Oglum :(

T Tubii1802 uyku sorunu ile ilgili dün bir yazı okudum. Gerçi uykusuz anneler kulübü başta olmak uzere tüm forumları, uyku egitmenlerinin neredeyse tüm makale yazılarını vs okumusumdur .

Dünkü yazıda ise Kızılcık meyvesinin uyku ilaçlarının hammaddesi olduğunu uyumadan önce meyvesinin yenilebilecegi veya suyunun icilebilecegi yazıyordu. Bence denebebilir

bu hamilelik çok yorucu olDUĞU İÇİN. eşimde hastaydı o dönem. şuan çok şükür bi sıkıntımız yok

bak canım az önce anne olmayı çok isteyen bir kadının yazısına cevap verdim, üzerine senin yazını gördüm. Biraz gerginim açıkçası. bebek bu. ağlayacak, yoracak, uyutmayacak. o bize değil biz ona uyacağız. Çok şükür olmuş. değerini bilicez. çocukla güvenli bağ kuramamışsın seni istiyor sürekli bu yüzden. ayrıca 1 yaşında çocuğu evde tek başına bırakıp uyumak çok riskli bunu sakın yapmayın. dr.adem güneşin kitabını alın orada yaptığınız hataları farkedip düzelteceksiniz ve durumu gidereceksiniz. eşinizle zaman ayıramamak dediğiniz şeye takıldığım için bir dönem ruhsal bunalım yaşadım sayılır zor sıyrıldım o durumdan, çocuk her şeyden önemli. yazılarıma bakın ben de çok konuştum çok dert yandım bir ara uyumuyor uyutamıyorum vs. diye bunlar süreci normal olan şeyler. olması gereken şeyler. bunun adı annelik. çocuk da bir birey 1 yaşında bile olsa! bu nedenle onunla beraber vakit buldukça uyuyup dinlenin. koynunuzda yatırın ağladığında göğsünüzde uyumasına izin verin. benim kızım 18 aylık hala sabah 5 de uyanır ki ben 06:30 da kalkıp bir de işe giderim. kısaca napcam demişsiniz ya önerdiğim kitabı almanızı, çocuğunuza şükretmeyi ve eşinize bu kadar zaman ayırma konusunu takmamanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…