oğlum olursa bi gün...

Bazen Ben de diyorum kayinvalidem uzerimize cok dusuyor hep onun dizinin dibinde olalim istiyor hatta esim bile diyor eskiden annem benim uzerime bu kadar dusmezdi dusun simdiye kadar dogum gununu kutlamamis simdi kutluyor ilginc degil.Esimi onun elinden almis hissediyor galiba.

Bazen al oglunu benim de annem var diyip gidesim var cok gicik oluyorum.Bana asiri sekilde duskun hakkini yemem.Ben bunaliyorum asiri ilgiden alisik degilim
.

Bi yaştan sonra da söyleniyo.. eşim 32 yaşında ve ablası da anası da PAŞŞAAAAMMMM diye bastıra bastıra severler.. ay o haller tavırlar bi görseniz hakikaten insanın saçlarını yolası geliyo.. paşa nedir ya.. hele muhteşem yüzyıl oynarken görümcem oğluna ŞEHZADEM derdi millet de poposuyla gülerdi.. hatta bigün bi ortamda ay siz padişah soyu musunuz da şehzadem diyosun oldu olcak harem de kur tam olsun demişti

Onlar işte gelinlerin istemediği kaynana oluyor :) koca koca adamlar paşam diye sevilmez. Kendini, duracağı yeri bilmeli biraz insan saçma sapan nispet yapmaya gerek yok. Kendilerini komik duruma düşürürler sadece öylede olmuş :)))

Bazı evlatlar çok " reis " sanırım ilk 2 maddeyi yanlış uygulamışlar

Estağfurullah kusura bakilacak bişey yok.sizi uzmek istemedim.
Tuhaf kadınmış babaanne .
Bazi babaanneler böyle malesef erkek torun kendi cani, kizi gelinin kizi diye düşünür.

bencede yuh yani , türkiyemiz saçma sapan yerlere gidiyor artık ne diyeceğimi bilmiyorum

Hanfendi sacmalamayin. Zaten banida yemissiniz. Hayirli ugurlu olsun.
Siyaset yasak, helede boyle " mal " felan. Bos bos konusmayin.

aynen cnm her bi halta siyaseti karıştırıyolar , benımde hoşuma gitmiyor

Hanfendi siz bizle kafami buluyosunuz?
Dikkatimi cekti siyasi yazi yazan kisi sizsiniz, simdi gelmis banada diger uyelerede boyle cevap veriyosunuz.
Siyaseti karistiran sizsiniz. Acaba en buyuk mal siz olabilirmisiniz? Olabilirmi?

Oglanlardan bir hayır gördü mu bari

Biz görmedik ,nerde o anneler :)

Haklisin ,hepimiz bunları yapıyoruz ama o ,prensesim bebeğim diye simartilip, büyütülen kızlar evlenince hayal kırıklığı yaşıyor .örnek ben :) evliligimin ilk yılı o prenses hayatımı çok özlemiştim mesela .doğal olarak sıkıntı görünce depresyona girdim :) öyle el bebek ,gül bebek büyütmek de sıkıntı ...Şuanda her türlü imkana sahibim ama kizlarima "yok"u öğretiyorum .her istediklerinde ,isteklerini altın tepsiyle sunmuyorum. Standartları bazen çok düşürüyorum aç gözlü olmasınlar diye (bir hayli kötü örnek var cevremde) çünkü çocuk bu ne kadar verirsen o kadar alır .hem yarın ne olacağımız belli değil hem de evlenecegi kişinin maddi olanaklarını tahmin edemeyiz şimdiden .seviyorum diye maddi imkansizlikları olan biriyle evlenirse durumunu düzeltene kadar mutsuz olmaz en azından .varkende mutlu olur yokken de .ama ben her türlü imkanı sunarsam yarın benim isteklerimi karşılamıyor diye boşar kocasını (benim büyük kızımda var o potansiyel) eğitim şart :) her türlü ,her yaşta

Nereyi imzalıyoruz?
Bir madde de benden.
"Oğlum sürekli yanıma gelip durursa karın yok mu senin niye yalnız bırakıyorsun yürü git karınla bir aile olmayı öğren "diyeceğim.
Babasına çekerse bana yapışır oğlan. Bana çekerse özgür ruhlu olur

Ben de aynen bu fikirdeyim, inşallah bana çeker diyenlerdenim.
Hatta ben direkt yabancı uyruklu gelin istiyorum, o derece uzak olalım birbirimize.
Senede 1 onlar gelsin otelde kalsın, öbür sene de biz gideriz gezeriz otelde kalırız, bir iki akşam yemeği yeriz yeter yani.
Benim oğlum habire evime gelse derim ki 'herhalde eşiyle sorunları var, mutlu değiller gezme tozma bilmiyor mu bu gençler de yaşlılarla zaman geçirip duruyorlar' diye oturup ağlarım.
Şimdiki nesilde çok az ama bizler sayesinde bir 20-30 sene sonra erkek ırkının kodunu değiştireceğiz ve kadınlara yakışır bir hale getireceğiz inşallah.

Sinirden guluyorum

Yaslilarda nedense erkek cocuklarina duskunluk cok oluyor tabi kocalari yaslanmis adamlara sorsan neler cekmisler ama onlara gire kocaya hurmet edicen kocalar ne derse dogru ananemde boyle ama dedem vefat ettiginden beri:)onun yaptiklarini ben esime yapsam bosar beni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…