sapsik58 "Kafayi duvara toslayan emoji" Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 10.840 10.203 298 31 4 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tipitip26 #101 -marion- .!.: Maalesef gerçek ve bir marifetmiş gibi anlatılır bu Genişletmek için tıkla... Yani aslinda tabir-i caizse babaanneniz ailenin erkeklerine tapardi . Cok zor olsa gerek. Galiba vefat etmis babaanneniz. Ne diyim insallah ondan sonraki nesiller dogru buyutme tarzini kesfeder.
-marion- .!.: Maalesef gerçek ve bir marifetmiş gibi anlatılır bu Genişletmek için tıkla... Yani aslinda tabir-i caizse babaanneniz ailenin erkeklerine tapardi . Cok zor olsa gerek. Galiba vefat etmis babaanneniz. Ne diyim insallah ondan sonraki nesiller dogru buyutme tarzini kesfeder.
tipitip26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2016 1.173 1.390 133 39 6 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tipitip26 #102 after_before .!.: kız ben girer yıkarımda ama birinin kocasını annesi yıkamış sonrada oğlunu nasıl yıkadığını anlatınca karısı ve bazı kadınlar demiş iğrendim/iğrenirim Bende dedim yıkamamak lazımmı demekki Genişletmek için tıkla... Bu banyo meselesini burda böyle bi başlık görmüştüm ona istinaden açmıştım,hatta bu başlığı dayanamayıp o yorum yüzünden açtım...
after_before .!.: kız ben girer yıkarımda ama birinin kocasını annesi yıkamış sonrada oğlunu nasıl yıkadığını anlatınca karısı ve bazı kadınlar demiş iğrendim/iğrenirim Bende dedim yıkamamak lazımmı demekki Genişletmek için tıkla... Bu banyo meselesini burda böyle bi başlık görmüştüm ona istinaden açmıştım,hatta bu başlığı dayanamayıp o yorum yüzünden açtım...