Oğlum Ne Zaman Yürüyeceksin?

çok teşekkürler ay nasıl paytak paytak yürüyor nasıl tatlı maşalllah:nazar şimdi anladım boşuna stres yaptığımı ama nasıl bi mutluluk..............darısı isteyen herkesin başına inşallah

Merhaba
Benim bebeğime de Nörofibromatozis denildi sizin bebeğiniz nasıl dertleşmek

bende aynı durum var kızım 17 aylık hala yürümüyor desteksiz koltuk kenarlarında sıralıyor ellerinden tutunca yürüyor yürümek istio gibi ama kendi adımını atmaya korkuyor benımde cok endişelerim var içimi rahat bırakamıyorum düsünmeden yapamıyorum.sizde son durum nedir

doktora da gitmişsiniz bir sıkıntı yok dediyse bu kadar kafaya takmayın, sizin bu panik ve telaşlı haliniz onun korkusunu pekiştiriyor, zamanla anlayacaksınız çocuklara bütün duygularımız geçiyor

Canm bir kac arkdsma da tavsiye ettim adidasin ayakkabilari gercekten cok ise yariyor bi arkdsimin bebegi aldik 3 gun snra sakir sakir yurudu

Yorumları okumadan yazıcam ..
Çocuğunuzun kas gelişimini güçlendirin ve ona cesaret vermek için sürekli kahkaha atarak onu yurutun.
Mesela çocuğu ayakta bırakın ve üstünuze doğru egilene kadar tutmayın bunu sürekli yapın ki bel kalça kası guclensin.
Tek elle tutun çocuğunuzu yamuk yumukta olsa yurutun.
Daha kendi başına yuruyememesine rağmen eline ip gibi ama kalın olsun ( ben oyuncak maymun kuyruğunu kullanmıştım) verin diğer ucunu da kendiniz tutun ve çocuğu dengeleyerek bir kaç adım attirin.
Her düşmeye yaklaştığında hopp diyip kahkaha atıp aha yakaladım seniii diyin ya da oyun oynarken nasıl tepkiler veriyorsanız o şekilde onu güldürmeye çalışın.
Unutmayın her çocuk kendine özel tepkiler verir.

oglum 6 aylikken elinden tuttugumuzda yuruyordu ama kendi kendine yurumesi 13-14 ayi buldu. 18 aya kadar doktorlar zaten tamamen normal diyorlar 18 ay sonrasi da bir gariplik yok ise ki takip eden doktorumuz bunun muayenesini yapacaktir zaten beklenir merak etmeyin. illaki yuruyecektir, kendinizi strese sokmayin

Kendi büyü görünce yazmadan gecrmedim :) benim oğlum da 18 aylık daha 1 haftadır yürümeye başladı korkuyodu ayağa kaldirinca oturuyordu şimdi kendi turunup ayağa kalkıp yürümeye calisiyo sabret ne zaman hazır hissederseler o zaman yuruyolsr

benimde kızım 18 aylık ama hala yürümüyor cesaret edemiyor koltuklara tutunarak yada ellerimizden tutunca yürümeye calısıyor ama kendı adım atmıo

Merhaba
Benim bebeğime de Nörofibromatozis denildi sizin bebeğiniz nasıl dertleşmek
Merhabalar bizde de sütlü kahve lekeleri vardı ve çocuk onkologuna yönlendirildik bu nörofibromatozis olabileceği düşünülüyor henüz 6 aylık bebeğim size teşhis ne zaman kondu ve ne buldular? Bizde lekeler var genetik test verdik aylar sürüyormuş çıkması yardımınıza ihtiyacım var ne alemdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…