OĞLUM MADDE KULLANIYOR DİYE KONU AÇMŞTIM. NE OLR AKIL VERİN

Şimdi arkadaşları duruma el attılar. Bu gün bizdeydiler. Şimdide diğer bir arkadaşın evinde toplanıp oyunlar oynuyorlar. Ayırmıycaz yanımızdan dediler. İşe girecekmiş inş düzelir yavrum.
İnşalah. Arkadaşları çok iyi olmuş. Annesi olarak Nasıl davranman gerektiğini bir uzmana danışabilirsin de.

bırakması için hastaneden farklı yapıları olan kişileri sosyal olarak iyileştiren kamplar falan yok mudur hem bırakmak isteyip hem de tedavi olmak istememesi niyedir anlayamıyorum. anne olarak kendinizi ona acındırmaktan ve merhametini beklemekten başka bişiy bulamıyorum şuan. bi vakitler kaygı bozukluğum vardı. yalnızca anneme acıdığım için doktora gitmeyi kabul etmiştim. "ben boşandım ne haldeyim bir başıma bir de bana senin acını yaşatıyorsun canıma mı kıymamı istiyorsun" diye damardan girin

İnşalah. Arkadaşları çok iyi olmuş. Annesi olarak Nasıl davranman gerektiğini bir uzmana danışabilirsin de.
Uzmanlarla grrştüm nsl davrandınız ilk neler yaptnz dediler. Anlattım. Yapılması gerekeni en iyi şekilde yapmışsınız dediler. Hep bu şekilde ilerleyin dediler. Belki 100 kez söyleyeceksiniz ama 101.de farkına varacak. Ölene kdr yanındayım. Bn evladımı böyle işlere vermek için doğrmadım.onun yanında olcam. İnş rabbim de bize yardım eder bizi kurtarır.

bırakması için hastaneden farklı yapıları olan kişileri sosyal olarak iyileştiren kamplar falan yok mudur hem bırakmak isteyip hem de tedavi olmak istememesi niyedir anlayamıyorum. anne olarak kendinizi ona acındırmaktan ve merhametini beklemekten başka bişiy bulamıyorum şuan. bi vakitler kaygı bozukluğum vardı. yalnızca anneme acıdığım için doktora gitmeyi kabul etmiştim. "ben boşandım ne haldeyim bir başıma bir de bana senin acını yaşatıyorsun canıma mı kıymamı istiyorsun" diye damardan girin
Arkadaşlarımda aynı durumu anlatmışlar. Annen sana en iyi şekilde bakıyor. Hiç birimzn annesi senin annen gibi sevmiyor. Gerçekten aşırı bir sevgi sergileyişim var. Her kez bilir. Candan ciğerden tabiri gibi. Duygu sömürüsü hepsini yapıyorum. Arkadaşlarına demiş bırakıcam annemin gönlünü de alcam. Ama tedavi şart.

İnanın koca neymişki eş dost neymişki evladın yanında. Bn sabah kalkıp sayıklıya sayıklıya... Oğlumu bna ver rabbim. Yavrumu bna geri ver rabbim bir o yana bir bu yana gidip gelyrm. Titriyorum. Hep üşüyorum. Çünkü yeme içme yok.
Ana olacağına taş ol diye boşa dememişler..Rabbim evladinizi size bağışlasın inşallah..

Geçenlerde konu açmştım. Oğlum 18 yaşında yılbaşından beri madde kulnyr. Bn bıraktı zannediyordum hep peşindeyim ama alıştığını düşnyrm. İyi arkadaşları destek oluyor. Onalara bırakacağını söylüyormuş... Bunun için sizlerle takılıyorum diyormuş. Ama bu yetmez. Evveli gün evden çıktı takip ettim. Yarım saat birini bekliyor msj atıp bir o yana bir bu yana yürüyordu. Yanına motosikletli çocuk geldi ve o çocukta kullanıyor.Gittim kavga ettim. Bna dediki arkkadaşmı bklyrm bak arama kaydına glck ve sahile gidcz. Aramş gerçekten. O arkdşna gittim. Onla sahile gidip konşmşlar bırak m diye....
Az önce bir arkadaşım narkotik ten yardım iste dedi. Git ve yardım edin oğlm yeni başladı de ve onunlada konuşsunlar gibi gibi... Sizce yapmalımıyım. Eşimden ayrıldım. Onu hiç devreye sokmayın hepsi onun yüzünden. Beni burda tanıyanlar biliyor babasının yüzünden bu halde olduğunu... Bna yol gösterin.
bence de polisten yardım isteyebirsiniz. hem korkar hem tedavi olur
iyice alışırsa kurtarması da zor olur,tüm hayatı heba olur
bizim bir komşumuzun oğlu bu şekilde 20 yaşında vefat etti.
polisimize güvenin, yol yakınken kurtarabilirsiniz

Uzmanlarla grrştüm nsl davrandınız ilk neler yaptnz dediler. Anlattım. Yapılması gerekeni en iyi şekilde yapmışsınız dediler. Hep bu şekilde ilerleyin dediler. Belki 100 kez söyleyeceksiniz ama 101.de farkına varacak. Ölene kdr yanındayım. Bn evladımı böyle işlere vermek için doğrmadım.onun yanında olcam. İnş rabbim de bize yardım eder bizi kurtarır.
Canım sen ona yanındayım hep yanında olucam dedikçe ve seni yanında güçlü gördükçe, ona inandığını güvendiğini hissettikçe , o da kendine inanıp güvenecektir. Kendisi de kurtulmak istiyormuş hem, eminim başaracaksınız.

İ
Mlsf yapamıycam. Gşdemşycem polise. İyi arkadaş gurubunda demşki bırakmak için sizleyim.her şeyden medet umuyorum.o kdr kötü bir durumdayım ki anlatamam. O kdr yakışıklıki o kdr gzlki boy pos fizik gören hayran. Geçen fenalaştı acile gittik. Üzüntüden tansiyon vurdu. Kulağım duymamaya başladı. Kantinde bir şeyler yiyip içtk. Hesabı ödemeye kalktı kasadaki beyefendi dediki senden ne güzel ne yakışıklı komando olur. Ah cnm oğlm. İnş kurtulur.
İnşallah kurtulur. Gerçekten düşündükçe çok üzülüyorum, benim de bir oğlum var. Allah korusun sizin yerinizde olsam ne yapardım diye düşünüyorum. Polise gitmeyin, en azından şimdi değil. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok çok kötü durumda değil. En azından belki yalandan da olsa bırakmak istiyorum diyor. Ben oğlunuzun bu durumdan kurtulacağına inanıyorum. Ama bu süreçte ona baskı yapmayın, her daim yanında olun ama bir arkadaş gibi rahat olsun sizin yanınızda. Baskıcı bir anne modeli onu daha da sürükleyebilir bu durumun içine. Baba figürü zaten hayatınızda yokmuş. Bu durumlardan haberdar mı bilmiyorum ama babalık yapmak istemiyorsa bırakın yapmasın. Belki de daha kötü sonuçlar doğurabilir bu sizin için.
Siz çok güçlü bir annesiniz, sadece şu an çaresizsiniz. Bunun altından oğlunuzla beraber tertemiz bir şekilde kalkabileceğinize tüm kalbimle inanıyorum.
Bu arada madde kullanıyor ama ne kullanıyor o da çok önemli aslında.

İ

İnşallah kurtulur. Gerçekten düşündükçe çok üzülüyorum, benim de bir oğlum var. Allah korusun sizin yerinizde olsam ne yapardım diye düşünüyorum. Polise gitmeyin, en azından şimdi değil. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok çok kötü durumda değil. En azından belki yalandan da olsa bırakmak istiyorum diyor. Ben oğlunuzun bu durumdan kurtulacağına inanıyorum. Ama bu süreçte ona baskı yapmayın, her daim yanında olun ama bir arkadaş gibi rahat olsun sizin yanınızda. Baskıcı bir anne modeli onu daha da sürükleyebilir bu durumun içine. Baba figürü zaten hayatınızda yokmuş. Bu durumlardan haberdar mı bilmiyorum ama babalık yapmak istemiyorsa bırakın yapmasın. Belki de daha kötü sonuçlar doğurabilir bu sizin için.
Siz çok güçlü bir annesiniz, sadece şu an çaresizsiniz. Bunun altından oğlunuzla beraber tertemiz bir şekilde kalkabileceğinize tüm kalbimle inanıyorum.
Bu arada madde kullanıyor ama ne kullanıyor o da çok önemli aslında.
Teşekkür ederim. Yeşil bir ot dedi arkadaşı ve bir kezde tiner gibi bir şey kokuyordu.

Çok kötü şeyler maalesef benim kuzenim de eşiyle ugraşıyor iki ay oldu boşandı ama adam nerdeyse hergün işyerine gelip kuzenim den zorla para alıyor geçen hafta da zorla telefonunu sattrmış kuzen sinit ktizi geçiriyor bıktı artık siz bir an önce önleminizi alın ikna edin amateme yatarsa ve kendisi bırakmayı isterse bırakır

Geçenlerde konu açmştım. Oğlum 18 yaşında yılbaşından beri madde kulnyr. Bn bıraktı zannediyordum hep peşindeyim ama alıştığını düşnyrm. İyi arkadaşları destek oluyor. Onalara bırakacağını söylüyormuş... Bunun için sizlerle takılıyorum diyormuş. Ama bu yetmez. Evveli gün evden çıktı takip ettim. Yarım saat birini bekliyor msj atıp bir o yana bir bu yana yürüyordu. Yanına motosikletli çocuk geldi ve o çocukta kullanıyor.Gittim kavga ettim. Bna dediki arkkadaşmı bklyrm bak arama kaydına glck ve sahile gidcz. Aramş gerçekten. O arkdşna gittim. Onla sahile gidip konşmşlar bırak m diye....
Az önce bir arkadaşım narkotik ten yardım iste dedi. Git ve yardım edin oğlm yeni başladı de ve onunlada konuşsunlar gibi gibi... Sizce yapmalımıyım. Eşimden ayrıldım. Onu hiç devreye sokmayın hepsi onun yüzünden. Beni burda tanıyanlar biliyor babasının yüzünden bu halde olduğunu... Bna yol gösterin.
Ben size yardımcı olabilirim. 15 yıllık bağımlı abimi tedavi ettirdim. Çok zordu ama başardım. Birkaç soru soracağım. Ne kullanıyor?

Ben size yardımcı olabilirim. 15 yıllık bağımlı abimi tedavi ettirdim. Çok zordu ama başardım. Birkaç soru soracağım. Ne kullanıyor?
Şu an çok mutluyum. Tedaviyi kabul etti. Rabbime şükrlr olsun. Cnm bnm çok sağol. Ne kullandığını hiç konuşmadık. Bn onunla hep karekteriyle yapıcı konuşmalar yaptım. Hiç soru sormadan. Ona bu bir hastalık bnmde başıma gelebilir ama Bn etrafındakileri dinlerdim... Çünkü iyiliğimi isteyen bir annm var o bni asla yanlışa itmez dedim. Ve ne yaparsan yap arkanda değil yanındayım. Desteklemek için değil doğruyu bulman için. Çünkü Bn anneyim. Senden asla vazgeçmem. Seni hiç bir kötü yola kurban etmem. Kendimi öldürürüm ama senin tırnağına zarar verdirtmem.kuru ekmek yer senin için herşeyi yaparım evladım dedim.
Yılbaşı akşmı arkdşıda kalcam demişti. Bn izin vermedim. Babama gidcm dedi. Tm dedim. Babası izn vermiş. O gün başladı ztn. Neyse o günden sonra bna küfr etmeye başladı. Saldırgan acımasız. Bir hafta sonra tekrar x bir arkadaşta klcm dedi. Kavga ettim asla dedim. Babama gidrm dedi. Oraya gönderdim. Babasına da yazdım. O şerefsiz babası yollamış yine. Bnde onda snyrm. Sabah oldu aramadım. Akşm oldu oğlm babasına yazmış burda arkadaşta klcm. Başka bir arkdş bu da. Ve oğlm içip duygusal bir moda girip babasına yazıyor, bir daha glmiycm diye. Bna hbr geldi. Yıktım ortalığı. Bir önceki konumu okuyun.. Bakın nsl buldum onu. Öyle bir iz sürdüm ki o yağmurda buldum. O pislik adamda evde beklyr. Ve onu bulduğumda gözleri kıpkırmızı konuşamıyor du. Alkol aldm dedi.ama kokmuyordu. Aradan zmn geçti. Bir akşamda aradğmda konşamıyorfu geldi bali kokuyor... Ağla sızla knşturdum. Poşette bulmuş bakarken koku üstüne sinmş. Yalannnnn. Ah yavrum. Ondan sonrada karşılaşmadım. Ama 3 gün önce bu yukarıda yazdğm olay oldu. Bir arkdşnın abiside bir gün oğlumu görmüş parkta. Uzanıomş. Ay bunları yazarken ciğerim yanıyor. Bn mi yazyrm bunları diyorum. Neyse uzanıyırmuş.. Yaklaşmış ne içtin demiş... Ameliyat hapı.. Bulsmyınca bunu içyrm demiş.

Çok kötü şeyler maalesef benim kuzenim de eşiyle ugraşıyor iki ay oldu boşandı ama adam nerdeyse hergün işyerine gelip kuzenim den zorla para alıyor geçen hafta da zorla telefonunu sattrmış kuzen sinit ktizi geçiriyor bıktı artık siz bir an önce önleminizi alın ikna edin amateme yatarsa ve kendisi bırakmayı isterse bırakır
Çok kötü bir durum. İnanın zayıfladım. 4 gün sonra yeni bir şylr yedim. Ölcm ağlmktan. Gözlrm ağryr. Bn o kdr düşkün ki ona ölyrm resmen. Bu durum bni mahvetti. Bnm güzel oğlumu bu halde oldgnu bilmek bni öldürüyor. Çokkkkk şükür az önce knştm ikna ettim tedavi için. Tm dedi. Dünyalar bnm oldu.

Ameteme götür ,başka çözüm bulamazsın .

T
Canım sen ona yanındayım hep yanında olucam dedikçe ve seni yanında güçlü gördükçe, ona inandığını güvendiğini hissettikçe , o da kendine inanıp güvenecektir. Kendisi de kurtulmak istiyormuş hem, emi
Canım sen ona yanındayım hep yanında olucam dedikçe ve seni yanında güçlü gördükçe, ona inandığını güvendiğini hissettikçe , o da kendine inanıp güvenecektir. Kendisi de kurtulmak istiyormuş hem, eminim başarac
nim başaracaksınız.

Ameteme götür ,başka çözüm bulamazsın
Şimdi knştum. Çok mutluyum. Tedaviyi kabul etti... Yarın 191 arıycaz. Onlar bizi yönlendşrecekler.

Çok üzüldüm bir annenin hayattaki en büyük sınavı budur sanırım tedaviyi kabul etmesi bile büyük bir adım Allah evladinizi size bağışlasın dualarimdasiniz

Evinizi hatta şehrinizi bile değiştirseniz fark etmeyecek. O yine mutlaka bulacak. Bunun tek çaresi tedavi. irade falan yalan oluyor söz konusu madde bağımlılığıysa. Hem tedavi görecek hem de diğer önlemleri alacaksınız.

Evinizi hatta şehrinizi bile değiştirseniz fark etmeyecek. O yine mutlaka bulacak. Bunun tek çaresi tedavi. irade falan yalan oluyor söz konusu madde bağımlılığıysa. Hem tedavi görecek hem de diğer önlemleri alacaksınız.
Evt kesnlkle. Bnde şimdi çok mutlym. Çünkü, tedaviyi kabul etti. Çok şükr🙏

Ahh canım seni biliyorum eski konularından neler cektin neler yetmedi mi sınavın bitmedi mi.
Ana en zoru budur evlat başka biseye benzemez Allah'ım yardımcın olsun kurtar inşallah

Back
X