• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşma Problemleri Oğlum konusmuyor

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
DUsuncelerimi ifade edebilirim sanirim
Düşünce özgürlüğü başkalarını incitme ya da aşağılamayı kapsamaz.burada özel gereksinimli çocuklardan bahsediliyor ve bunun üzerinden yapılan yorumlar özgürlük değil, saygısızlıktır!!

Herkes düşünebilir ama herkes her düşündüğünü kırıcı şekilde söyleme hakkına sahip değildir! Bir gün herkes özel gereksinimli birey yakını olabilir. Empati kurmadan yapılan yorumlar, düşünce değil kırıcı bir tutumdur! Çocuğunuz varsa empati yapmanızı tavsiye ediyorum! Umarım rumuzunuza uygun davranırsınız siz ve Allah size bir sürpriz yaşatmaz

Düşünce özgürlüğü başkalarını incitme ya da aşağılamayı kapsamaz.burada özel gereksinimli çocuklardan bahsediliyor ve bunun üzerinden yapılan yorumlar özgürlük değil, saygısızlıktır!!

Herkes düşünebilir ama herkes her düşündüğünü kırıcı şekilde söyleme hakkına sahip değildir! Bir gün herkes özel gereksinimli birey yakını olabilir. Empati kurmadan yapılan yorumlar, düşünce değil kırıcı bir tutumdur! Çocuğunuz varsa empati yapmanızı tavsiye ediyorum! Umarım rumuzunuza uygun davranırsınız siz ve Allah size bir sürpriz yaşatmaz
Sen kimsin ki dogurdugum ve doguracagim cocuga karisma hakkini kendinde buluyorsun. Bakacagim daha dogrusu bakabilecegim kadar cocuk yaparim cunku mantikli ve akli selim bir insanim. Cocuk otizm degil ki Allah korusun ozel gereksinime de sahip degil o yuzden. Ha bu arada zaten her cocuk ozeldir en cok da annesi ve babasi icin. Bunun bilincinde ebeveynler olsa en basta zaten bizim elestirme gibi bir durumumuz olmayacaktir.

Sen kimsin ki dogurdugum ve doguracagim cocuga karisma hakkini kendinde buluyorsun. Bakacagim daha dogrusu bakabilecegim kadar cocuk yaparim cunku mantikli ve akli selim bir insanim. Cocuk otizm degil ki Allah korusun ozel gereksinime de sahip degil o yuzden. Ha bu arada zaten her cocuk ozeldir en cok da annesi ve babasi icin. Bunun bilincinde ebeveynler olsa en basta zaten bizim elestirme gibi bir durumumuz olmayacaktir.
Pardon sen kimsin?!kendin millete yazıyorsun bulaşıyorsun 😂😂😂Gerçekten gülüyorum Çok komiksiniz çocuğunuz özel gereksinimli değil diye olmayacağı anlamına gelmiyor ve kimseye yorum yapamazsınız sizin gibi birine cevap yazdığıma inanamıyorum değmezsiniz anlamazsınızda şimdi gidin o pis nefretinizle içinizden konuşun. Eleştirmekte hiç kimsenin haddine değil akli selim bir insanın yapacağı yorumlar böyle olmaz. Eğitimsiz ve seviyesiz... Kim ne kadar çocuk yapar bu o kişiyi bağlar senin gibilerede susmak düşer nokta....şunuda ekleyeyim hadsizlikte moda oldu

Her çocuk özeldir yazmışsınız bide özel çocuk yazmadım ben özel gereksinimli yazdım anlasanız keşke elbetteki her çocuk özeldir

Back
X