Gece ve gündüz korkuyor. Sürekli konuşuyorum. Fakat hayalinde zombiler, yaratıklar var. Bu aralar televizyon ( saçma çizgifilmler yada bilgisayar oynatmıyorum. ) çok üzülüyorum. Nasıl davranmam gerektiğini bilmeden hareket edemiyorum.yanlış davranmaktan korkuyorum.
İnşallah Canım benimMerhabaa. 6-7 yaslarimda bende oyleydim. Karanliktan olesiye korkardim, aynalara sirtimi doner gecerdim, mesela su almaya mi gittim? Hemen kendi kendime sesler cikarir korkuturdum kendimi. Bu korkumu yenmemdeki en buyuk faktor annem oldu. Mesela cok korkarsam anneme seslenirdim, o da "buradayim, uyanigim canim" tarzi seyler soylerdi. O uyanik oluncada daha bir rahatliyordum.
Yani ben boyle yendim, siz oglunuz cagirdinda orada oldugunuzu belli edin, zamanla gecer gibime geldi. Insallah kisa surede atlatirsiniz
Dua okumasiyla yasinin alakasi nedir cozemedim? Komiksiniz! Kucuk yastaki hafizlardan haberiniz yok sanirimya küçücük çocuk oturup yüz kere dua mı okuyacak duanın ne olduğunu bilmiyo ki okusun o arapça kelimeleri ne tuhaf insanlar var bu forumda yaa.
arkadaşım lütfen çocuğunu al ve pedagoga götür, korku filmleri veya onu etkileyebilecek şeyler izlemeyin evde.benim küçük yiğenim de öyle, tuvalete yalnız gidemez.basit bir oyundan bile korkabiliyor.daha hassas olup onu devamlı korkacak bir şey olmadığı konusunda telkin ederseniz yavaş yavaş desteğinizle aşacaktır.
Dua okumasiyla yasinin alakasi nedir cozemedim? Komiksiniz! Kucuk yastaki hafizlardan haberiniz yok sanirim
Konusmalarinizdan cikardigim sudur ki sizin dinle sorununuz var, Allah cc gucu herseye yeter ve dualarla iyilesebilirde :) bunun yaninda psikolojik destekde alabilir dua ogrenmesi, dua okumasi bunlar asla ve asla kotu seyler degildir! İsterse 3 yasinda olsun isterse 30 bi farki yok bu isin icten okunan bir dua herzaman insanin icini rahatlatir! Ben kucukken buyuklerim beni hep dualarla buyuttu, korkularimdan dualarla, kurtuldum. KUCUK YASTA ALLAHİ ANLATTİLAR BANA, DUALARİ ANLATTİLAR, OGRETTİLER İYİ Kİ DE ANLATMİSLAR, OGRETMİSLER. NE ZAMAN BASİM DARA DUSSEYDİ OKURDUM DUAMİ... haaa ama cok ozur dilerim dua okumak sizin icin gericilikse afedersiniz... Cevap vermezsiniz gidersiniztatlım o yaştaki çocuk duanın ne olduğunu ne işe yaradığını ne bilsin?!
sence de böyle şeyler için çok küçük değil mi?
böyle şeylerle çocuğun korkusu mu geçer???
komik olan sensin, ben ne diyorum sen ne diyosun.
o psikolojisi bozuk bi çocuk, duadan önce bilimin kanıtladığı psikolojik desteğe ihtiyacı var.
dua okumayla yaşının alakası da şu ki daha böyle şeyler için çok çok küçük
daha da korkutmaya gerek yok
Konusmalarinizdan cikardigim sudur ki sizin dinle sorununuz var, Allah cc gucu herseye yeter ve dualarla iyilesebilirde :) bunun yaninda psikolojik destekde alabilir dua ogrenmesi, dua okumasi bunlar asla ve asla kotu seyler degildir! İsterse 3 yasinda olsun isterse 30 bi farki yok bu isin icten okunan bir dua herzaman insanin icini rahatlatir! Ben kucukken buyuklerim beni hep dualarla buyuttu, korkularimdan dualarla, kurtuldum. KUCUK YASTA ALLAHİ ANLATTİLAR BANA, DUALARİ ANLATTİLAR, OGRETTİLER İYİ Kİ DE ANLATMİSLAR, OGRETMİSLER. NE ZAMAN BASİM DARA DUSSEYDİ OKURDUM DUAMİ... haaa ama cok ozur dilerim dua okumak sizin icin gericilikse afedersiniz... Cevap vermezsiniz gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?