Inşallah canim Allah bize de göstersin o günleriBu arada kızım da agustos 2016 dogumli. Görüldüğü üzre hamileyim de. Uyku konusunda cokkkkkkkkkkkk çektim. Günlerce hic uyumadigimi bilirim. Saat 2 lere 3 lere kadar uyanik kalip sabah erkenden ise gittim. Yeni yeni kendiliğinden uyumaya başladı. İnş böyle devam eder.
Gündüz iki kere uyuyo geceleri alışkanlıktan kalkiyoKendi haline bırakmayı denedin mi hiç. Bırak dolansin sen uzan elbet pes edip uyur diye düşünüyorum.
Gündüz uykusu nasıl?
Kimi cocuk 1 haftada öğreniyor. Kimi çocuk 1 ayda. Evet o eğitim suresi ikiniz icin de zor geçecek. Ama bir yerden başlamak zorundasinizDenedim baya bi uğraştık ama onuda tek yaptığımız için fazla bi sabir gösteremedim maalesef
Bunu da deneyim 1 olursa belki uyur sağolGunduz uykusunu bire dusurun, bir hafta ugrasirsiniz sonra alisiyorlar.Benim kizim 15 aylik gunduz 1 e dusurdum uykusunu simdi sabah 11 gibi uyuyor 2 saat kadar , aksamda 9 gibi uyutuyorum sabah 7 gibi kalkiyor .Genelde bu sekilde oluyor ..Kendime gore bir duzen kurmaya calistim. .
Evet dalmazsa sallıyorum ayagimda şimdide meme için kalkiyo hamile olduğumdan sadece geceleri vermeye çalışıyorum ama sürekli istiyo yakama asiliyo çorba yapıorum yoğurt mayaliyorum bi ara iyi yiyordu şimdi yemiyo mahvetti beniEmerek mi uyuyordu?
Benim ki de emerek uyuyorEvet dalmazsa sallıyorum ayagimda şimdide meme için kalkiyo hamile olduğumdan sadece geceleri vermeye çalışıyorum ama sürekli istiyo yakama asiliyo çorba yapıorum yoğurt mayaliyorum bi ara iyi yiyordu şimdi yemiyo mahvetti beni
Sizde mi hamilesinizBenim ki de emerek uyuyor
4 ay sonra suresi bitiyor...yani bende naneyi yicem 4 ay sonra benimki birde aşik memeye bildigin....allah yardimcimiz olsun vhallaaa....
Bende üzgünüm sevgimi eksik etmiyorum merak etmeyinGündüz iki kere uyuyorsa gece nasıl uyusun? onu hemen
cocuk tedirgin ayrıca konu sahibi.emme probleminden dolayi. o emerken hamile kalmişiniz. sevginizi eksik etmeyin gece de. ya hic emzirmeyin ya da tutarsiz davranmayin emme konusunda. cocuga üzüldüm.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı doğumlar. Bizdede aynı ama doktor eskiler daha iyi bilir diyo o yüzden arada kaldım şuan daha yeni hamileliğim bide bebeğin sütünü çalıp ona veriyorsun falan diyolar psikolojim biraz bozuldu duygusallık yapiorim kesemiyorum memeyi zaten bide öyle diyolar çok sinirlerim bozuluyo siz şimdi böyle diyince rahatladım biraz emziren varmış yani peki süt doluyo mu yeni bebeğe bi sıkıntı olmaz dimiDoğuma 15 günüm kaldı ve hala emziriyorum, kes diyenler genelde kv, anne ve yaşlı konu komşu. Doktorlar düşük veya erken Doğum riski olmadıkça emzirmeyi destekliyorlar en azından benimki destekliyor.
Kızım sadece memede uyuyor ve geceleri 1-2 kez emmeye kalkıyor.
Yok allah korusun :)Sizde mi hamilesiniz
Alıştırmayın zaten hiç direk yatağı na koyup uyumayı deneyin belki ise yarar ona alışırsa çok iyi olurYok allah korusun :)
24 aylik olcak sutten kesicem...ama nasil uyutucam hic bir fikrim yok sallanmayi falan hic sevmiyor
Kızım 22 aylık , çok sütüm yok, hamilelik azalttı tabii ama ek gıda aldığı için doyumluk değil alışkanlık ve bana yakın olmak için emdiğinden miktarı çok ilgilendirmiyor beni. Yeni bebeğe zaten özellikle son ay / son 2 hafta hazırlık başlıyor. Bende daha ilk süt oluşmadı mesela, hala rakı gibi gri süt var. Doğumdan sonra her bir meme ayrı ayrı bebeklere verilir ve karıştırılmazsa birlikte emzirme devam ettirilebiliyor. Tabii zor ve uğraştırıcı. Bırakmaya meyilli ise bıraktırtmak daha kolay tabii.Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı doğumlar. Bizdede aynı ama doktor eskiler daha iyi bilir diyo o yüzden arada kaldım şuan daha yeni hamileliğim bide bebeğin sütünü çalıp ona veriyorsun falan diyolar psikolojim biraz bozuldu duygusallık yapiorim kesemiyorum memeyi zaten bide öyle diyolar çok sinirlerim bozuluyo siz şimdi böyle diyince rahatladım biraz emziren varmış yani peki süt doluyo mu yeni bebeğe bi sıkıntı olmaz dimi
Değil hiç bırakmak istemiyo günde iki üç defa emiyo gece kalktıgımda da emiyo ama o kadar zayıfladım ki halsizlik falan yapio korkuyorum ikisine bir yetebilir miyim bilmiyorum doğana kadar 22 aylik olacak oğlum o zaman a kadar emseydi biraktirirdim hep 2 yaş emziririm diyordun şimdi vicdan yapiorim kesmek istemiyorum bilmiyorum kessem belki daha düzenli beslenir uyur herkes kes diyordu hamilelik yokken bileKızım 22 aylık , çok sütüm yok, hamilelik azalttı tabii ama ek gıda aldığı için doyumluk değil alışkanlık ve bana yakın olmak için emdiğinden miktarı çok ilgilendirmiyor beni. Yeni bebeğe zaten özellikle son ay / son 2 hafta hazırlık başlıyor. Bende daha ilk süt oluşmadı mesela, hala rakı gibi gri süt var. Doğumdan sonra her bir meme ayrı ayrı bebeklere verilir ve karıştırılmazsa birlikte emzirme devam ettirilebiliyor. Tabii zor ve uğraştırıcı. Bırakmaya meyilli ise bıraktırtmak daha kolay tabii.
Değil hiç bırakmak istemiyo günde iki üç defa emiyo gece kalktıgımda da emiyo ama o kadar zayıfladım ki halsizlik falan yapio korkuyorum ikisine bir yetebilir miyim bilmiyorum doğana kadar 22 aylik olacak oğlum o zaman a kadar emseydi biraktirirdim hep 2 yaş emziririm diyordun şimdi vicdan yapiorim kesmek istemiyorum bilmiyorum kessem belki daha düzenli beslenir uyur herkes kes diyordu hamilelik yokken bileKızım 22 aylık , çok sütüm yok, hamilelik azalttı tabii ama ek gıda aldığı için doyumluk değil alışkanlık ve bana yakın olmak için emdiğinden miktarı çok ilgilendirmiyor beni. Yeni bebeğe zaten özellikle son ay / son 2 hafta hazırlık başlıyor. Bende daha ilk süt oluşmadı mesela, hala rakı gibi gri süt var. Doğumdan sonra her bir meme ayrı ayrı bebeklere verilir ve karıştırılmazsa birlikte emzirme devam ettirilebiliyor. Tabii zor ve uğraştırıcı. Bırakmaya meyilli ise bıraktırtmak daha kolay tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?