Oglum :(

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kızlar 2 gün sonra 3 aylik olacak oğlum var. Gebeligimden beri böbrek genislemesi vardı takip ediliyordu. Doğumdan sonra da devam etti bu sorun sürekli takip altindaydik. Bide kum cikti bobrekte.Antibiyotik tedavisi görüyoruz 2 aydır. Bugün yine kontroldeydik büyüme sol bobrek 16 mm sağ böbrek 14 mm e ulasmis. Doktor bizi başka bir ile araştırma hastanesi ne sevk yaptı. Diğer böbreğe zarar verebilir dedi ameliyat gerekebilir dedi. Kızlar çok kötüyüm zaten bebeğim dogdugundan beri sürekli ağlayan bir bebek. Ne gecmis var ne gunduzumuz kolik bir bebek çok üzülüyorum . Aynı durumu yaşayan ya da başından yakinlarinin başından benzer durum geçenler var mı, iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var

Çok üzüldüm canım cok zor bi durumdur biliyorum rabbim yardımcin olsun..benim de hamileliğimde böyle bi sorun vardı yalnız seninkinden kötü bi hikayem var o yüzden duymak istediğin iyi şeyleri insallah başka arkadaşlar söylerler..geçmiş olsun..

Sizede çok geçmiş olsun üzüldüm . Çok teşekkür ederim.

Bir halsiz bile olsa ona bakıp öyle üzülüyorum ki. Vicdan azabı duyuyorum seni düşünmek bile istemiyorum..
Inşallah iyileşicek. Ve buraya iyileşti diye yazıcaksın

Cok gecmis olsun.univ.hastanelerinde prof.lar bakti mi.
Imkaniniz varsa alaninda iyi bir doktor arastirip goturebilirsiniz.nerdesiniz bilmiyorum ama Ankara Istanbul gibi yerlerde de arastirin.
Benim bi komsunun cocugu dogustan kalp ve bobreklerde sorun vardi.minicik cocuk kum dokuyordu.tedavi oldu masallah cok iyi simdi.
Insallah gececek bu gunler de.

Ben tek böbrekliyim. Çok küçükken ameliyat olmuşum. Şu an gayet sağlıklıyım. Aynı sebeplerle opere edilmişim. Şu an doktorum ve mesleğimi de gayet rahat yapıyorum. Endişelenmeyin.

Ünv hastanesine daha götürmedik cnm haftaya gidecez. Daha hic Prof a göstermedik. Insallah bizimki de iyi olur geçer bu günler.

Ben tek böbrekliyim. Çok küçükken ameliyat olmuşum. Şu an gayet sağlıklıyım. Aynı sebeplerle opere edilmişim. Şu an doktorum ve mesleğimi de gayet rahat yapıyorum. Endişelenmeyin.
Maşallah ne güzel. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin size.

Cok gecmis olsun canim
Ben ikiz erkek bebeklere hamileyim bebeklerimde bobrek genislemesi var. Doktor geçer büyük ihtimalle dedi. Ama.simdi endiselendim bende acikcasi
Insallah ameliyaya gerek.kalmadam kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…