Acaba çizgi film izliyor mu ? Öncelikle izlediği çizgi filmleri gözden geçirmekte fayda var eğer izliyorsa. Daha sonra odası varsa duvarları açık bi renge boyayıp sevdiği bi karakteri resmedebilirsiniz oraya. Bi de kalabalıkta biraz azaltın odayı yani mesela sizin odanızda bi cisim onu karanlıkta farklı algilatabilir bazen yetişkin olarak bizler bile korkuyoruz farklı bi cisimmis gibi düşünüp. Bi de karanlığa küçüklükten itibaren alıştırdınız mı yoksa Los ışıkla mi uyuttunuz bilmiyorum ama bu da önemli. Dilerseniz odasının bi yerine ışıklı toplardan alabilirsiniz ve açık kalabilir bi de uyku arkadaşı işinizi görebilir bi fil gibi pelusMerhaba Arkadaşlar , 35 yaşındayım uzun yıllardır aynı firmada çalışıyorum. 5 yıllık evliyim ve Kasımda 4. yaşına girecek bir oğlum var.
Oğlum çok korkuyor tek yatamıyor bizimle birlikte uyuyor. Yatak odamızda onunda yatağı var yatağına yatırsam bile uyanıyor ve yanımıza geliyor bazen başında bekliyorum buradayım uyu diye uyuyor ama kısa süre sonra tekrar uyanıyor ve yanımıza alıyorum.
Karanlıktan korkuyor , bazen evde diğer odaya giderken korkuyor. Kışa doğru odasını hazırlayacağım ama odasında uyuma konusuna nasıl alıştıracağım bilmiyorum. Önerileriniz varsa çok mutlu olurum...
Bizimle yattı hep, ilk başta bizimde kolayımıza geldi sanırım.dogdugundan beri hiç ayrı odasında yatmadımı ,
Biz holun ışığını açık bırakıyoruz, bende karanlıkta yatmayı sevmediğim için karanlık olmuyor odamız..Aklınıza gelmemiş olamaz ama gece lambası kullandınız mı?
Bizimle yattı hep, ilk başta bizimde kolayımıza geldi sanırım.
Ben ve eşim pek tv izlemez açılırsa genelde çocuk kanalları. Telefona bakıyordu bir ara ama memo olayından sonra artık izlemiyor. Aksamları vakit yarattıkça dışarıya çıkarmaya çalışıyoruz tv de az izlemesine özen gösteriyorum.İnternet veya tv izler mi? Veya siz izlerken yanınızda çocuk varsa dikkat eder misiniz ne izlediğinize?
Aslında bunu bende düşündüm ama çocuklar için normal mi değil mi emin olmak için konu açtımBu isin uzmanlarından destek alarak bu konuyu aşabilirsiniz bence. Biz ne desek yanlis bi yone cekeriz ve oglunuzun daha da korkularini arttirabilriz. Oglunuzla birlikte bi uzmandan destek alın derim
evet bizim hatamız var bizim sıcak lığımıza alıştı yanından kalktığımda anlıyor hemen. Haklısınız okul açılsın öğretmenine de bir konuşayım. Teşekkürler,işte hatayı orada yapmışsınız canım
çocuk size iyice alışmış ,
kreşteki ögretmenleyle görüşün ,
artık buuyuduklerını ayrı odalarda kalmaları gerektıgını söylesin ,
ve sizde asla taviz vermeyin ,
süper dadı diye google da aratırsanız o pedagog un yöntemlerınıde takip edebilir uygularsınız
Çizgi film izliyor, ayrı odası var ama henüz düzenleyemedik tam çocuk odası gibi değil , büyüyen yatak almıştım onun üstünü ayırıp yatak odasına koydum oğlumun odasında babasının bekarlık zamanından kalma dolabı falan var.Acaba çizgi film izliyor mu ? Öncelikle izlediği çizgi filmleri gözden geçirmekte fayda var eğer izliyorsa. Daha sonra odası varsa duvarları açık bi renge boyayıp sevdiği bi karakteri resmedebilirsiniz oraya. Bi de kalabalıkta biraz azaltın odayı yani mesela sizin odanızda bi cisim onu karanlıkta farklı algilatabilir bazen yetişkin olarak bizler bile korkuyoruz farklı bi cisimmis gibi düşünüp. Bi de karanlığa küçüklükten itibaren alıştırdınız mı yoksa Los ışıkla mi uyuttunuz bilmiyorum ama bu da önemli. Dilerseniz odasının bi yerine ışıklı toplardan alabilirsiniz ve açık kalabilir bi de uyku arkadaşı işinizi görebilir bi fil gibi pelus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?