- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
Çok uzun süredir sorunun bende mi yoksa oğlumda mı olduğunu anlayamadığım sıkıntılarımız var.' oğlumda da var aslında bu biri 8 diğeri 6 yaşında.ikisi de beni hiç ama HİÇ ! dinlemiyorlar babayı otortite olarak kabul etmişler ki babamızı kediler bile otorite olarak kabul eder o derece bir etkisi vardır
Fakat ben gerçekten çok üzülüyor,yoruluyor ve zaman zaman sinirleniyorum.Oğlum hadi gel kahvaltıya diyorum tamam anne diyor bunu en az 10 kere tekrar ettiriyor ama babası kalk dedi mi akan sular duruyor e tamam bundan sonra her işinizle babanız ilgilensin diyorum o nu da yapmıyorlar her türlü işlerini bana yaptırıyorlar anne acıktım anne susadım anne bana bu oyuncağı alır mısın anneee anneee günde en az 10000 kere duyuyorum bu sözü.Fakat ben onlardan bir şey talep ettiğimde yerine gelmiyor.doğal olarak da sinirlenip bağırıyorum onlara.

bir diğer sorunumuz da;
okulda bir arkadaşı var sürekli kendisinden dayak yiyor çocukla konustum öğretmenle konuştum çocuğun annesi ile de konustum ama çözüme kavuşmadı çünkü ayrı oturdukllarında diğer tenefüste bir araya geliyorlarmış.Benden özür diledi affettim diyor ama böyle olmadığını biliyoruz konuştuğumda ondan başka arkadaşım yok diyor.ve çocuktan tekme çimdik yemeye razı oluyor...Kolay arkadaş kurabilen bir çocuk değil oğlum fakat bu dayak yemesi kendini savunamaması ve barışsın diye o çocuğun peşinden koşması üzülmesi ben gerçekten üzüyor.Ne yapıcam ve nasıl yaklaşıcam bu 2 konu hakkında bilemiyorum çok muı kötü bir anneyim ki ben beni hiçe sayıyorlar.

bir diğer sorunumuz da;
okulda bir arkadaşı var sürekli kendisinden dayak yiyor çocukla konustum öğretmenle konuştum çocuğun annesi ile de konustum ama çözüme kavuşmadı çünkü ayrı oturdukllarında diğer tenefüste bir araya geliyorlarmış.Benden özür diledi affettim diyor ama böyle olmadığını biliyoruz konuştuğumda ondan başka arkadaşım yok diyor.ve çocuktan tekme çimdik yemeye razı oluyor...Kolay arkadaş kurabilen bir çocuk değil oğlum fakat bu dayak yemesi kendini savunamaması ve barışsın diye o çocuğun peşinden koşması üzülmesi ben gerçekten üzüyor.Ne yapıcam ve nasıl yaklaşıcam bu 2 konu hakkında bilemiyorum çok muı kötü bir anneyim ki ben beni hiçe sayıyorlar.