- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Ben bulaşıkları makineye atarken oğlum Yerde bulduğu beş kuruş ya da 10 kuruş bilmiyorum bir para yutmuş Ne yapsam Hemen acile götürsem mi bana geldi anne param kayboldu ben onu Ben Onu yuttum paramı istiyorum diye ağlıyorMune konu azıcık burada kalsın lütfen
Hastaneye Gitmeyeceğim diye ağlıyor biraz sakinleşmesini bekliyorum mutlaka götüreceğim bir şey olur mu diye korkuyorumKakayla çıksın dıye dua et o zaman.
Buraya yazacağına acıle gıtsen.
Çok özür dilerim yanlış yazmışım büyük bir para değildir yazcaktım telaştan senin oğlun yasind bir oğlum var benimde panik oluyor insanAh kuzum yaaa hayy allah canim imkanın varsa hemen bir hastaneye git allah korusun büyük para ise sıkıntı gerçi yutmuş acimadan boğazından geçmiş belliki bende çocukken yutmuşum ama küçük bir para 5 krş büyüklüğünde çıkmış sonra ...umarim küçük bir paradır..
Hastaneye gidiyoruz deme.cocuga gezmeye gidicez fln de panik yaparHastaneye Gitmeyeceğim diye ağlıyor biraz sakinleşmesini bekliyorum mutlaka götüreceğim bir şey olur mu diye korkuyorum
Sakınlestırın hastaneye gıtmesı gerektıgını anlatın. Gerekırse hastaneye gıderse odullendırecegınızı soyleyın. Onemlı bu durum.Hastaneye Gitmeyeceğim diye ağlıyor biraz sakinleşmesini bekliyorum mutlaka götüreceğim bir şey olur mu diye korkuyorum
Hastaneye Gitmeyeceğim diye ağlıyor biraz sakinleşmesini bekliyorum mutlaka götüreceğim bir şey olur mu diye korkuyorum
yeni geldim siteye senin konunu gördüm çok üzüldüm .paniğe kapılmadan hemen acil servise götürün röntgende çıkar ortaya ona göre yönlendirirler sizi.çok geçmiş olsunBen bulaşıkları makineye atarken oğlum Yerde bulduğu beş kuruş ya da 10 kuruş bilmiyorum bir para yutmuş Ne yapsam Hemen acile götürsem mi bana geldi anne param kayboldu ben onu Ben Onu yuttum paramı istiyorum diye ağlıyorMune konu azıcık burada kalsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?