Yatmadan once muhallebisini falan yediriyorm tok yatiriyorm ozellikle ama onunla alakali degil huyu oyle bensiz hic bisey yapmiyo ben olmadan babasiyla bile oynamiyo her an yaninda ben olmaliyimBiraz erken yatirmaya çaliş...nöbete gidip ertesi gün de 11 aylık oğlumla ilgileniyorum 48 saat uykusuz kalıyorum yani hepimiz zorlaniyoruz gece doymuyor mu acaba..
Benim ki de baba bağımlisı ne tuhaf şu bebekler..:)Yatmadan once muhallebisini falan yediriyorm tok yatiriyorm ozellikle ama onunla alakali degil huyu oyle bensiz hic bisey yapmiyo ben olmadan babasiyla bile oynamiyo her an yaninda ben olmaliyim
Sadece seninki zor,uykusuzmuş kıyamam. Sabaha kadar dosya çalışıp molalarımı kızıma mama yedirmekten ibaret saydığım gecelerden birinden sonra çok sinir bozucu geldi yazdıkların. Gün içindeki iş tempomu anlatmıyorum bile. Akşam tek çabam kızıma erken gelebilmek olacak.. hatun uykusuz diye sinirliymiş ve bunu oğluna yansıtıyormuş.. sırf senden küçük,senden güçsüz diye kızıp bağıramazsın ona. Senden güçlüsüde gelip sırf sinirli olduğu için yapıştırsın ağzının üstüne bitane ozaman,ister miydin bunu? Çocuk yaparken ne hayal ediyorsunuz acaba ? Evcilik mi sanıyırsunuz bunu? Oyuncak bebek mi yoksa? Çocuk bu çocuk! Ağlayacak,uyumayacak,yoracak..hepsini hepimiz yaşıyoruz. Uyumadık diye çocuğa sinirlenmek yerine,şükrediyoruz allaha sağlıklı diye.Bayanlar 1 yasinda oglum var ve bana asiri yapisik surekli emmek istiyo aksam uyuttugumda bile 4 defa 5 defa uyaniyor sabah 6 bucuk 7 de uyaniyor uyuyamiyorm bu yuzden sinirlerim cok bozuk elimde olmadan agliyorm tum gunum bas agrisiyla geciyor dogdugundan beri boyle ilk 5 ay koligiyle ugrastim. Gun icinde uyudugunda ben uyuyamiyorm uyursam iyice hasta oluyorm midem bulaniyo uykusuzluktan artik ya oyuncaklarini veriyorm sen oyna ben koltukta gozlerimi dinlendirim diyorm onada izin vermiyo. Zaten gece de surekli uyandigi icin benimle yatiyo. BUTUN ANNELER MI BOYLE bayanlar bi cozumu yok mu bunun ya uykusuzluktan öluyorum bu sefer de sinirli oluyorm oglumada istemeden yansitiyorm. Gec yatirsamda ayni erken yatirsamda ayni. Bende tum gun boyunca oglumla ugrastigim icin yoruluyorum erkenden de yatamiyorm esim oluyo onunla kendime anca aksam oglum uyuyunca vakit ayirabiliyorm. Napcam ben napcam
Yatmadan önce yedirdiğiniz o muhallebi bebeği rahatsız ediyor olabilir.Yatmadan once muhallebisini falan yediriyorm tok yatiriyorm ozellikle ama onunla alakali degil huyu oyle bensiz hic bisey yapmiyo ben olmadan babasiyla bile oynamiyo her an yaninda ben olmaliyim
Insallah rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin size. Tabiki sukrediyorm rabbime onlar bizim meleklerimiz ama insaniz iste malesef bazen oluyo boyle keske robot olsak butuuun saniyelerimzi bebegimizle ilgilenerek gecirsek ama insaniz.kızlar kızlar şükredin evlatlarınız var şükredin sabah sizi uyandırıyorlar.. yazdılarınızı okurken tatlı bir tebessüm ettim.
oysa ne kadar şanslısınız boşverin 2 sene onlar için uyku sorunu yaşayalım .
Evet annelik çok zor çok emek istiyor, AMA bakın birde diğer türlü düşünün olması için uğraştınız zamanları hatırlayın. ben tüp tedavisi gördüm 2. transferimi bugün olacağım ALLAH izin verirse anne olarak dua edin yavrum sağlıkla sıhatle tuttunsun annesine :) bende uykusuz anneler kulubüne katılayım
Her bebek farklı tıpkı bizim gibi. Biraz durun sakinleşin. Oğlunuz henüz dünyaya alışmaya çalışan her şeyi sizden öğrenen bir melek. Bunların hepsi geçecek. Evet çok zor çok yorucu fakat bu tercih bizim. Onları dünyaya getirmeye karar veren biziz. En az 3 yıl bazı şeylere göğüs germemiz gerekiyor :) Henüz kendi kendine oynayamayacak kadar küçük. Gündüzleri bol bol dışarı çıkın temiz hava alsın. Aktiviteler yapın o oynarken siz de yanında oturun ya da uzanın. O yerde oynarken sizin koltukta uzanmanıza izin vermez. Bebekler belli bir yaşa kadar anneye yapışık yaşarlar. Zamanı geldiğinde sizden güvenli bir şekilde ayrılacak emin olun.Gorumcemin de bebegi var 5 aylik cocuk yok gibi uyutuyo annesi cocuk uyaninca kendi kendine oynuyo ses cikarmadan baskalarinda duruyo
canım benim 18 aylık bir oğlum var. iki gündür ağlıyorumBayanlar 1 yasinda oglum var ve bana asiri yapisik surekli emmek istiyo aksam uyuttugumda bile 4 defa 5 defa uyaniyor sabah 6 bucuk 7 de uyaniyor uyuyamiyorm bu yuzden sinirlerim cok bozuk elimde olmadan agliyorm tum gunum bas agrisiyla geciyor dogdugundan beri boyle ilk 5 ay koligiyle ugrastim. Gun icinde uyudugunda ben uyuyamiyorm uyursam iyice hasta oluyorm midem bulaniyo uykusuzluktan artik ya oyuncaklarini veriyorm sen oyna ben koltukta gozlerimi dinlendirim diyorm onada izin vermiyo. Zaten gece de surekli uyandigi icin benimle yatiyo. BUTUN ANNELER MI BOYLE bayanlar bi cozumu yok mu bunun ya uykusuzluktan öluyorum bu sefer de sinirli oluyorm oglumada istemeden yansitiyorm. Gec yatirsamda ayni erken yatirsamda ayni. Bende tum gun boyunca oglumla ugrastigim icin yoruluyorum erkenden de yatamiyorm esim oluyo onunla kendime anca aksam oglum uyuyunca vakit ayirabiliyorm. Napcam ben napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?