- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
-
onca aydan sonra her kese mrb..arkadaşlar aslında bir derdim var köşesinemi? yazsam diye düşündüm ...ama bu konuyu buraya açmak daha doğru olur dedim...arkadaşlar benim derdim oğlum sünnet oldu ama doktor sürebileceğim hiçbir şey vermedi ve çocukta hiç iyileşme yok tecrübeli anneler ne olur yardım:çok üzgünüm::1no2:
bu arada çok teşekkür ederim ciddiye aldığın için...inan o kadar zorki çiş yaparken ağlıyor içim yanıyor adeta:1no2:öncelikle geçmiş olsun canım
ilk öncegazlı bezle biokadin solüsyon ile temizleyip ardından fucidin krem sürün en kısa sürede iyileştiğini göreceksiniz.
çocuğunuz antibiyotik şurup kullandımı? kullanmadı ise muhakkak kullanması gerek yaşı kaç çocuğun ve ne kadar oldu sünnet olalı ?
2 yaşında 4 gün oldu ...işin tuhafı doktor hiçbir ilar vermedi
vermesi gerekirdi sonuçta orda bir kesi oluşuyor canım sen bana güven benim eşim eczacı kardeşim acil tıp teknisyeni ve sünnet yapıyor sana verdiğim tüm bilgiler onlardan.
krem ve solisyon dışında birde largopen 125 mg şurup kullan enfeksiyon kapmaması için
şurubu 8 saat ara ile 1 ölçek vereceksin tekrar geçmiş olsun.
solüsyon =sıvı, çözelti demekoooh be çok şanslıymışım tam bilene denk geldim demekkiyerimseniben ...solisyon nedir
çok teşekkürler hayatım benimki git gide iyileşeceğine kötüye gidiyor.beni telaşlandıran da bu,doktorda hiç bir ilaç vermedi..allah bilirya bunada aklım almıyorcanım geçmiş olsun oğlun daha yeni olmuş sünnet bizim doktorumuz antibiyotik vermişti zinnat dı adı vede tramisin iisimli bir merhem vermişti ve 5 inci gün iyileşmişti ama kabuklanmalar olmuştu onun ğeçmesi 20 ğün kadar sürer
ben nedense bu günlerde eczacılara doktorlardan fazla güveniyorum.nasıl yardımcı oldun bilemezsin..inşallah sende yavruna sağlık sıhhatle kavuşursum...muck muck muck
canım doktorunu arayıp sorsan daha iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?