Oglum :(

Cok gecmis olsun canim
Ben ikiz erkek bebeklere hamileyim bebeklerimde bobrek genislemesi var. Doktor geçer büyük ihtimalle dedi. Ama.simdi endiselendim bende acikcasi
Insallah ameliyaya gerek.kalmadam kurtulur
Canim Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin bebislerini. Insallah gecer..

hacettepeye gelseniz

Rabbim acil şifalar versin inşaAllah canı acımasın minik yavrunun

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Nefroloji alanında çok iyi doktorlar var,aklınızda bulunsun. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza.

Benim kızım da gebeligimde tespit edilmişti 4 boyutlu ultrasonda ve doğumdan sonra genişleme sürekli olarak arttı genislemenin sebebi ap çap ile ilgiliydi darlık vardı sizinki reflü mü yoksa darlık kaynaklı mı kızım 3.5 aylıkken sintigrafi çekildi böbreğini fonksiyonu %45 e gerilemişti ve acil olarak ameliyat oldu. Çok şükür ameliyattan sonra yavaş yavaş geriledi ve grade 1 seviyesine düştü. Zor bir süreç ama kendinizi yıpratmayin dermansiz dertten korusun Rabbim.

Çok geçmiş olsun düzelir inşallah iyi düşünün iyi olacak Allah'ın izniyle
Edit: Bu arada bizim topikten TuRuNCu arkadaşımızın oğluda ameliyat oldu aynimiydi problem bilmiyorum geldiğinde görür yada sorarsınız şükür oğlu iyileşti darısı seninkinin başına

Çok teşekkür ederim canım .

Iyilesme süreci nasıl oldu canım sizde.? Bide genişleme kaç mm di? Bizimkide darlık büyük ihtimalle dendi. Sintigrafi nasıl bişey canım biraz bahseder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…