Doğuma Hazırlık Oğlum olacağını öğrendim:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlar oğlum olacakmış 18.hafta bitince öğrendim isim aramaya başladım yardımcı olur musunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Ahmet Sefa", "Ali Salim" benim koymayı düşündüklerim idi önceden ama kızım oldu :) son yıllarda moda olan isimleri sevemedim.. eskiler daha çok hoşuma gidiyor.. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. sevgiler

Tesekkur ederim canim sen de saglikla büyüt evladini. Ali eltimin bebeginin adi babasi birazcik degisik isim olsun diyor eymen çağrı ya da Gökmen cagri gibi ama karar veremedik

Kizlar oğlum olacakmış 18.hafta bitince öğrendim isim aramaya başladım yardımcı olur musunuz

İnşAllah sağ sağlim kucağına alırsın, Allah analı babalı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. (Amin).

Bence bu isimleri bir düşün derim ;

• Emre,
  • Murat,
  • Umut,
  • Mert,
  • Melih,
  • Mustafa,
  • Muhammed,
  • Ali,
  • Cafer.

Valla benden bu kadar canım, ben bu isimleri çok seviyorum iyi düşün taşın.

Bence bu isimleri bir düşün derim ;

• Emre,
  • Murat,
  • Umut,
  • Mert,
  • Melih,
  • Mustafa,
  • Muhammed,
  • Ali,
  • Cafer.

Valla benden bu kadar canım, ben bu isimleri çok seviyorum iyi düşün taşın.

Tesekkur ederim canim emre eşimin adı olmazsa babasinin adını koyacagim ogluma

Tesekkur ederim canim emre eşimin adı olmazsa babasinin adını koyacagim ogluma

Rica ederim canım. Ayrıca Emre ismi çok güzel tam bir erkek ismi, tam genç ismi desem yeridir. Bence eşinizin adını koyun yanına bir isim de ekleyin isterseniz :) Aslında bir isim koyun böyle beğendiğiniz yanınada Emre koyabilirsiniz :))) Ben kendi oğluma sadece Emre koydum yanında ek yok :)))

Bunu dusunucem teskkur ederim :)

:) bizim babamizda ole daha cinsiyt belli degil ama hergun dusunuyodu sonunda karar verdik eymenin anlami cennet kapisi die okumustum ordan aklimda kaldi esimde yusufu katti :) ole iste siz ne dusunuyosunuZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…