- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Siz mi vermiyorsunuz kendisini yemiyorKizlar merhaba 14 aylik oglum var hala kati seyleri yiyemiyor cok mu gec kaldim mesela et kofte bunları yiyebiliyo mu olmasi lazim?
7.disimiz cikiyor azi disleri cikinca mj iyice öğütmeyi ogrenir kayinvalden surekli yutmayi ogrenemedi bu cocuk cignemeyi bilmiyor cok zayif diye laf ediyor bende acaba eksiklik mi var yanlis mi yaoiyorum diye uzuluyorum tavada yumurta ispanak pilav makarna yiyebiliyo elma havuc tarzi seyleri de parcaliyo ama yutmuyi bu ara oyun yapti kendine tukuruyo yutmuyo cubuk kraker cici bebe isiriyo yiyo ama et kofte yemiyo ya patatesle ezip karistiriyorun yada ince ince dograyip corba pilav yaninda yedirmeye calisirum zaten cok istahsiz yemiyo ben nerde yanlis yapiyorum
Ben daha tadini almadan diliyle itiyor cigneme cabasinda bile olmadanSiz mi vermiyorsunuz kendisini yemiyor
Kızım 1 buçuk yaşındayken dürüm yerdi çok bilgili olduğumu İddaa edemem ama 14 aylıkken birçok şeyi yiyebiliyor olması gerekiyor
Kizlar merhaba 14 aylik oglum var hala kati seyleri yiyemiyor cok mu gec kaldim mesela et kofte bunları yiyebiliyo mu olmasi lazim?
7.disimiz cikiyor azi disleri cikinca mj iyice öğütmeyi ogrenir kayinvalden surekli yutmayi ogrenemedi bu cocuk cignemeyi bilmiyor cok zayif diye laf ediyor bende acaba eksiklik mi var yanlis mi yaoiyorum diye uzuluyorum tavada yumurta ispanak pilav makarna yiyebiliyo elma havuc tarzi seyleri de parcaliyo ama yutmuyi bu ara oyun yapti kendine tukuruyo yutmuyo cubuk kraker cici bebe isiriyo yiyo ama et kofte yemiyo ya patatesle ezip karistiriyorun yada ince ince dograyip corba pilav yaninda yedirmeye calisirum zaten cok istahsiz yemiyo ben nerde yanlis yapiyorum
cocuk 8.ayda baslar kofte balik yemeye
agizdaki dis sayisi onemli diil
kizimin 2 tane disi vardi 8 aylikken gayet guzel yiyordu kofteyi
neden siz bu kadar gec basladiniz vermeye anlamadim ben
ama doktor yonlendiriyor zatenBenim sıpaların dişleri çok erken çıktığı için ben bunu bilmiyordum, dişsiz çocuk yiyemezmiş gibi geliyor.
Sekizinci ayda katı gidaya geçmesi gerekmiyor mu. Şu anda onun et, balık, tavuk dahil olmak üzere pek çok şeyi yiyebilmesi gerekiyor. Bence siz şu ana kadar biraz cek8ngen davranmışsınız. Ama geç değil. Bu arada doktorunuz ne diyor.Kizlar merhaba 14 aylik oglum var hala kati seyleri yiyemiyor cok mu gec kaldim mesela et kofte bunları yiyebiliyo mu olmasi lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?