- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
1.Oğluma dünyanın onun etrafında dönmediğini hissettireceğim
2.Haksızken bile sen hep haklısın demeyeceğim
3.Küfrettiğinde hoş bişeymiş gibi gülmeyeceğim
4.Bi kadını dövmenin güç değil acizlik olduğunu öğreteceğim
5.Hiçbir kızın gezip tozup bırakılmayı hak etmediğini öğreteceğim
6.Ayakları üstünde durabilmesi için imkanlar sağlayacağım
7.Kv olursam o kızın da bi ananın babanın evladı olduğunu unutmayıp kızım gibi kabul edeceğim
8.Oğlumun 18 inden itibaren bi yetişkin olduğunu kabul edip kendi hayatını istediği gibi yaşamasını sağlayacağım
9.Evlendiğinde artık onun da kendine ait bi ailesi olduğunu bilip arkalarında istedikleri zaman dayanabilecekleri bi dağ olacağım ama asla üstlerine düşen onları rahatsız eden bi gölge olmayacağım
10.Paşam,yiğidim,kurban olurum sana ... gibi onu şımartacak kelimeleri kullanmayacağım,sadece ismiyle hitap edebileceiğim
11.Kibarlığın kılıbıklık olmadığını,bi erkeğe ne kadar yakıştığını öğreteceğim
12.Duygularını söylemenin utanılacak bişey olmadığını öğreteceğim
Okuduğum bazı şeyleri görünce bunlar geçti içimden...Eminim bunları uygulayan anneler var ve iyi ki varlar...
Offf benim babaannem abimin o pipisinin kesilen parçasını yutmuşbuda 15. olsun . oglunuzun pipisi kesildi diye yedi sulalenizi toplamayin. one oyle. neyi kutluyoruz ? kesilen bir pipiyi .
Yiyen varOğlum olursa pipisini yiyecegim
İykkk ay daha neler duyacaz. Sebep?Offf benim babaannem abimin o pipisinin kesilen parçasını yutmuş
Atmaya kıyamamış, erkeğin bir parçası diye..bikaç kızdan sonra dünyay gelmiş de abim..pek kıymetli yaniİykkk ay daha neler duyacaz. Sebep?
Benim kocamda oyle 3kizdan sonra olmus pek kiymetli butun ablalari ona hizmet ederek büyümüş anasi yerinden oynatmamis tek oglum dunyalara deger diye simdi o rahatligi ariyor pasa!!Atmaya kıyamamış, erkeğin bir parçası diye..bikaç kızdan sonra dünyay gelmiş de abim..pek kıymetli yani
Şunu da duydum artık başka hiç bir şeye şaşırmam artıkOfff benim babaannem abimin o pipisinin kesilen parçasını yutmuş
Salla gitsinBenim kocamda oyle 3kizdan sonra olmus pek kiymetli butun ablalari ona hizmet ederek büyümüş anasi yerinden oynatmamis tek oglum dunyalara deger diye simdi o rahatligi ariyor pasa!!
Offf benim babaannem abimin o pipisinin kesilen parçasını yutmuş
Bende öğle yemegi için iştah kesici biseyler düşünüyor dum.Simdi kahvaltiyi da cikaracam.Offf benim babaannem abimin o pipisinin kesilen parçasını yutmuş
Ben oğlumu tamda böyle yetiştirdim elden geldiği kadar tabii. Ona hep eğer bir kadın senin sosyal fiziksel yada ekonomik gücünden dolayı göz yaşı dökerse sütüm helal değil sana dedim 16 yaşında şimdi. Şunu gözlemliyorum toplum böyle bir bireyi malesef kaldırmıyor. Sevgilileri oluyor çok saygılı diye kılıbık diyorlar. Kız mini etek giyyor oğlum baskı asla kurmaz bu sefer biri gavatmısın sen demiş. Üzülüyorum çocukta üzülüyor. Ama doğru olan bu.1.Oğluma dünyanın onun etrafında dönmediğini hissettireceğim
7.Kv olursam o kızın da bi ananın babanın evladı olduğunu unutmayıp kızım gibi kabul edeceğim
8.Oğlumun 18 inden itibaren bi yetişkin olduğunu kabul edip kendi hayatını istediği gibi yaşamasını sağlayacağım
9.Evlendiğinde artık onun da kendine ait bi ailesi olduğunu bilip arkalarında istedikleri zaman dayanabilecekleri bi dağ olacağım ama asla üstlerine düşen onları rahatsız eden bi gölge olmayacağım
10.Paşam,yiğidim,kurban olurum sana ... gibi onu şımartacak kelimeleri kullanmayacağım,sadece ismiyle hitap edebileceiğim
Okuduğum bazı şeyleri görünce bunlar geçti içimden...Eminim bunları uygulayan anneler var ve iyi ki varlar...
30 yıl önce..ne deseniz haklısınız walla..iğrenç bi bakış açısı erke çocuğuna, maalesef hala süregeliyorNe zaman yok artık bundan da fazlası olamaz desem hiç ikiletmiyorlar yahu. Her zaman daha fazlası geliyor. Allah akıl fikir versin. Ben oğlum olursa sünnet de ettirmeyeceğim kendi bilir ilerde istiyosa kestirsin.
Aman yarabbim tovbe estagfurullah bunu yapan insanin akli yerinde degildir herhalde baska bir aciklamasi olamazOfff benim babaannem abimin o pipisinin kesilen parçasını yutmuş
aklı yerindeydi de(rahmetli oldu)..fazlasıyla oğlan seviciydiAman yarabbim tovbe estagfurullah bunu yapan insanin akli yerinde degildir herhalde baska bir aciklamasi olamaz
oğlan çocuğu deyince direkt aklıma bu geliyorBende öğle yemegi için iştah kesici biseyler düşünüyor dum.Simdi kahvaltiyi da cikaracam.
8 ve 10 haricinde hepsine katiliyorum. 8 haricinde hepsinide yaptim. Simdi 22 yasinda meslek sahibi her yerde sevilen sayilan saygili terbiyeli bir ogula sahibim.1.Oğluma dünyanın onun etrafında dönmediğini hissettireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?