Oğlum sen üzülme ben neler duydum...

Xeroderma_pig

Mükemmellik mii? Tükenmişlik mi?
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
4.213
8.417
108
İyi geceler kızlar, konumu çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eşimin annesiyle evlilik öncesi dönemde gayet iyi anlaşırdık ben haftada boş olan bir günümü mutlaka onunla geçirirdim. İletişimimiz gayet iyiydi.Evlendikten sonra klasik kv gelin sorunları yaşadık. Ben daha mesafeli oldum. Kv oğluna bağımlı bir kadındı. Oğlum benim eşim dostum arkadaşım diyen biri...
Doğum yaptım ve kötüydüm. Tansiyondan dolayı acil sezaryene alındım. Kızım minikti ememiyordu emmeyince de süt gelmiyordu. Psikolojik olarak iyi değildim. Çok ağlıyordum. Lohusa depresyonu... sonra anladım
5 günlük lohusa iken kv söyledikleri yüzünden gözünün önünde sinir krizi geçirdim. Bu esnada eşime dönüp" oğlum sen üzülme ben neler duydum " dedi ve evimden gitti. O an evi yakmak istedim. Benim nasıl olduğumla hiç ilgilenmemişti. Umurunda olmamıştım
1 hafta sonra salak gibi arayıp kızımı yıkayacağız istersen gel dedim geldi ne bir özür ne bir nasılsın..
Ben bu durumu atlatamıyorum kv yüzünü görmeye dayanamıyorum. Çünkü beni sevdiğine inanmıyorum. Eşim hiçbirşey yapmadığı için ona da tepkiliyim.
Nasıl atlatacağım ben..

İyi geceler kızlar, konumu çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eşimin annesiyle evlilik öncesi dönemde gayet iyi anlaşırdık ben haftada boş olan bir günümü mutlaka onunla geçirirdim. İletişimimiz gayet iyiydi.Evlendikten sonra klasik kv gelin sorunları yaşadık. Ben daha mesafeli oldum. Kv oğluna bağımlı bir kadındı. Oğlum benim eşim dostum arkadaşım diyen biri...
Doğum yaptım ve kötüydüm. Tansiyondan dolayı acil sezaryene alındım. Kızım minikti ememiyordu emmeyince de süt gelmiyordu. Psikolojik olarak iyi değildim. Çok ağlıyordum. Lohusa depresyonu... sonra anladım
5 günlük lohusa iken kv söyledikleri yüzünden gözünün önünde sinir krizi geçirdim. Bu esnada eşime dönüp" oğlum sen üzülme ben neler duydum " dedi ve evimden gitti. O an evi yakmak istedim. Benim nasıl olduğumla hiç ilgilenmemişti. Umurunda olmamıştım
1 hafta sonra salak gibi arayıp kızımı yıkayacağız istersen gel dedim geldi ne bir özür ne bir nasılsın..
Ben bu durumu atlatamıyorum kv yüzünü görmeye dayanamıyorum. Çünkü beni sevdiğine inanmıyorum. Eşim hiçbirşey yapmadığı için ona da tepkiliyim.
Nasıl atlatacağım ben..
benım kayınvalıdemın neler yaptıgını anlatsam sukredersın halıne :)
hepımızın basında aynı dert var
allah ıslah etsın ne dıyelım
allahtan korkmaz kuldan utanmazlar
sen takma gorusme mesafelı uzak ol
esın gorusecekse gorussun sen uzak ol hep resmı ol

Ya cidden hiç yaşamadığım bir duygu olduğu için meraktan soruyorum ;

Ne gibi bi hisle sinir krizi geçirmene sebep insanı bir hafta sonra arayıp , gel kızı yıkıyoruz diyebilir bi insan ??

Hayır ben bal börek olsam yine aramam bu iş için de ... zehir zemberekken nasıl aranıyor ?

Keşke çağırmasaymışsın.Neyse olan olmuş,insan bazen sorun çıkmasın diye istemediği şeyler yapıyor.
Eşine bu konuyu tekrar açsan çok tepki gösterir mi ? Bazı kırgınlıkların olduğunu ve en büyüğünün bu olduğunu anlatsan ? Belki şimdi sakin kafayla sana hakverir.Eşin onaylayınca biraz olsun için soğur diye düşündüm.

Ne duymuş terbiyesiz düşüncesiz kadın!!
Görüşmeyin çok net. Bebeğinizi de tek başına göndermeyin onun yanına. Yok efendim torun sevdası baş gösterir birde şimdi onda. Torununu sevecekse adam gibi sussun otursun canınızı sıkmasın. Bence siz bol bol sinir krizlerine(!) girin hiç içinize atmayın. Kim ne düşünür demeyin hemen lohusa zaten idare et derler. Hiç kafanıza takmayın sıkmayın kendinizi.

Tamam hoş değil ama çokta büyütülecek bir şey değil. Ortaya bir şeyler atmış kendince. Dengesiz diyelim. Buna takılarak kendinizi sinir etmeyin. Yazık değilmi ruh sağlığınıza canınıza.

ne dedi de sinir krizi geçirmene sebep oldu sen lohusayken?
Doğum yaptınız mı bilmiyorum. Yapanlar bilir lohusalık çok farklı hele benim gibi psikolojik sıkıntıya düştüyseniz..
Daha hastanede bebeğimi besleyemiyorum diye ağlamaya başladıysanız. Söylenen her söz batar.

Bir bilsem niye çağırdım.. Bu şekilde kendimi de suçluyorum mevcut durumumdan sorumlu tutuyorum
lohusayken yapılan davranışlarda mantık aranmaz zaten dolikol. Bu yüzden diyoruz ya lohusa depresyonu vs diye. Üzmeyin kendinizi suçlamayın. Saçmalamışım diyin geçin silin kafanızdan. Ama içinize atmayın bu dönem herşeyi. Kocanızla konuşun gerekirse bağırın çağırın bi şekilde atın içinizdeki sizi sıkan duyguları.

Ya cidden hiç yaşamadığım bir duygu olduğu için meraktan soruyorum ;

Ne gibi bi hisle sinir krizi geçirmene sebep insanı bir hafta sonra arayıp , gel kızı yıkıyoruz diyebilir bi insan ??

Hayır ben bal börek olsam yine aramam bu iş için de ... zehir zemberekken nasıl aranıyor ?
Çok haklısınız. İşte ben de nasıl dedim bilmiyorum bunun için şu an kendimi suçluyorum. Eşimin annesidir dedim saygı ettim çağırdım bu da benim hatam

Başlıktaki sözü siz nasıl yorumladınız

Yani ne anlama geliyor sıkıntısı ne anlayamadım cidden

Çağırmanız vs sorun değil ama işte bu ayy annemden başka şehre gitmeyin çocuk bakılırlen lazım hissinin sonucu yıkarsınız eşinizle ikiniz esasen ama başta büyük lazım hissi olduğu için böyle

Unutun gitsin kimse gelinin sütünü beğenmez

O süt hiç yetmez bebek kiloları ikişer ikişer alır ama sen mutlaka ya az emzirirsin ya az beslenirsin

Oğlumun emziği yok diye dünya laf yedim emziksiz bebek mi olurmuş diye ana kucağı almamışım ayakta sallamazmışım

Oğlum daha yaşında değildi ayy ne kötü annen var sana güzel ayakkabı almamış bile dedi Kv

2011 de 100 tl üstü chicco ayakkabı vardı çocuğun ayağında yumuşak deri Kv hayatında öyle şey görmediği için bu lafı da etti güldüm gözünün içine bakıp kavga etsem edilirdi ama onun seviyesine inmeye gerek yok

Back
X