OGLUM SUREKLI BENI OPMEK ISTIYORISTIYOR

Ben ne yazik ki olayın iç yüzünü bildiğimden "aaa ne güzel sizi çok seviyorlar "yorumunu yapamıcam.bağlılık ve bağımlılık çok farklı şeyler olmasına rağmen toplumumuz bağımlılığı iyi birşey sanıyor.Siz buraya konu açıp,sorguladığınıza göre bilinçli bir annesiniz mutlaka psikolog/pedagog yardımı alın bu durum bağımlı kişilik bozukluğuna kadar gider.Tüm yetişkin hayatlarını etkiler ve ilerde hayatlarındaki insana bağımlı hale gelip,hem sömürülür hem acı çekerler.

Zaten bağımlı karakter annede başlar çocukluktan..netten biraz araştırabilirsiniz isterseniz kitapta tavsiye ederim.
Evet valla imrenilecek bi tablo olarak goruluyor
Kitaptavsiyelerize bende aciigim
Ben adem gunesi takip ediyrm

Çok güzel bir dünyanız var...ama yaşadığımız dünyayla kesişmesi lazım cocuklarin dünyasının. Dünyalar kesişmezse uyum bozuklukları ait hissedememe vb.durumlar olabiliyor diye kalmış aklımda.
Keşke bütün dünya böyle olsaydı anlattiginiz gibi.
Çocuklar belki üstün yetenekli vb olabilir ve bu tip çocuklar çok özel eğitim ister ülkemizin şartları da malum.nobel ödülü alan vatandaşımız da maalesef beyin göçü olmak zorunda kalmış biri şartlar bunu gerektiriyor.
Benim nacizane fikrim mutlaka Üniv. Hastaneleri özellikle Hacettepe gibi yetkin yerlerle bir görüşün derim.orda tüm ölçümler yapılır psikolojik bir durum varsa tespit edilir yol gösterilir.
Allah yollarını açık etsin.bir sıkıntılı varsa bir an önce çözülsün inşallah.
Kusura bakmayın ilk defa duydum ölçümü. Hastaneye gidip ne dememiz gerekiyor.bilgi verirmisiniz?

Kusura bakmayın ilk defa duydum ölçümü. Hastaneye gidip ne dememiz gerekiyor.bilgi verirmisiniz?
Sizi bilgim oldugunca yönlendireyim once Üniv. Hastanelerinden çocuk psikolojisi pedagoji bölümünden randevu alın. Bu bölüm heryerde yok sanırsam. İnternetten bir araştırın. Ama mutlaka Üniv. Hastanesi olmalı.
Randevuda tüm buraya yazdiklarinizi çocukların özelliklerini vb. Anlatın.
Dr. Çocuklarla da gorusecektir. Bir iki görüşmeden sonra degerlendirecektir.olcumler için eğer gerek görürse yine o bölüm de yapılacak ya da sevk edecektir ilgili bölüme. İmkanınız var mı bilmiyorum ama Hacettepe iyidir bu konularda.
İmkan yoksa yine de Üniv Hastanesi olsun.dr nasıl olsa yönlendirir orda yapılacak birsey yoksa şuraya buraya gidin der sevk eder.
Ben kendi çocuklarım olsun başka çocuklar olsun benim misyonum ne bu dünyada diyen çocuktan suphelenirim olabilir yani.
Gidin bir görüşün aklınızda kalmaz en azından.

Back
X