7 yaşında kızım 4 yaşında oğlum var, baba iş gereği geç geliyor dolayısıyla çocuklar babalarını göremiyor . 4 yaşındaki oğlum barbilerle oynuyor ablasının kıyafetlerini giyiyor ve ben nasıl davranacağımı şaşırdım yardım lütfeeeeenKreşe verdim oğlumu ama eve gelir gelmez kızların çizgi filmini şzliyor sürekli kuzlarla alakalı işler yapıyor
Benimde 4 yasında kizim 2 yasında oğlum var.
Eşim biraz ilgisiz.oglumda ablasını taklit etmeye başladı.aynı dediğinşz gibi.toka takıyo takmazsam ağlıyor etek giyiyo.
Eşime kızdım artık ilgilen su çocukla diye.aslan oğlum koçum de dışarıya gotur mac yap.arabacılık oyna diye.evde rol model olarak babayı gormeli gormuyosa dayı amca gibi bir yakınınızla maça gezmeye gönderin.aslan oğlum gibi cümleler kullanın.
Benim kuzenimin oğlu da öyleydi ablası örnek aldı oje bile sürüyor surmeyince ağlıyordu hello kitili çanta istemiş ana okuluna giderken
Sonra babası durumun ciddiyetini anladı da ilgilendi çocukla
Beraber erkek alisverislerine falan çıktılar
Traş falqn oluyordu yanında
Erkek davranışlarına ozendirmeye çalıştı
Artık düzeldi çocuk 3. Sınıfa gidiyor
Bütün gün benimle ve ablasıyla tüm gün ikimizi goruyor gezmeye gitsek cogunluk kadın yada kız çocuğu. Babasıyla geçirdiği vakitleri cogalttım azalma var tabi erkek kuzenlerinin yanına götürüyorum çocuk hemcinsleriyle karsılasıyor.sizde öyle yapın.mutlaka yasıtı olmasada örnek olabilecek oyun oynayabilecek erkek çocukları vardır onlarla zaman geçirsin inşallah geçer
aynısı arkaaşımın oğlunda ardı bu davranışların babasını çok görmüyordu sürekli çamaşırlarla uğraşıyordu asıyor topluyor katlıyor neyse annesi dr götürdü baba erkek modeli göremediği için babası kaliteli zaman geçirsin oğlunuzla demiş ilk önce hormonlarına baktılar sorun yokmuş şanda 12 yaşında maşallah akranlarıyla aynı erken tedbir çok önemli üzülmeyin
Benimde 4 yasında kizim 2 yasında oğlum var.
Eşim biraz ilgisiz.oglumda ablasını taklit etmeye başladı.aynı dediğinşz gibi.toka takıyo takmazsam ağlıyor etek giyiyo.
Eşime kızdım artık ilgilen su çocukla diye.aslan oğlum koçum de dışarıya gotur mac yap.arabacılık oyna diye.evde rol model olarak babayı gormeli gormuyosa dayı amca gibi bir yakınınızla maça gezmeye gönderin.aslan oğlum gibi cümleler kullanın.
erkek kardeşi olsaydı ona teklıt ededı. bu yaş normal. ablası kız sız evdesınız. babsı butun gun gormuyor. çocuk nereden öğrenecek erkek olmayı. ablası keyf alıyor barbı ıle oynarkan o de keyf almak ıstıyor. nasıl . ablasından. kafanıze takmayın. geçer . sokakta erkek çocuklar ıle bırakın oynasın.
benim ki bazen ayna şey yapıyor. ben de ara sıra erkek gibi davranıyorum. futbol oynıyorum. erkek gibi konuşurum .....ne yapıyım
erkek kardeşi olsaydı ona teklıt ededı. bu yaş normal. ablası kız sız evdesınız. babsı butun gun gormuyor. çocuk nereden öğrenecek erkek olmayı. ablası keyf alıyor barbı ıle oynarkan o de keyf almak ıstıyor. nasıl . ablasından. kafanıze takmayın. geçer . sokakta erkek çocuklar ıle bırakın oynasın.
benim ki bazen ayna şey yapıyor. ben de ara sıra erkek gibi davranıyorum. futbol oynıyorum. erkek gibi konuşurum .....ne yapıyım
Evet ben de aynı sizin gibi topdur arabacılık savaşcılık hepsini oynuyoruz.
Ablasının takı tokalarina hala ilgili süslü püslü ilgisini çekiyor galiba.
Bu aralar babası ile özel dışarı çıkıyor sabah ekmek almaya bazen tek parka bazen çarşıya falan...elimden geldiği kadar babasına yönlendiriyorum.
Düzelmeler var eskisi gibi.değil