- Konu Sahibi bebexgximveben
-
canımm Allah analı babalı büyütsünn..sende kurtuldummöp oğluşunu bizim için...
bu arada genç anne olmak nası bişe:dance:a.s.
canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. ahhh ahh o sezeryan sonrası agrıyı çok ii bilirim bende sürekli aglıyodum karnım agrıyo die sayıklıyomuşum ama hemşireyi ilk gördüğümde sorum kızım nerde ve nasıl olmuş... kızımın ii oldugunu duyduktan sonra inlemeye devam etmişim...
evet saçlıydı doğduğunda oğluşumm...bende öleymişimmsırnaşık şeysadece saçları baban benziyo zaten..kıs koy bişe olmazzsenin paşayıda görelimmkübracım maşallah senin oğluşunda çok tatlı saclarıda epeyi uzun ben fotoğrafını göndericem eşim erken diyo artık nazardan mı korkuyo erken diye bahane ediyo en yakın zamanda gönderirim inşallah...
küboşum oğluşunun maşallahı var tatlım ne güsel çıkmış resimde yesin nihan teyzesi onu :)
çok güzel canım aynı zamanda büyük sorumluluk dı mı ben ameliyatlıyım sesi geldiyi gibi yerimden sıcrıyorum eşim sakin ol diyo çok panik oluyorum ani hareketler ameliyat için iyi değil ama elimde değil napiiiiyim....
canım allah analı babalı büyütsüün oğluşunu...senide tebrik ederim...kokla oğluşunu teyzesinin yerine annesi tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?