Oğlum ve kaşık ile yemek

Ben kızıma oyuncak mutfak seti almıştım 10 aylıkken orda çatal kaşık tava tencere baya bildiğin mutfak ve eşyaları vardı oradaki çatal kaşık takımı ise yaramış öğrenmis farkında değilim
Bigun red etti en sevdiği çorbayı ama kaşığa saldırıyor tabağa elini sokuyor falan bıraktım verdim yedi
Çocuk aslında kendi yemek istiyor

kışın altına kullan at örtü seriyorum havalar isindigindan beri balkonda yiyor bugün çorbasını kasiklarken yoruldu kedi gibi ağzını tabağa daldirdi içti :)
Cok guzel. Baslangicta cok az yiyorlar. Kasiktan hepssi dokuluyo catali batiramiyo. Bunlar hep oluyo. Simdi yemekten kalktik yikadim hemen. Yemek boyunca bizim catali alip salata tabagindan salata alip bize yedirdi. Nerdeyse salatanin 3 te 1 e yakini mama sandalyesini ustundeydi bisey demedim. Her verdigini yedim. Onada alistirma oldu baya.. catal ustunde marul tasima oyunu oldu..

Oyyy kuzu yaa Allah esirgesin

Kızım 20 aylık çatalla yiyor ama az bir yerden sonra elleriyle yiyor kaşıkla hiç yiyemiyor kaşığı yemeğin içine sokup çıkarıp yalıyor:)
Doktorumuz eliyle yesin hiç sorun değil siz karşısında çatal kaşık kullanın görsün dedi
Ben kendi haline bıraktım
Heryer batıyor mu evet yemeklerin suyunu çıkarma mıncıklama alıp arkasına saklama hepsi var bizde:)
Suyu bardaktan kendi içmek istiyor eline veriyorum birden kaldırıyor sular boynundan aşağı ama olsun:)
Kamışlı da içiyor bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…