• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum

Benim kızım da 3 aylıkken başladı ellerini emmeye şu an 4 aylık hala da devam ediyor. Arada bir kendini kusturuyor da dikkat ediyorum sürekli. Sizi emmiyorsa aç değildir bence, çünkü acıktıklarında ağlar bebekler. Kızım açken daha bir iştahlı emiyor elini bir de homurdanıyor resmen... Ben emziğe alıştıramadım, bir türlü emmedi emziği...

malesef benim kizim hic homurdanarak ememedi :)
O yaslarinda sutum baya azalmisti.
Ama ek gidaya basladigimizda sevdigi seyleri, yalana yalana hemmmm diye yerdi :)
Simdi de oglusumu bekliyorum ins.
3,5 ayimiz kaldi.

Benim kızım da 3 aylıkken başladı ellerini emmeye şu an 4 aylık hala da devam ediyor. Arada bir kendini kusturuyor da dikkat ediyorum sürekli. Sizi emmiyorsa aç değildir bence, çünkü acıktıklarında ağlar bebekler. Kızım açken daha bir iştahlı emiyor elini bir de homurdanıyor resmen... Ben emziğe alıştıramadım, bir türlü emmedi emziği...
Saf saf ağzına alıyo bi de midesini bulandırıyo dimi : ) eksi eksi de kokuyo sonra elleri, cocuğun ellerini silmekten rengini değiştiricem nerdeyse :KK48:

Ben doğduğunda ilk iki gün tutturabildim, sonra yemedi :)

Dert olarak görme melisseda. Onun hicbirşeyi bana dert gelmiyor inan. Sabah 10da kalkıyor gece 11 e kadar kucağımda, gr uykusu yok ama ben hep neşeliyim, her anının tadını cıkarıyorum. Kabızlığının, süt gelmeyince cıldırmasının, altını acınca attığı gülücüklerin ... Ayyy gece gece duygusala basladım :) doğum iznim bitiyo yakında o yüzden sanırım

eLmayRa_, post: 38739388, member: 154643"]Dert olarak görme melisseda. Onun hicbirşeyi bana dert gelmiyor inan. Sabah 10da kalkıyor gece 11 e kadar kucağımda, gr uykusu yok ama ben hep neşeliyim, her anının tadını cıkarıyorum. Kabızlığının, süt gelmeyince cıldırmasının, altını acınca attığı gülücüklerin ... Ayyy gece gece duygusala basladım :) doğum iznim bitiyo yakında o yüzden sanırım[/QUOTE]
Olabilir ayrılık zor olur canım ben kendini kusturuyo ondan diyorum yoksa çok şükür iyi ki var herşeyim o benim bir gülüşü yeter bana hiç gece sorunu yaşatmadı gündüzleri ben ne zamsn kalkarsam oda o zaman kalkıyo böyle kendini kusturmasıba canım sıkılıyo:(

malesef benim kizim hic homurdanarak ememedi :)
O yaslarinda sutum baya azalmisti.
Ama ek gidaya basladigimizda sevdigi seyleri, yalana yalana hemmmm diye yerdi :)
Simdi de oglusumu bekliyorum ins.
3,5 ayimiz kaldi.

Benim kızım ellerini emiyor homurdanarak, zaten mamayla besleniyor yavrum biberonla yani. biz de birkaç gündür ek gıdaya başladık tadımlık...

Saf saf ağzına alıyo bi de midesini bulandırıyo dimi : ) eksi eksi de kokuyo sonra elleri, cocuğun ellerini silmekten rengini değiştiricem nerdeyse :KK48:

Ben doğduğunda ilk iki gün tutturabildim, sonra yemedi :)

ben bayılıyorum o kokuya, turşum benim o :))
sildiğim an yine ağza eller :)

Dert olarak görme melisseda. Onun hicbirşeyi bana dert gelmiyor inan. Sabah 10da kalkıyor gece 11 e kadar kucağımda, gr uykusu yok ama ben hep neşeliyim, her anının tadını cıkarıyorum. Kabızlığının, süt gelmeyince cıldırmasının, altını acınca attığı gülücüklerin ... Ayyy gece gece duygusala basladım :) doğum iznim bitiyo yakında o yüzden sanırım

aynen dediğin gibi ben de her anın tadını çıkarıyorum.
bazen uyumadı uykusunu alamadı diye üzülüyorum. uzun süre uyuyunca da :KK68:özlüyorum ne zaman uyanacak diye

Back
X