Çocuk Hastalıkları Oğlum para yutmuş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bende 5 6 yaslarinda koca bilye yutmuşluğum var...cıkmıstır herhalde :)

Bende 5 6 yaslarinda koca bilye yutmuşluğum var...cıkmıstır herhalde :)

Yani :)
Oral dönemi geçeli çok oluyor, hiç aklıma gelmezdi, hatta kardeşi için hep uyarırım, bak kardeşin yutabilir sakın ona verme diye, nasıl yaptı anlamadım.

Bence telefonla drdan destek alıp kakasını bekle.
Genel durum iyi anladığım kadarı ile.
Panik olma

4,5 yaşında, 5 cent yutmuş, 10 kuruş boyutundadır tahminen.
Ne yapmak lazım bilen var mıdır?
Acile mi götürmeli? Sanırım bu saattrn sonra çocuk doktoru bulamayabilirim.

Nefes borusan takilmamis iyi ki. Bence mikrop virus vs . icin asi yapabilirler acile gidin. Dogal yollarla cikar zaten ama iciniz rahat etsin

Benim kardeşim kızmabiraderin piyonlarını, komşu çocuğu da o onları yutabiliyosa ben daha şişmanım daha büyük bişey yutabilirim düşüncesiyle 3A pil yutmuştu. Bir hafta bunların ikisi lazımlığa kakalarını yaptı anneler de boklarında boncuk aradı :KK53:
Doktorların söylediğini de söyleyeyim. Pil için kısa zaman diğerleri için uzun bi zaman dilimi belirliyorlar. Gerekirse laksatif etkili ilaçlarla dışarı çıkmasını bekliyorlar. Çıkmazsa cerrahi müdahale oluyor.
Ama düşün ki pil çıktı :KK48: 10 kuruş hayli hayli çıkar:rapci:

4,5 yaşında, 5 cent yutmuş, 10 kuruş boyutundadır tahminen.
Ne yapmak lazım bilen var mıdır?
Acile mi götürmeli? Sanırım bu saattrn sonra çocuk doktoru bulamayabilirim.

Ekleme:
Acildeyiz, çocuk doktoru varmış o bakacak.
O zaten çıkar ama midesinde mi bı yere takılmış mi diye illaki film çekerler

Benim oğlum 7-8 aylıkken bezindebulmustun 10 kurusu hiç zorlanmadı çıkartırken

Ve benim şaşkınlığım yuttugunu bile gormemeisken bezinde gördüm kaka içinde :/

O zaten çıkar ama midesinde mi bı yere takılmış mi diye illaki film çekerler

Benim oğlum 7-8 aylıkken bezindebulmustun 10 kurusu hiç zorlanmadı çıkartırken

Ve benim şaşkınlığım yuttugunu bile gormemeisken bezinde gördüm kaka içinde :/

Evet midede, 5 gün bekleyin dedi.

Igne yutunca kaynatma patates yediriyolar. Paradada olur mu bilmem

Çok geçmiş olsun. Neyse ki boğazına takılmamış yavrucağın. Çocuklar ilkokul çağında bile para, boncuk vs. yutuyor maalesef :(

Para küçük olduğu için doğal yollarla çıkar birkaç güne. Şimdi günlerce çocuğun kakasında para aramanız gerekecek. Anne-baba olmak çok zor gerçekten.

5 cent çok küçük 5 kuruş kadar kakasıyla çıkar muhtemelen ama yinede küçük deyip geçmemek lazım. Doktor kontrolü şart

Düğme yutsa mühim değil çıkar derdim ama para olunca sıkıntı. Mide asiti etkisiyle metal olduğu için. Büyük geçmiş olsun. Yine soluk borusuna takılmamış neyse ki. Ahh bu çocuklar. Çok dikkat etmek lazim. Ben de o yaşlarda burnuma leblebi sokmuştum da hastanede ancak çıkartabildiler.:confused::KK57:

Gohacığım geçmiş olsun minnoşa. Umarım durumu iyidir, lütfen bizleri bilgilendir.

Film çektiler, büyük değil bekleyelim dediler bakalım, eve dönüyoruz.

Teşekkürler.

Hah bunu şimdi gördüm. Çıkar herhalde dışkısından öyle dedilerse. Tekrar geçmiş olsun. :KK200:

Düğme yutsa mühim değil çıkar derdim ama para olunca sıkıntı. Mide asiti etkisiyle metal olduğu için. Büyük geçmiş olsun. Yine soluk borusuna takılmamış neyse ki. Ahh bu çocuklar. Çok dikkat etmek lazim. Ben de o yaşlarda burnuma leblebi sokmuştum da hastanede ancak çıkartabildiler.:confused::KK57:
Ya o leblebi olayını bende yapmıştım.
Sonra yetmemiş gibi kulağıma da sokmuştum :D

Ben de küçükken yutmuşum,doktor dışkısıyla çıkar demiş ve annemler kontrol etmiş her dışkımda,daha sonra çıkmış zaten,endişe etmeyin :)

Çok geçmiş olsun kolaylıkla çıkarsın inşallah... Çorba tarzı tuvalete rahat çıkaran şeyler verin belki daha çabuk çıkar...

Back
X