Oglum tam bi gazmann.. kurtarin beni ne olur.

fatmanuri53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
22
0
1
Rize
2 aylik oglum dogduktan bu yana gaz sorunu yasiyor bas bas bagryor hep huzursuz aglamkli ne denedysem olmadi sapsimplex zinco metsil rezene kimyon yok anam yok bu cocuga bsey kar etmyor:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylık versin canım sağlıkla büyüt kuzunu inşaallah ,
Rahatlaması için biraz daha büyümesi, hareketlenmesi lâzım cnm azıcık daha sabır ,
Ayak altlarına acı elma yağı ile masaj yapmak da rahatlatıyor diye duymuştum , aktara da danışarak dene istersen

2 aylik oglum dogduktan bu yana gaz sorunu yasiyor bas bas bagryor hep huzursuz aglamkli ne denedysem olmadi sapsimplex zinco metsil rezene kimyon yok anam yok bu cocuga bsey kar etmyor:-(

Canım İnan bana bende aynı sorunları yasıyorum.. Hatta o kadar cok gazı oluyorki ağlamamdan kendini Mosmor ediyor..Kendi kedime nacizane birşeyler geliştirdim dene istersen

1-çocuğunu Emziriyormusun? Eğer emZiriyorsan basını olabildiğince dik tut Poposu olabildiğince aşağıda kalsın(ozaman gaz kolay çıkıyor)
2- cocuk memede uyusa dahi gazını mutlaka çıkar sırtına vur
3- evde çamaşır kurutma makinen varsa ağlama, gaz nöbetlerinde onu çalıstır
4-ketıl, dön makinesi gibi seyler çalıstır ve yanında tut
5- kulağına cok yaklaşık ve sürekli onu hoplatarak fışşşşşşşşşşşş fışşşşşşş de
6- arabanız varsa arabayla gezdir
7- bacaklarına yüz üstü yatır sırtına vur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gaz için birde Humana rezene çayı var kendinde içiyosun onu ılık haliylede damla damla bebeğine içiriyosun ama bence en önemlisi sakin olmak sakinleştirebilmek .mesela musluğa git karnını güzelcene ılık suya tut ov , sen sakin ol ki o da olsun ama dikkat et çok tok iken su ya girmesin biraz zaman geçsin Allah analı babalı büyütsün bütün çocuklarımızı . Bu arada çay da olsa asla doktora sormadan bişey verme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bizim bebekte de vardı aynı sorun. ne yaptıysak geçmemişti. özellikle geceleri çok ağlıyordu. daha sonra çocukta reflü olduğunu öğrendik. doktorundan reflü konusunda düzenli olarak bilgi al lütfen.

Benim oglum 1,5 aylık aynı sorun bizdede var metsil zinco rezene kimyon hepsini denedik yurt dışından gelen bir akrabamiz bebegine kullanıyordu Lefax diye bir damla kendi damlasından kullandık sonra gönderdi bizede Bayerin ürünü lakin Türkiyede satışı yok doktorunuza sorduk kullanın dedi bir kaç arkadaşa da önerdim faydalısını gördüler bulabilirsen kullanmanı tavsiye ederim gaz icin kesin çözüm Allah yardımcın olsun rabbim seni ve bebeğini korusun (:

Son düzenleme:
Back
X