Burayı yeni keşfettim bilseydim önceden yazardım
Hamileydim sevdiğim adamdan ni çocuğum olacaktı mutluktan uctugum andı tarifi mümkün değildi eşimle beraber hemen küçük bişey almak istedik bebeğimize cinsiyeti bile belli değildi alt üst takım aldık odamiza koyduk o gün kanamam oldu eşimi aradım hemen dedi git hastaneye önemli bişey varsa bana haber ver izin alıp geliyim
Normalde özel hastaneye gidiyodum devlet takım diye oraya gittim doktor kanımı aldı değerlerin biraz düşmüş ama sorun değil dedi gönderdi
Sevindim bebegime bişey olmamıştı sonucunda o gün gece sanki canım dan can kopar gibi bi ağrı beni uykumdan uyandırdı bardaktan bosalircasinada kan hemen hastaneye gittik malesef düşükle sonuçlandı önceki gün madem değerim dusuktü neden bi hap vermedi o doktor veya niye kendi doktoruma gitmedim ilk hala kendime kizarim
Zor günlerdi atlattik sukur
Evet aradan 2 at geçmişti ve ben hamileydim eşim dedi kimseye söyleme enkaz 3 4 aylik olana kadar tamam dedim kimseye soylemedik takı bi oglumuz olacağını ogrenene kadar
Ilk bebek düşük olunca ikincide diken ustunde oluyor insan Heran bişey olacakmis korkusu bikat fazla oluyor derken benim oğlum 8 aylik oldu doğum için 10 saatlik yol gittik memleketime ailemin yanında doguracaktim burda bakacak kimsem yoktu hep normal doğum isteyen ben yumurta dayandikca sezeryan ister oldum
Doktorumuzada söyledim sezeryan istediğimi oda onayladı ve gün verdi 38+6 olduğumda doğuma girecektim allahım o gün gelir mi gelmez mi hersey yolunda gidecek mi diye kendime strese sokarsam doktorun verdiği günden önce gelir tabi oğlum
Aniden tatlı tatlı ağrı oluşmaya başladı kalktım duş aldım sacimi taradim tam kurutacaktim ki ağrı çoğaldı anne baba ablaaa diye bağırdım hemen hastaneye gittik akşam saatleri
Anneme bagiriyorum koca mi ara hemen gelsin (10 saatlik yolu nasıl gelecekse hemen ) açılma var mj diye baktılar 3 cm açılma var doktoru arıyorum hemen eşyalarınız yanınızda mi dedi yoo hiçbişey yanımızda değildi babam hemen eve gitti valizi aldı gekdi tabi o sırada bana pembe Ferruh gibi kıyafeti giydirdiler sonda yi taktilar tekerlekli sandalyeyle herkese el sallayarak gidiyorum oğlumu almaya gidiyorum allahım sana emanetiz diyorum
Ve ameliyathane ilk başta etrafı inceledim soğuk 4 5 tane hemşire anestezi uzmanı doktorun hazırlanmasını ve benim sedyeye yatmami bekliyolar belime iğne vuracaklar okadar korkuyorum ki ama igneyi vurmuslar ben hadi vursaniza diyerum oyle biseydi hiç hissetmedim
Ayakların katincalanacak korkma dediler o sırada hemen bi hemşire yi ayarttim ďedim oğlum dogunca telefonunjzdan resim çeker misiniz oda kirmadi beni sağolsun
Evet ayaklaeimi hissetmiyorum kaldırmak istiyorum kaldiramiyorum beynim den ayaklarima komut gitmiyor
Karnina dokuncam hissediyomusun hissetmiyo musun diye tamam mı dedi doktor tamam dedim meğer kesmisler bile beni gogsumun altından hafif ama hissediler iki kere baskı ve karnimda bi boşalma hissi ve oğlum kaganim Ömrüm o yanagi yanagima degdigi an ağladım ve oyle ben ağlarken resmimizi çekmiş hemşire
301114 22.05 cumartesi oğlum 1 yaşını geçti kızlar tay tay yuruyo bana sariliyo anne demesede baba diyo dede diyo o aglamaktan başka bişey yapamayan gücü yetmeyen oğlum bugün evi turluyo gerçekten Candan ote can varmış o dünyaya geldi benim hayatım değişti hayata bakisim değişti bunu yazarken yanımda mışıl mışıl uyuyo suan ne kadar sansliyim hergün hergün hergün şükür kelimesi dilim den dusmuyor allahım sana nekadar sukretsem az beni anne yaptığın içim cennetini ayaklarimin altına serdigin için sana hamdu senalar olsun isteyen dileyen herkes bu duyguyu tatsin inş