OĞLUM VE BEN

A n n e y i m

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
542
6.960
53
İyi akşamlar öncelikle. Uzun zamandır burayı takip ediyordum kısmet bugüneymiş. Çok erken yaşımda bir evlilik yaptım 1 sene sürdü ve boşandım. Boşandığımda oğluma hamileydim. Şuan boşanalı 3 sene oluyor ve oğlumla maddi olarak çok zorluk çekiyorum aileme sığıntıymışım gibi hissediyorum. Ve evlenme isteği doğuyor içime en azından oğlum aile kavramını öğrenir o sıcaklığı hisseder. Ama diğer yandan kendimi hazırda hissetmiyorum ne yapmalıyım oğlum için evlenmelimiyim yoksa biraz daha mı beklemeliyim çok sıkıntılı zamanlarımdayım ne yapacağımı bilmiyorum

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Öyle ha deyince nasıl evleneceksiniz? Sağa sola haber salıp görücü usulü olacak büyük ihtimalle ancak sizin yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekiyor.
Her açıdan kendinizi kötü duruma sokarsınız.
Yürümezse tekrar boşanmak zorunuza gider, tekrar ailenizin yanına dönmek zorunuza gider.
Yapmayın.

Canım senin evlililikten önce düzenini sağlaman gerekiyor.23 yaşındayım bu yaşta çok erken diye düşünüyorum.Evlilik için acele etmemelisin.Ha deyince bulunmuyor bu da bir gerçek.Eş adayını seçerken tekrar acı çekmemek için çok iyi tartıp düşünmelisin, geç olsun kötü
olmasın.Her şey gönlünce olur inşallah.

Neden ilk önce çalışmak gelmedi aklınıza? Kadınlar önce maddi olarak ayaklarının üzerinde durmalı neden birilerinin bize bakmasını bekleyelim ? Hem çocuğunuz çok küçük bu devirde kimseye güven olmaz aile ortamını görsün diye evlenmek için evlenilmez hele çocuğunuz varken ciddi bir ilişkide bile 2 kere düşünmeniz gerekiyor.

evleneyim denince evlenilmiyor ki. var mı güvendiğiniz oğlunuzun birlikte büyütmek isteyeceğiniz bir aday

Aslında var bir aday görüşmüyorum ama evet desem tamamdır herşey söylediğim gibi kafam çok karışık evliliğe normalde sıcak bakmıyordum oğlum için, şu 3 senede çok yorulduğumu farkettim.. Yorumları okudumda akıl akıldan üstündür cümlesi gerçekten çok doğru sağolun

Back
X