- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi white moon
mrblar. Bir sorun var evde. sizinle paylaşıp öneri almak istedim. Dün eşim ve oğlumla avm ye gittik. oğlum avm de oraya gitmem falan filan demiş. ben yanında değildim. eşim azarladı bunu filan. Oğlum da korkusundan telefonundaki oyunu silmiş. telefon da benim eski telefon. sadece oyun oynuyodu . eve geldik. eşim oğlumun telefonunu yere çarpıp kırdı. iki defa yaptı bunu. ben de bağırıp çağırdım nsl böyle bişey yaparsın diye. kavga ettik biz de. eşim oğlumla arama girme diyor.iyi ama ben de oğlumun üzülmesine dayanamıyorum.ve halen sabah gelirken çocuğa seni özel okuldan alıp devlete vericem diyor. yani psikolojik baskıya devam ediyor. iyi dedim ben de tayin isteyip başka ile giderim. oğlumu da yanıma alırım dedim. söz de eşim oğluma eğitim verneye çalışıyomuş. sizce bayanlar böyle eğitim mi olur. daha 7.5 yaşında çocuk. görüşlerinizi alabilir miyim.
İkiniz de hatalısınız .. iyi polis kötü polis çocuk üzerinde olumsuz etki yapar. İkiniz de aynı şeyi söylemelisiniz . Biriniz azarlar diğeri aman oğlum gel derse çocuk İşine kim geliyorsa ona yanaşır