Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi aksamlar arkadaşlar.
22 aylık oğlum anne,baba,dede,hoppa,II dan başka bisey konusmuyor. Dr a goturmeli miyim?
22 aylik mi benimki anne diye cagirmaz ama bilincli soyluyo anne baba dedeyi 4 aylikken emekledi 10 aylikken yurudu cokta hareketli[/QUOTE][QUOTE="NickimDegisti, post: 37978983, member:bilinçli ]benimki de ab in kullanmiyor bunu![]()
evet 22 aylik benimki de erken yurudu - emekledi. tirmanmadigi sey yok. benimki de bilincli ama cagirmamasi dusunduruyor[/QUOTE]22 aylik mi benimki anne diye cagirmaz ama bilincli soyluyo anne baba dedeyi 4 aylikken emekledi 10 aylikken yurudu cokta hareketli
aynen katılıyorum sana benim oğlumda 3 yaşında tam ve temmuz ayına kadar anne baba gibi kısa sözcükleri söylüyordu temmuz da birden bire bi açıldı şimdi büyük insan gibi muhabbet ediyo benimle :)diger arkadaslarin da yazdigi gibi erkek cocuklar gec konusuyor..panik yapmayin birden sicrama yapar siz bile sasirirsiniz..
benim kizim da 22 aylik 110 kelime civari soyleyebiliyor..montessori egitimindeki aktiviteleri cocugunuzla konusarak yaptirabilirseniz daha kolay ilerleme kaydedebilirsiniz ..