Evet var agzında içide yara olmuş dedi doktorAğzında da varmi minik sivilceler aft gibi
Ben kabarcıkları görünce daha da çok korktum yoksa ateslenmesi gibi üşütmesi gibi durumlarda paniklemem.Geçmiş olsun. Ama abartmayın lütfen. Hastalanmayan çocuk mu olur? İlk defa bir çocuk mikrop kapmış gibi davranıyorsunuz. Şimdi mikrop kapacak, vücudu savaşmayı öğrenecek, böylece daha dayanıklı olacak. Okula başlayınca daha çok hasta olacak. Her yeri temizleyemezsiniz.
Cok gecmis olsun el ayak agiz hastaligu denen hastaliga yakalanmis yavrunuz. Bol bol sıvı vermeniz lazim keske doktordan agzinin ici icin agri kesici sprey isteseydiniz eczaneler recetesiz veriyormu bilemedim. Yakin donemde bebegimde yakalandi. Disardan kapmistir evin icinden kapmasina imkan yok. Havuz sulari ve enfekte olan yerle temas sonrasi yikanmayan ellerle agiza temasla (fekal oral)bulasiyor. Ben kemikli et haslama yapip suyunu yedirdim icine sogan ve sarımsak koydum cok iyi geldi bide bulabilirsen karadut şurubu icir. Yaklasik 10 gun kadarda baska çocuklarla temas ettirme bulaşıcı bi hastalık ve bulastiricilik suresi ates basladigindan itibaren 10 günEvet var agzında içide yara olmuş dedi doktor
Mesaj tekrariEvet var agzında içide yara olmuş dedi doktor
Mesaj tekrari
Cok gecmis olsun el ayak agiz hastaligu denen hastaliga yakalanmis yavrunuz.
Şimdi siz yazınca internetten baktım evet aynısı Allah razı olsun araştıracagım.
Bende bulaşma ihtimaline karşı parka götürmüyorum hastane içinde kucaktan indirmiyorum bu ara ciddi bir salgın söz konusu el ayak hastalığı denilen virüstrCok gecmis olsun el ayak agiz hastaligu denen hastaliga yakalanmis yavrunuz. Bol bol sıvı vermeniz lazim keske doktordan agzinin ici icin agri kesici sprey isteseydiniz eczaneler recetesiz veriyormu bilemedim. Yakin donemde bebegimde yakalandi. Disardan kapmistir evin icinden kapmasina imkan yok. Havuz sulari ve enfekte olan yerle temas sonrasi yikanmayan ellerle agiza temasla (fekal oral)bulasiyor. Ben kemikli et haslama yapip suyunu yedirdim icine sogan ve sarımsak koydum cok iyi geldi bide bulabilirsen karadut şurubu icir. Yaklasik 10 gun kadarda baska çocuklarla temas ettirme bulaşıcı bi hastalık ve bulastiricilik suresi ates basladigindan itibaren 10 gün
Muhtemelen ordan kapmışTeşekkür ederim bulaşıcı oldugunu bilmiyordum kızım da var evde.Sarımsak sogan çorbanın içine koyup o şekilde yapabilirim yoksa yemiyor.Bir de banyoda legen var havuz büyük diye sıgmıyordu ona su koydurdu içinde 10 dk oynuyordu.Oyuncaklarını da atıyordu içine bir kere su içtigini gördüm legonun içine doldurmuş ondan kapmış olam ihitimali de olabilir.Off her gün de banyo istiyor bu oynama şeklinde dün yapmadık saatlerce ağlamıştı.
Evet ne yazik ki suriyelilerle artışa gecen hastalıklardan bizde koruduk ama havuzdan kaptik engel olamadik zorla girmek istedi.Bende bulaşma ihtimaline karşı parka götürmüyorum hastane içinde kucaktan indirmiyorum bu ara ciddi bir salgın söz konusu el ayak hastalığı denilen virüstr
Evet ne yazik ki suriyelilerle artışa gecen hastalıklardan bizde koruduk ama havuzdan kaptik engel olamadik zorla girmek istedi.insallah yakalanmaz biraz sıkıntılı bi hastalik
Antibiyotik vermeyin sakin virütik bi hastalik antibiyotik cok kötü yapar. Siz iyisimi tecrubeli baska bi doktora götürün. Novalgin de vermeyin parol şurup daha etkili. Benim eşim de doktor o da ilk basta su çiçeği zannetti tecrubeli bi ablamizj aradik ona anlattik durumu o bahsetti bu hastaligin olduğunu antibiyotik asla vermeyin dedi yaralari daha kötü hale getirir dedi hatta eşim ya diyor onca yillik doktorum nasil aklima gelmedi el ayak hastalığı diye bazi doktorlar bilmeyebiliyor. Hastalik ilk gun ateşle basliyor ates dusunce sivilceler cikmaya başlıyor. Agzinin ici ozellikle yutak kismi kucuk kucuk beyaz aftlarla kaplidir kendiniz bile ışıkla bakinca gorebilirsinizDoktor bahsetmedi bu hastalıktan mikrop kapmış üşütmüş dedi.Antibiyotik verdi zinco verdi novalgin surup bir de satafine diye bir krem verdi.sprey felan yazmamış agız için
Off canım sıkıldı şimdi doktor anlamadı bence de araştırdım ilaca dahi gerrek yokmuş rahatlamak için sprey ve krem yeterliymiş.Teşekkür ederim uyarınız için gelince içirdim bir kaşık ama içirmem.Anlattıgınız gibi oldu aynenAntibiyotik vermeyin sakin virütik bi hastalik antibiyotik cok kötü yapar. Siz iyisimi tecrubeli baska bi doktora götürün. Novalgin de vermeyin parol şurup daha etkili. Benim eşim de doktor o da ilk basta su çiçeği zannetti tecrubeli bi ablamizj aradik ona anlattik durumu o bahsetti bu hastaligin olduğunu antibiyotik asla vermeyin dedi yaralari daha kötü hale getirir dedi hatta eşim ya diyor onca yillik doktorum nasil aklima gelmedi el ayak hastalığı diye bazi doktorlar bilmeyebiliyor. Hastalik ilk gun ateşle basliyor ates dusunce sivilceler cikmaya başlıyor. Agzinin ici ozellikle yutak kismi kucuk kucuk beyaz aftlarla kaplidir kendiniz bile ışıkla bakinca gorebilirsiniz
Stilex jel olan değil mi.Yok pzartesi başka doktora götürecemStafine kremi de yaralar enfeksiyon kaparsa surersiniz yoksa stafine de antibiyotik kremdir ve hic bi ise yaramaz. Stilex hem kaşıntıyi engeller hemde daha cobuk iyilestirir
Evet canim jel olan keske edinebilsen. Baya rahatlatiyor.Stilex jel olan değil mi.Yok pzartesi başka doktora götürecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?