı anlayıp ona göre davransaydı...

Yanlış mı okudum yoksa anlatım bozukluğu mu var acaba diye 3 defa okudum giriş cümlenizi 😳 şaka mısınız???

Çocuk açıklamış işte neden yaptığını, nesini anlamadınız?

Ben o kadar olduğuna inanmıyorum.
hay hay ^^ ben kendi yorumumda kendi açımdan yazmıştım durumu. çok zıt uçlarda yazanlar da var. siz de pek tabi benden farklı seyler düşünebilirsiniz.

Al bir hasta daha.
5 yasinda ki cocukdan bahsediliyor. Farkinda misiniz ??
Her çocuk acımasız olmaz düzeltim onu başka mesajda ama bazı çocuklar olabiliyorlar bunu bilemeyiz. Çocuk sonuçta diye geçiştirmek sonra daha kötü sonuçlara yol açabilir

Öyle dıştan bakıp "kediye bir şey olmadı" nasıl diyebiliyorsunuz? İç kanaması varsa mesela nolacak o kedinin hali? Bir veterinere götürün lütfen.
Ek olarak kedili evsiniz balkonlarda file, korumalık vs yok.
Ve normalde bunu çok zor öneririm ama kediyi güvenilir, takibini yapabileceğiniz bir aileye sahiplendirin. Çünkü bence ne siz hazırsınız evcil hayvan ailesi olmaya ne de o kedi daha fazla zarar görsün.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X