- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Onun aglamasina bakmayin hic vakit kaybetmeden acile gitHastaneye Gitmeyeceğim diye ağlıyor biraz sakinleşmesini bekliyorum mutlaka götüreceğim bir şey olur mu diye korkuyorum
O panikle ne yapacağımı bilemedim Allah korusun boğaza takilsa her şekilde koşardim Dr zaten ama gayet rahat gelip anne ben para yuttum param kayboldu diye ağlayınca zehirler mi diye korktum insanın aklı gidiyor ilk is dayısini aradım abi gel diye beklerken buraya yazdım dayı sakinleştirdi zaten güle oynaya girdik röntgen e herkese teşekkür ederim.
Teşekkürler hiç öyle huyları yoktu kaşla göz arasında halletmiş para da nasıl yere düştüyse :)Geçmiş olsun canim sevindim ıyi olmasına:)
Amin çok teşekkür ederim hem de ne panik :)Cok cok geçmiş olsun. Umarım bir daha olmaz. Çocuk bunlar malum herkesin başına geliyor, anne yüreği işte.. insan panikliyor
Teşekkürler hiç öyle huyları yoktu kaşla göz arasında halletmiş para da nasıl yere düştüyse :)
Ay sormayın tuvalete gitmesin sakın param diyor o kadar :) Malı çok kıymetlidir , bebekken de bezlerinin arkasından ağlardı çöpe atıyorum diye :)Çocukların ne yapacağı hiç belli olmuyor benim oğlumda bebekkende şimdide hiç ağzına götürmez yerden bisey ama annemi hep uyaririm bu konu çocuk bu belli olmaz...Kiyamam ya paramı istiyorum diye dertlendi aksam kuzucuk:))) masum melek...
Ay sormayın tuvalete gitmesin sakın param diyor o kadar :) Malı çok kıymetlidir , bebekken de bezlerinin arkasından ağlardı çöpe atıyorum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?