Çocuk Hastalıkları Oğlum para yutmuş acil bakar mısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Öncelikle sakin olun. Panik işi her zaman zorlaştırır. Onu da sakinleştirin. Sonra da gezmeye gidicez diye doktora gidin. Röntgen çekerler ve gerekli her şeyi söylerler. Bir şey olmaz ama ihmal etmeyin doktoru

Sakin olup çocuğu alıp gidin bi an önce ağlasa da bayılsa da doktorlar çözer bu işi oyalanmayın lütfen..

Bende küçükken para yutmuşum. Dışkıdan çıkmış.
Elbette dr a götürün hemen. Geçmiş olsun

Hemen acile gidin hemen. Küçükken bende yutmuşum annem kakamdan çıkmasını beklemiş ama siz beklemeyin götürün çocugu ne kadar mikrop var o paralarda.

Benim kızda yutmuştu. Hemen acile gitmiştik, röntgen çekip bakmışlardı yemek borusundan geçmiş mi diye. Yemek borusuna takılırsa müdahale gerekirmiş. Oradan geçtiyse kakayı takip edin diyorlar. Telaş yapacak bir durum yok ama geçiştirilecek bir olayda değil. Geçmiş olsun.

Bence hiç bekleme git bir an once en azindan doktor gorsun ben bu gibi durumlarda bekleme taraftarı değilim insanın içi rahat etmiyor

Çocuğu kandırmadan götürün. Hastaneye gittiğinizi bilsin. Sadece farklı şekilde anlatın olayı.. Bak paranı çıkaracak doktor amcalar deyin, önce fotoğrafını çekecekler merak etmiyor musun içinde nerede acaba gel beraber öğrenelim ben çok merak ediyorum deyin.

Bende kucukken para yutmusum yani bundan 25 yil once diyelim doktor kendiliginden cikar demis oyle de olmus... doktora gidin mutlaka insallah cikarir tuvaletini kontrol edin.

O panikle ne yapacağımı bilemedim Allah korusun boğaza takilsa her şekilde koşardim Dr zaten ama gayet rahat gelip anne ben para yuttum param kayboldu diye ağlayınca zehirler mi diye korktum insanın aklı gidiyor ilk is dayısini aradım abi gel diye beklerken buraya yazdım dayı sakinleştirdi zaten güle oynaya girdik röntgen e herkese teşekkür ederim.

Cok cok geçmiş olsun. Umarım bir daha olmaz. Çocuk bunlar malum herkesin başına geliyor, anne yüreği işte.. insan panikliyor

Teşekkürler hiç öyle huyları yoktu kaşla göz arasında halletmiş para da nasıl yere düştüyse :)

Çocukların ne yapacağı hiç belli olmuyor benim oğlumda bebekkende şimdide hiç ağzına götürmez yerden bisey ama annemi hep uyaririm bu konu çocuk bu belli olmaz...Kiyamam ya paramı istiyorum diye dertlendi aksam kuzucuk:))) masum melek...

Ay sormayın tuvalete gitmesin sakın param diyor o kadar :) Malı çok kıymetlidir , bebekken de bezlerinin arkasından ağlardı çöpe atıyorum diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…