Oğlum ve hastaligi

O bir anne 1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
37
20
8
29
Anneler veya yakınında böyle olan birisi varsa lütfen yardım etsin oğlum 4 aylık 1.5 ay önce bronsiolit başlangıcı vardı fakat hava ile kolay atlatlik ama 1.5 aydır geçmeyen kuru öksürüğü var ve öksurdükten sonra nefesi falan gidiyor elimde mosmor oluyor yüzüne ufluyorum bi zaman sonra kendine geliyo bazenleri öksürmeden de yapıyor onu ve beni çok korkutuyor bugün tekrar doktora görürdüm doktor ciğerlerinin acik olduğunu söyledi neden böyle oluyo başına böyle bisey gelen var mi

Bencede universite hastanesine götürün kalbine herseyine bakarlar..
Rabbim şifa versin

Anneler veya yakınında böyle olan birisi varsa lütfen yardım etsin oğlum 4 aylık 1.5 ay önce bronsiolit başlangıcı vardı fakat hava ile kolay atlatlik ama 1.5 aydır geçmeyen kuru öksürüğü var ve öksurdükten sonra nefesi falan gidiyor elimde mosmor oluyor yüzüne ufluyorum bi zaman sonra kendine geliyo bazenleri öksürmeden de yapıyor onu ve beni çok korkutuyor bugün tekrar doktora görürdüm doktor ciğerlerinin acik olduğunu söyledi neden böyle oluyo başına böyle bisey gelen var mi
Astım mi acaba

Kalp problemi gibi görünüyor tarif ettiğiniz.
Ama çocuk doktorunuz yönlendirir yada fikir verirdi. Bir şey dememesini anlayamadım.
Geçmiş olsun.

O benimde aklıma geldi ama doktor hiç oralı bile olmadi benim ogluma 3 doktor da süt alerjisi olabilir dedi bu ıllaha kakadan kan veya sümük gelmesi lazım diyor halbu ki çocuğumun yüzü pul pul dökülüyor
Bende astım başlangıcı var nefes darlığı yaşıyorum sürekli... ağzımi açarak nefes almaya çalışıyorum herkes esniyorum saniyo... Cok cabuk tikaniyorum mesela... tozlu ortamdad nefesim daralıyor... evi temizlerken bile çok çabuk tikaniyorum... uzman doktora götür... Çocuklar için varsa göğüs hastalıkları bölümüne git bide

Bende astım başlangıcı var nefes darlığı yaşıyorum sürekli... ağzımi açarak nefes almaya çalışıyorum herkes esniyorum saniyo... Cok cabuk tikaniyorum mesela... tozlu ortamdad nefesim daralıyor... evi temizlerken bile çok çabuk tikaniyorum... uzman doktora götür... Çocuklar için varsa göğüs hastalıkları bölümüne git bide
Vardır tabi araştırmaya gittim ama araştırmadılar bende pesini bırakmak istemiyorum herkez olur çocuktur yapar diyor ama hiç bi çocuk durduk yere nefesi gitmez veya öksürmez

kuru öksürük uzun surebilirmi bilmiyorum benim oglum da o aylarda bronşit olmuştu 1 yaşına girmek üzere suan 2 hfta önce bida bronşit oldu 8 günde geçti hava ile. birde bronşit 1 yil ara ara devamediyormus 1 yil snra tamamen geciyormus belki sinirden mor arıyor olablr

Insallah birşey yoktur.
Insallah cocuktur yapar diyenler haklidir.
Şimdiden gecmis olsun. Bizi de haberdar edin

Gecmis olsun bilgim yok ama etrafimda kucuk cocuklu cok sohbet arasinda bayanin biri cocugun mosmor oldugunu yaninda bulunan baska bi kisini cocugun yuzune uflediginden bahsetmisti ortamdakiler bunun cok cok zararli oldugundan bahsedilmisti bilginiz olsun bu yuze uflemeyi bi arastirin nefesi kesiyor

Süt ya da başka bir besin alerjisi olabilir diye düşünüyorum. 3 çocuğum var üçünde de süt alerjisi yaşadık ve hepsinin vücut tepkisi başkaydı. Sadeece birinin kakası mukuslu ve kanlı oldu. Üniversiteye gidin muhakkak

Allerjik astim olabilir. Hic endiselenmeyin ilaclarla rahatlarsiniz.Cocukluk cagi astimi cok sık goruluyor. Gecer ins.

Back
X