- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
Ikidir çocuklarımla ilgili konu açıyorum.bu sefer farkli ,baya üzgün ve çaresiz hissediyorum kendimi.oglum 5 yaşında bu sene anasınıfına gidecek.arada ablasıyla dışarı çıkıp oynuyorlardı .dün dissrdalardi bir anda bağırma sesini duydum.sonra bir kız ağlamaya başladı eşimle balkona koştuk.sonra ablasıyla eve geldiler oğlum nasıl ağlıyor .ne oldu diyoruz o kız bana tembel çocuk dedi deyip duruyor.meger kızı ısirmış hemen asagi kostum kızı bulamadım.esim de o kadar sinirlendi ki .balkondan bir adam ve çocuğun güvenliğe birşeyler sorduğunu gördük.sonra kapıya geldiler.babasi tabi.kiza baktım koltuk altı resmen çok kötü olmus ordan isirmis bir de.adam da kibar biriydi biz de baya özür diledik konuştuk gitti.tabi moralimiz sıfır resmen rezil olduk.bir de ev sahibiyiz burda.kiraci olsak geçici olsak neyse.bir de ogretmenim okulum yakın veliler falan da oturuyor sitede.ben bu çocuğu ne yapcam.aslinda arkadaşların çocuklarıyla falan güzel oynar böyle ısırma vurma yaşamayız ama hiç yspmsysn bir çocuk da değil ablasına bize çok vurdugu da olur.en çok dert ettiğim de ben anasinifi ogretmeniyim benim okulumda baska bir ogretmene verecektim orda boyle sorunlar cikarirsa ben ne yaparim veliler demez mi kendi cocuguna birsey ogretememis diye.of başka bir okula verirsem nasıl olacak baya zor bizim için saatler farklı baya sıkıntılı durum bizim için.sastim valla ben kızımda hiç böyle şey görmedim.oglumun bağırsak problemleri vardı küçükken baya sıkıntılı büyüdü.sinirli bir çocuk oldu ve zor buyuttuk.boyle olunca hatalar da oldu tabi.pedagoga da goturcem ama zor günler beni bekliyor sanirim