Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Davranış Bozukluklarıoğlum küfür ediyor ne yapmalıyım yardımcı olun
oğlum 3 yaşını yeni doldurdu ,parkta oynadıkları çocuklardan küfür öğreniyor, ama ben tepki vermiyorum dinliyorum sadece tepki verirsem inatlaşmasından korkuyorum,babasıda tepki veriyor söyleme kötü kelime gibilerinden ,ne yapacağımı şaşırdım
Merhaba. Bir küfür kavanozuyla bunu rahatlıkla çözebilirsiniz. :)
Şimdi hemen küçük boş bir cam bir kavanoz buluyosunuz evinizden. Bir de toplamı 10tl veya 20 tl (artık size kalmış)bozuk paralar. 25 kr veya 50 kr olabilir. Çocuğunuzu yanınıza çağırıp bu kavanozdaki tüm paraların eğer küfür veya aptal salak gibi kötü sözler söylemezse 1 ayın sonunda onun olacağı ve onunla kendine bir oyuncak alacağınızı söyleyin. Ama bu kavanozdan her küfür edişinde 50 kr alacağınızı söyleyin. Azaldıkça alacağı oyuncağa parasının yetmeyeceğini , veya daha ucuz oyuncak alacağını, asla üstünü tamamlamak için para katmayacağınızı söylemeyi unutmayın.
1 ayı da takvim üzerinde işaretleyerek gidebilirsiniz böylelikle ne kadar zamanı olduğunu bilebilir. Mutlaka işe yarayacak. Sevgiler.
not: bozulukların 50 kr veya 25 kr olması fark etmez ama hepsi aynı olsun ya hepsi 50 kr, ya hepsi 25 kr.